Muskö!

Snart bär det av till sommatsrugan i stockholms skärgård! :) Ska fira midsommar där, det gör vi varje år. Stannar nog till tisdag eller något sånt. Hörs då! ;)


Soola!

Nu ska jag lägga mig på studsmattan och schteeka ;) SYL!

Hjälp någon?

Någon som vet varför texten på min blogg inte är lika stor i alla inlägg?

Konstigt?

Varje dag i typ en vecka har jag blivit väckt av telefonen eller mobilen, det är jättekonstigt! Antingen så är det någon som skickar ett sms, ringer på mobilen eller så ringer mamma hem från jobbet. Men jag antar att det är bra, eftersom jag annars sover till typ 12 och missar halva dagen.

Idag är det lördag och kungabröllop. Visst, det är en stor händelse men här i lilla nyköping känner jag inte att jag orkar engegera mig så mycket. Om jag bodde i stockholm så kanske de hade varit en annan grej, men jag tror att jag ska titta på det på tv iallafall. Jag gillar att vi har kung och drottning i sverige, det är inget jag vill ändra på! Men jag tycker att det skrivs alldeles för mycket negativt om dem nu för tiden. Det känns lite onödigt tycker jag, speciellt nu senaste tiden innan bröllopet.

Det är fint väder idag, kanske ska jobba på brännan lite. Fast den har faktiskt kommit en bra bit ^^ Jag kom på att vi köpte rullgardiner till mig för kanske ett halvår sedan, som vi inte har satt upp än? Det har liksom aldrig blivit av. Men nu på sommaren så blir det jätteljust i mitt rum väldigt tidigt, mitt rum ligger nämligen på baksidan av huset, där all sol kommer in och det är två fönster. Mina persienner hjälper inte så mycket och det blir ofta att de får vara nere hela dagen för att jag inte orkar dra upp dem. Jag tror att jag ska ta tag i det idag!

Ha det fint :)

Nattmacka :)

Sitter och äter mackor, har blivit lite av en vana för mig? Kom nyss hem från en jätterolig filmkväll hos Viktor med trevliga människor från 9f :) Vi gick och köpte pizza och åt, sen kollade vi på tre filmer (två skräckisar, en konstig komedi). Skräckfilmerna var bättre än den sista :P

Nu ska jag gå och lägga mig. Sweet dreams! <3

Skitväder...

Skulle precis gå och möta upp Viktor och Axel på stan, när det började regna som f*n! Har inte sett så mycket regn sen vi var i Birkenau... Och nyss var det jättesoligt och fint. Ska kolla om det går en buss snart.

Tummen upp!



Dagens tummen upp är: Sommar(såklart!)

Vem älskar inte sommaren? Jag kan komma på hur många bra saker som helst med sommaren.

1. Det är varmt, så man behöver inte ha massa varma ytterkläder på sig, dessutom tycker jag det alltid finns snyggare kläder på sommaren.
2. Man är ledig! Vilket betyder att man inte behöver bekymra sig över att gå och lägga sig/gå upp i tid. Man kan också göra vad man vill om dagarna, vara med kompisar, sporta eller bara chilla.
3. Allt är så fint på sommaren! Naturen är så vacker, det är grönt och blommor överallt. På kvällarna blir det dessutom jättevackra solnedgångar.
4. Dagen är mycket längre, så det är ljust från tidigt på morgonen till sent på kvällen!

Det är några av dem! :)

Update

Heej hörrni, gissa vad jag gjorde idag? Jo, jag tog fästingspruta! Gillar verkligen inte sprutor, skrattar alltid som en galning innan bara för att jag är så nervös. Det gjorde faktiskt lite ont, men nu känns det inget längre :) Var på badhuset med Natalie, Magnus och lilla Axel innan, det var kul :) Har inte varit där på jättelänge, dock är nyköpings badhus ganska tråkigt. Finns två rutchbanor, ingen av dem är så speciellt rolig. När jag var i frankrike en gång så var jag på aqualand, ett jättestort vattenland. Det var så sjukt kul, jag älskar vattenrutchbanor! Det var för övrigt där jag övervann min rädsla för dem, var nämligen livrädd för dem när jag var liten!




Jonas får sin spruta, aj!


01.35

Sitter vid datorn som vanligt, känns som att jag borde gå och lägga mig nu. Men jag tycker att det är så himla tråkigt att gå och lägga sig! Önskar att det var dag hela tiden :) Sommarlov är det bästa som finns, då kan man vara vaken i princip hur länge man vill!

