When you cried I'd wipe away all o your tears

Har nyss varit iväg på konsert med Andi, hon skulle spela piano så frågade hon om jag ville sjunga :)
Vi spelade den här Evanescence – My Immortal

Gick riktigt bra faktiskt! Har för övrigt inte gjort så mycket i skolan idag förutom biologiprovet. Brännboll på idrotten, vi måste träna till den stora matchen mot S1C på tisdag nästa vecka!

Nu blir det psykologiplugg resten av kvällen, skönt att få det gjort :)

Det kan inte vara lätt att vara en liten oxgroda

Det förekommer att små hanar av oxgrodan, som saknar revir, sätter sig i närheten av en stor, ropande hane och väntar. När en hona är på väg mot den stora, ropande hanen, hoppar en liten hane fram och försöker para sig med honan. Han han tur lyckas han para sig,  men har han otur upptäcks han och dödas.

Se vad man kan lära sig när man sitter och pluggar biologi!


Crazyyy!

Här är låten som vår Ensemble A-grupp gjort och spelat in! Som ni kanske märker har vi tagit texten från Gnarls Barkleys låt och gjort om musiken ;) Lyssna och njut!


Här är orginalet!


Testar att mobilblogga för första gången! ...

imag0019 (MMS)

Testar att mobilblogga för första gången! Kan inte riktigt slita mig från min nya mobil! En helt ny smartphone-värld har öppnat sig. Tyvärr har jag biologiprov på måndag och jag måste verkligen plugga. Hörs senare!


Födelsedagsbarnet!

Idag blir jag äntligen 16 på riktigt! Skriver "på riktigt" för att jag har känt mig som 16 ända sen det blev nytt år, är alltid så när mina kompisar börjar bli två år äldre än mig... Är så van vid att alltid vara yngre så jag nästan har svårt att tro när jag fyller år att jag verkligen är så gammal haha! Vad snurrigt det kan bli.

Iallafall, har hittills haft en jättemysig födelsedag som börjades med frukost på sängen, presenter och sovmorgon <3 Chill svenskalektion som bestod av att lyssna på tal, fick fin sång av klassen också! :) Hade lite vernissage-mys efter lunch innan vi började musiken. Hann precis hem innan det började regna, vilken tur man har! Klara kom hit en stund, vi packade upp min nya mobil och den är så fiin! Lite ovan med storleken och touchen än då länge men man vänjer sig väl :) Snart kommer mamma hem, då blir det tårta! Blir restaurang lite senare ikväll också, myyyys :) Blir så himla glad att mötas av alla grattis i skolan och på facebook, man borde fylla år oftare! Fast det är väl kanske lite grejen, att man bara fyller år en gång per år liksom.
Puss på er! <3

Herregud

...vad mycket det är nu de sista veckorna! Konserter och musikaler hit och dit, sista skolarbetet och massa annat. Om jag inte hade min kalender hade jag inte överlevt! Sitter just nu och mumsar på kladdkaka som blev över sen igår. Ska snart åka iväg och spela, innan dess ska jag plugga och hoppas på att Andrietta kan komma hit så vi kan öva lite till konserten på måndag. Har vart en chill dag idag, just ja grattis till Maria Wilma som har namnsdag idag! Faktiskt en person som kom ihåg det, om du läser det här, du är cool du! Iallafall, muntligt i franska på morgonen, gick väl hyfsat. Åt på vårt älskade lunchställe chili nam nam på lunchen <3 Såå värt, både billigt och gott! Närmare skolan än matsalen dessutom :)

Slänger in lite bilder från söndagens grillning!

(Skol)trött tjej

Började plugga biologi direkt där jag kom hem men jag var så sjukt trött så jag gick och la mig. Sov i två timmar! Väldigt skönt men jag är fortfarande jätteseg. Iallafall, nu ska jag baka en kladdkaka till morgondagens mattelektion :) Ska hinna öva lite kornett innan jag går och lägger mig också.

Sista kornettlektionen på torsdag och sista konserten om två veckor, för jag ska faktiskt sluta efter den här terminen. Känns lite sorgligt, har ju spelat sen fyran så det blir ju sju år... Jäklar, halva mitt liv nästan. Men det känns som att det räcker nu, man har ju inte så mycket tid eller ork heller nu när man går på gymnasiet.


Ny mobil inhandlad :D

Blev Desire S, fast jag får den inte förrän på fredag ;) Taggad! Bestämde mig nyss för att inte plugga idag. Känns bra. Imorgon däremot, då blir det etologi för hela slanten!

Dags att sätta sig vid tv:n och måla naglarna! Puss <3


Söndagskväll

Dagens tips: Rostad bröd med "viklök och örter"-philadelfia och oboy. SJUKT GOTT <3

Blev en spontangrillning hemma hos Henny på kvällen, mycket mysigt! Känns verkligen som att det är sommarlov, så konstigt att man fortfarande måste gå upp på morgonen. Just det, har ju fortfarande ett biologiprov att klara av också...

Nu är jag sjukt trött, hörs <3

Solen skiner, men jag är inne på mitt rum med neddragna gardiner

Kom inte på någon bra rubrik så jag skrev bara precis som det är (blev till och med ett litet rim!). Måste verkligen städa rummet idag och det blir så jäkla varmt om solen lyser in genom mina två fönster. Men som jag alltid säger, i sommar har jag all tid i världen att vara ute i solen!
Så här ser min soffa ut efter en vecka...

Blir väl 2012

Som alla på facebook märkt så har jorden inte gått under, så det dröjer väl drygt ett år till :)

Idag åkte jag och mamma iväg till elgiganten för att kolla på mobil, jag fyller ju år på fredag! Har iallafall bestämt mig för en HTC, blir antingen Desire S eller Wildfire S :) Inte gjort så mycket mer idag. Kom precis hem från en mysig kvälls/nattpromenad med Klara, så underbart att det är varmt och helg så man kan gå ut klockan elva på kvällen :)

Nu ska jag sova, slänger in en liten fin dikt! Puss <3


3 veckor kvar!

Äntligen klar med mitt tal, har suttit och skrivit hela eftermiddagen/kvällen... Hoppas att min svenskalärare blir nöjd nu! Ska dessutom ha engelska-muntligt på lunchen så jag ska väl tänka ut något bra att säga innan jag går och lägger mig.

Just det, igår var vi på kolmården! Det var trevligt, såg allt från jättesöta surrikater till underliga åsnor. Lite tråkigt dock när vi skulle sitta och glo på apornas beteenden i 45 minuter. Hade nog kunnat vara roligt om de hade gjort någonting. Men nej, de skulle absolut ligga och sova, möjligtvis plocka loppor på varandra när vi kollade på dem. Förstår för övrigt inte att vi har 96.8 (98.6?) procent lika gener, jag menar kolla hur äckliga de är?

Var och kollade på 9e:s musikteater på kvällen med Henny och Filippa, träffade lite fler från gamla klassen där också :) Den var faktiskt riktigt bra, förvånansvärt många som kunde både agera och sjunga! Fick lite flashback från när vi stod på samma scen för ett år sen. Det var verkligen en upplevelse!

Nej nu måste jag sova. Godnatt!

Måndag igen då

Matteprov imorgon. Och inte vilket matteprov som helst, nationella i FYRA timmar. Dock vet jag inte vad jag ska plugga på och jag blir väldigt nervös när halva nyköping skriver på facebook att de sitter och pluggar inför mattenationella. Hallå, mattenationella? Det kan man inte plugga till!! Jag har också mitt tal som jag ska hålla på fredag men jag orkar orkar ORKAR inte skriva på det. Tyvärr har jag inget val. Iallfall, så nu sitter jag och velar mellan att plugga matte eller svenska och resultatet som vanligt- facebook :)

Sprang förövrigt en jäkla massa varv inomhus idag, ser fram emot fyra veckors löpträning i sommar... Och som om jag inte har varit tillräckligt hälsosam idag åt jag gröt, ägg och apelsinjuice till mellanmål!