Men jag ska nog sova iallafall... snart ;)
Godnatt <3


Ps. Grattis till Viktor som fyller år idag/imorron! :)

Tisdag

Drog till stan med Henny vid tolv, det var "ungdomens dag" idag på torget med massa aktiviteter. Dock så var vi inte där så länge utan vi ägnade oss åt att shoppa istället :) Blev lite inhandlat, gjorde av med ca 500 kr! Det hade jag inte planerat, men så blir det ibland :)

Ikväll ska jag nog slappa framför en bra film, det känns väldigt lockande. Gud, det känns om att det är lördag idag! Nu har vi varit lediga i fyra dagar och det är så skööönt. Mer än två månader kvar!

Pusshej :)



 Mascara från H&M, ett par pieces från Vero Moda




Tröja från H&M, armband från GinaTriot


Första dagen på sommarlovet!

Idag är det första dagen på sommarlovet(om man är som jag och inte räknar in helgen där). Hann inte skriva igår, kom hem ganska sent. Dagen började med att Henny ringde typ vid elva och var hur pigg som helst, då jag precis var nyvaken. Jag gick och träffade henne, Filippa och Klara vid piren, sen vandrade vi och åt glass/mackor i hamnen. Sen skulle Klara gå och göra något med Nyköpings Ungdomsfullmäktige, så jag, Filippa och Henny gick till vallarna och där träffade Mille och Felicia. Vi chillade på vallarna och sen gick vi in till stan, precis när vi kommit dit började det regna. Det hade varit jättefint väder hela dagen! Då vart vi lite sega. Mille och Felicia åkte iväg, så vi satte oss på något café och chillade lite. Sen kom Klara tillbaka, men då skulle Filippa och Henny gå. Klara och jag drog istället hem till Viktor för att titta på film, äta pizza och chilla lite. Gick hem därifrån typ vid tio.

Nice dag(har börjat använda ordet nice typ hela tiden?) iallafall, träffade dessutom några trevliga personer på stan :) Jag hoppas att det komer fler dagar som denna, så man bara inte ligger hemma och tittar på tv hela sommarlovet! Det brukar alltid bli så för mig, men i den här sommaren ska bli annorlunda!

Idag ska jag iallafall vara med Natalie, hon har fått en kanin! Ska bli kul att se :)

Puss <3

Sommarloooov!

Nu har jag äntligen slutat skolan! Och inte nog med att nian är slut, hela högstadiet och hela grundskolan är avklarad! Kan nästan inte förstå det. Jag kommer aldrig mer gå till skolan på borgis och träffa alla lärare och vara i klassrummen. Jag är färdig!

Mina betyg är jag faktiskt väldigt nöjd med, hade inte väntat mig mer. Nu hoppas jag på att komma in på Nyköpings Enskilda Gymnasium. Det ska bli kul att börja på gymnasiet, men först har jag en hel sommar framför mig!

Juste, jag har sommarlov nu! Tio veckors ledigt, jag fattar det inte! Det kommer bli en jättebra sommar känner jag på mig. Några saker är:

- åka till sommarstugan
- åka på gotlandsläger
- konfirmationen
- sola och bada!
- vara med (gamla)klassen <3

Det känns så hemskt att inte kunna säga "träffa klassen", för vi är inte 9f längre! Fast vi kommer antagligen fortsätta säg "klassen" tills vi börjar skolan i höst, då vi får en ny klass. Jag hoppas verkligen att vi håller kontakten! 9f är helt klart den bästa klassen jag någonsin gått i, jag har fått jättemånga nya vänner och vi har så kul tillsammans. Jag undrar hur det blir när vi börjar gymnasiet, om vi inte kommer träffas mer då. Det är svårt att veta, men i sommar ska vi iallafall träffas massor, ha filmkvällar, åka och bada mm.

Nu börjar sommaren 2010, och den ska bli bäst!


En dag kvar!

Igår gick jag till skolan fast jag hade 38 graders feber. Inte kul, en det kändes som att jag ville se sommarshowen och vara med på avslutningsmiddagen, dessutom hade jag inte städat mitt skåp. På kvällen drog klassen ut till strandstuviken med familjer, hade en mysig kväll med brännboll och grillning. När föräldrarna hade åkt hem satt vi i ett hus och myste, spelade gitarr och sjöng tillsammans. Jag åkte hem vid elva, ville inte sova över eftersom jag fortfarande var sjuk. Jättemysig och rolig kväll!

Imorse åkte jag och Filippa ut tillsammans och åt frukost tillsammans med klassen. Alla åkte hem vid tio ungefär, och nu sitter jag här och väntar på att nagellacket ska torka :) Börjar ladda inför avslutningen imorgon, har fortfarande inte fattat att imorgon är sista dagen klassen är samlad. Det känns verkligen jättekonstigt.

Imorgon bitti ska vi samlas hos henny och äta frukost innan vi går till skolan. Vi ska hänga tillsammans på kvällen också, får se vad vi hittar på!