Btw, det var tydligen någon slags ishockeymatch igår? Skrattade högt när jag fick höra resultatet, det är därför jag inte bryr mig om sport :)

Puss <3

Eurovision song contest

Grattis Azerbajdzjan... eller nåt. Var riktigt taggad när Sverige låg etta men sen blev det ju bara larvigt, det handlar ju inte ens om bästa låten. Dom vann ju bara för att dom har massa grannländer där nere som röstar på dem? Låten var inte ens bra. Och ligger ens Azerbnjenwgj i Europa? Eric skulle ha vunnit :(

Om avundsjuka, hat och talang

Tänk att det var sju år sen Darin var med i idol? Tänk så mycket skit han fick, att han var bögig, sjöng dåligt osv... (Exempel) Varför blir alla kända unga killar som sjunger bra och ser bra ut kallade bögar? Det handlar BARA om avundsjuka, vad finns det annars för anledning? "Han som har så mycket framgång, alla tjejer gillar honom, har har talang och ser bra ut. Han som är så perfekt förtjänar massa hatkommentarer" Det är ju så alla sådana människor tänker innerst inne, och om inte det skriker avundsjuka vet jag inte vad det är. Ibland blir jag så irriterad på sådana människor. Och om han nu skulle vara bög, vad är det för fel på det? Det värsta är att de antagligen inte menar att han skulle vara homosexuell utan använder det som ett nedsättande ord.

Okej, det här med Darin var längesen, men när man kommer och tänka på det blir iallafall jag riktigt sur. Darin är ju bara ett exempel, tänk Justin Bieber som är älskad och nästan ännu mer hatad av avundsjuka killar över världen. Hur kan man säga att man hatar någon som man aldrig har träffat, för att de framställts som underbara och perfekta personer? Dom har brister som alla andra, dom är inte perfekta jag lovar! Men ingen förtjänar att blir hatad för att man lever ut sin dröm. Varför har människor så förbannat svårt att vara glad för någon annans skull?

Här har vi två riktigt underskattade och talangfulla killar!



Natalie-dag!

Sitter just nu på mitt rum med Natalie och sjunger med i Katy Perry – Firework. Var på oxelö marknad tidigare idag, jag köpte vattenpärlor! Kan lägga upp bilder på resultatet senare ;) Sen drog vi hem till mig, lade ansiktsmask och målade naglarna knallblå. Superfint :)

The Lonely Island

Brorsan visade mig några videos med "The lonely island" igår, dom är bara för sköna! Kan inte sluta kolla på dom haha! Jag fattar inte hur dom får massa stora artister att flippa i deras låtar och musikvideor? Liksom Akon, Rihanna, Justin Timberlake... Sjukt roliga är dom iallafall, och låtarna sätter sig verkligen direkt!



I will be populaar

Startade dagen med franskanationella-uppsats. Kändes lite sådär att man knappt har vaknat och så ska man klämma ur sig massa franska. Men det gick nog bra tack vare att jag satt kvar sist som vanligt :) Resten av lektionerna bestod av skriva färdigt inlämning/plugga inför prov. Skolmotivationen sjunger verkligen på sista versen...

Ikväll är det kval för sverige inför ESC, hoppas det går vägen för Saade!


Jag kommer


Veronica Maggio – Jag kommer

Hos Klara

Stört nice dag idag, suttit ute och solat mellan lektionerna :) Fick dessutom kladdkaka på matten, underbart! Efter skolan blev det sol, gitarrspelande och allmänt chill med sköna människor på ängen vid klockberget. Känns verkligen som att det är sommarlov!

Sitter nu hemma hos Klara, hon ska ut och vandra med vildmarken imorgon så hon packar och gör pastasallad (så glad att jag har ensemble!). Själv har jag har tagit en paus i mitt mattepluggande. Det är verkligen tråkigt, jag som trodde att vi hade blivit av med linjära funktioner och andragradsekvationer... men icke!

SYL :)

Ajajaj...

Upptäckte precis att jag bara har hundra kronor kvar på kortet, hade betydligt mer för ett par veckor sen... Ooopsies! Gått åt mycket till fika/lunch och kläder. Så går det när man går på en skola som ligger mitt i stan. Men ibland får man unna sig :D Dessutom fyller jag år om typ två veckor och då hoppas jag på lite påfyllning!

Har faktiskt blivit lite H&M-crazy på senaste tiden, dom har speciellt mycket snygga toppar nu! Senaste inköpet blev en blommig klänning, till avslutningen kanske? Är väldigt inne på blommigt just nu, så somrigt och fint! Matchar vädret :)

För övrigt sitter jag och försöker komma på ett ämne till mitt argumenterande tal i svenska nästa vecka... Har verkligen ingen aning om vad jag ska tala om! Tar tacksamt emot tips :)

30 DAGAR KVAR TILL SOMMARLOVET!

Puss <3

Frankrike

Längtar som en took!

High five for first kiss

Ååååååh det här är det gulligaste jag sett på länge!


En helt vanlig måndag

Hade en sjukt seg geomgång om kondition i aulan idag... Höll nästan på att somna. Tog en tur förbi stadshuset efter skolan, hälsade på Klara och fick en bakelse! :) Sen mötte jag upp Natalie för en tur på stan. Köpte genomskinligt nagellack och en svart t-shirt, lagom intressant men bra att ha! Sitter just nu hemma hos Natalie och leker lite med hennes lilla bror, inget gör en så glad som skrattet från en treåring!

Var suuperfint väder idag, längtar som tusan till sommaren!


The monkey on your back is the latest trend

Minst sagt galen kväll igår med allt från skratt till krasch. Men så går det ibland. Kul var det iallafall tack vare allt härligt folk :) Vaknade runt tolv idag, har städat lite och så kom Klara förbi en stund. Mycket mer än så har jag väl inte gjort idag. Var fint väder men whatever, man är väl inte tvungen att gå ut bara för att det är lite sol ute? ;)

Låt från filmen Juno. Så fin.
Michael Cera & Ellen Page – Anyone Else But You

Hej, vill du ha en kram för mångfald?

Varit på stan sen halv tolv och delat ut kramar till främlingar med UMR, så himla mysigt :D En del bara gick förbi och kollade ner i marken men vissa blev verligen glada och tyckte att det var jättebra! Tycker det är så konstigt med alla tjuriga, okej om man är stressad men hur kan man säga nej till en kram i kärlekens, mångfaldens och anti-rasismens tecken?

Åt lunch efteråt på Fresta med Klara, Elisabeth och Andi, jättemysigt och supergod mat! Sen följde jag med Klara hem en stund, lade ansiktsmask och myste lite :) Nu ska jag snart äta och fixa mig, drar till Henny vid sju. Kommer bli niice! :)
Bild snodd från Ebba/Klara ;) Fler finns på Nyköpings Ungdomsfullmäktiges facebook!

Kolla på dom här!

Hahaha dom är så underbara :D Hittade några på Julias blogg och nu kan jag inte sluta kolla på dom :D




För det är fredag, fredag...

Blev ett smått deppigt inlägg igår men skönt att skriva av dig ibland! Idag har varit chill, repade avslutningslåt på musiken och det kommer bli maffigt :D Gick på stan med Filippa en stund efter skolan, mycket trevligt! Blev inte så länge dock vilket faktiskt var ganska skönt för jag känner mig helt slut.

Och ni vet hur det är när man är trött, man vill anstränga sig så lite som möjligt så man försöker göra fler saker samtidigt för att spara energi? Det är verkligen typiskt mig och så var det när jag kom hem förut och skulle bära in mellanmål till datorn. Av någon konstig anledning tappade jag tallriken med mackor på golvet, den gick i tusen bitar och så spillde jag oboy på golvet... Då ångrar man att man inte hade lagt ner liite mer energi på en sån enkel grej för det var inte kul att sopa och torka upp golvet när man är trött och hungrig!