Sjuk :(

Missade klasskampen idag, gud vad tråkigt! Ligger hemma och är jätteförkyld. Alla i skolan är typ förkylda så jag har nog blivit smittad av alla, dessutom frös jag rejält mycket när vi gick hem från festen i lördags. Dålig tidpunkt, att bli sjuk de allra sista dagarna man har tillsammans med klassen. Snart är det slut! Ska försöka komma imorgon även om jag mår jättedåligt.

Fotbollsturnering

Var inte med och spelade idag, de flesta tjejer i klassen (inklusive jag) låg mest och chillade på gräset. Det var ganska kallt idag, vilket inte var så jättekul. Nu sitter jag hemma och typ är förkyld :( Hoppas det inte blir värre. Ska ta lite te och kanske sova lite. Ikväll ska jag iväg till filmkväll med klassen hos Viktor, ska bli kul!

Nu ser jag en spindel på mitt fönster, lääskigt! Måste göra mig av med den, moahaha ;)

22.52

Har städat mitt rum idag, så nu är det jättefint :) Drog hem till Natalie sen, vi bakade chokladbollar med strössel, smakade lite konstigt men gott ändå! Drack kaffe också, osmart eftersom jag ska gå och lägga mig tidigt... Trodde att vi skulle få sovmorgon imorgon eftersom det är fotbollsturnering imorgon, men vi ska vara där halv nio. Så jag måste gå och lägga mig nu, men jag är inte alls trött. Tur att jag inte ska spela imorgon.

Godnatt! <3

Sundaay

Vaknade klockan tolv idag, fick en välbehövlig god natts sömn. :) Igår gick jag och Henny först på stan för att lösa lite problem inför kvällen och för att köpa present till nicole och felicia. Sedan gick vi hem och gjorde oss iordning, Henny kom till mig vid sju igen så vi kunde fixa oss lite till innan filippa kom och alla tre åkte iväg till träffen. Temat för kvällen var glamour, så alla var väldigt uppklädda och fina. Det började med karaoketävling, mitt lag kom trea och vann en toblerone (Y). Sedan var det dans hela kvällen med hela klassen som var där, jätteroligt hade vi! Vi gick hem vid ungefär halv ett, då jag hade väldigt ont i fötterna och av oförklarlig anledning ont i höften. Men trots det hade vi jättekul hela kvällen!

Idag tänkte jag ha en slappdag, sista dagen på sista helgen innan vi slutar högstadiet. Måste städa också, mitt rum och köket ser inte så värst bra ut!

Ha det bra hörrni :)


Värd dag!

Idag hade vi lite planering på morgonen, sen drog alla musikklasser iväg och kollade på musikalen som musikesteterna i nyköping sätter upp i år, "Jesus Crist Superstar". Den var grym! Alla var jätteduktigta men några verkligen oerhört bra, han som spelade Jesus till exempel. Den var verkligen jättebra gjord också!

Efter musikalen stack jag och Henny ner på stan en liten stund, köpte ett par skor till avslutningen. ;) Sen drog vi hem till henne och schteekte i ca två timmar. Jag blev faktiskt lite brunare! Riktigt nice var det. Nu har jag precis duschat och ska nog vara med Natalie om en stund. :)



Later ;)


Sommaar

Idag var det typ 25 grader ute, sjukt skönt! Så härligt att kunna gå runt i shorts och linne utan att frysa :) Jag älskar verkligen sveriges klimat, på sommaren så kan det bli upp mot 30 grader om det är riktigt varmt, och på vintern är det ändå snö och kallt! Ja skulle aldrig orka bo någonstans där det kan bli typ 40 grader varje dag, 25 räcker gott och väl för mig! :)

Idag var vår sista skoldag, i hela nian, på hela högstadiet och hela grundskolan. I klassen har vi sagt massa sådant hela veckan, typ "detta är vårt sista hål!" eller "detta är vår sista gympalektion!" och det varje gång känns det sorgligt. Nu kommer jag aldrig ha en lektion på borgis mer, vilket i och för sig är ganska skönt, men det känns ändå väldigt konstigt. Har bara slutsats/sammanfattning kvar på mitt so-arbete, så är jag helt klar med mitt skolarbete också!

Planer inför helgen och veckan: 
Lördag: stan med henny, nicole och felicias sweet sixteen-fest på kvällen :)
Söndag: Slappa (tror jag?)
Måndag: Fotbollsturnering (ska TYVÄRR inte vara med och spela) ;)
Tisdag: Klasskampen, vi ska vara utklädda till terrorister...
Onsdag: Städa på skolan och se sommarshowen, avlutningslunch med lärare, sen ska vi åka någonstans hela klassen och kanske tälta.
Torsdag: Klassens dag, precis som det låter så ska vi i klassen ha kul tillsammans en sista gång innan vi slutar...
Fredag: AVSLUTNING!


RSS 2.0