Imorgon ska jag dra till stan runt halv tolv, möta upp några UMR:are och gå runt på stan för att visa dagens viktigaste budskap. Kom dit om ni vill veta vad det är! På kvällen blir det feeeest och det ska bli grymt :D

Trevlig helg mina söta nötter!

PS. JAG FICK VG PÅ MITT FAILADE MATTEPROV :D Ibland har man tur!

Beslut...

Beslut kan vara ena jobbiga jäklar.

Min vän Andrietta sade en väldigt smart sak häromdagen. "Kan ni också känna att ni vill att något ska hända i ert liv, sen när nåt väl händer så händer allt på en gång?"

Precis så känner jag nu. Saker förändras hela tiden och jag hänger inte riktigt med. På ett sätt vill jag gå vidare med vissa saker, på ett sätt vill jag att allt ska vara som det alltid varit. Men det är väl som alla lärare och skolsystrar säger, allt är en jäkla röra i den här åldern. Och mitt i allt ska man kunna tänka och göra val.

Kom på en väldigt fin liknelse häromdagen. Man åker i en bil och komma fram till ett vägskäl. Man saktar in för att hinna fundera över vilket håll man ska välja. Tillslut måste man bestämma sig, annars stannar man helt och blir stående vid vägskälet, kommer aldrig framåt och får aldrig se hur det ser ut åt något av hållen.

Så är det inte alltid på riktigt, tiden stannar inte för att man ska hinna tänka utan ibland måste man bara bestämma sig och hoppas att det blir bra. Ibland måste man gå vidare med saker och ting även om det känns vemodigt. Förhoppningsvis blir det bra i slutändan.

Shopping

Idag var det nationella prov i engelska, skriva uppsats direkt på morgonen... Var inte så taggad måste jag säga men det gick nog helt okej tror jag. Satt kvar sist som vanligt haha. Iallafall, hände inget speciellt intressant idag förutom att vi åt på chili nam nam på lunchen, mums! Drog ner på stan med Bea och Andrietta efter skolan, fikade på hellmans och shoppade lite :) Köpte fyra toppar, känns bra att fylla på sommargarderoben lite!

<3

Barndomsminnen!

Youtube är allt bra ibland! Hittade mitt absoluta favoritprogram från när jag var liten, Nicke och Nilla! :D Kommer ihåg att jag hade skivor, dataspel och allting haha!


Aww!

Usch fy och blä

Har varit en riktig sugdag idag. Snöat och regnat, tre grader typ och redan där förstörs humöret. Andra lektionen matteprov som gick SÄMST. Seriöst har aldrig gått så dåligt på ett prov :( Så jag har varit tjurig hela dagen. Som tur var slutade jag tidigt och kunde sitta och chilla med klara och co fram tills sånglektionen. Regnade fortfarande när jag gick dit och hem. Nu sitter jag och har aptråkigt... Jaja har iallafall inga läxor vilket är väldigt skönt!

Puss på er skriver igen när jag är på bättre humör :)

Söndagkväll

Ibland känner jag mig verkligen sällskapssjuk, får krupp av att bara sitta hemma och plugga en hel dag! Finns tyvärr inte mycket att göra åt saken halv elva en söndagkväll...

För övrigt så har jag ÄNTLIGEN läst ut den där jäkla boken, vill typ kräkas så trött är jag på den! Skulle egentligen plugga matte idag men jag orkar verkligen inte. Det får gå som det går, förhoppningsvis har jag redan fixat mitt betyg!

Godnatt :)

Slänger in en bild på min fina Klara med John Lennons solglasögon!

Valboorg!

Hade en superrolig kväll hemma hos Sanna igår med grymt folk! Längtar redan till nästa helg :D Idag står plugg på schemat, inte kul men ska verkligen försöka hålla ut de sista fem veckorna.
Hade inte så mycket mer att säga, ha en mysig söndag! :) Puss <3

RSS 2.0