Sommar och sool, lalalala...

Kom just hem från badet, och just nu mår jag jättebra! :D Det var jättehärligt att bada utomhus, det var så längesen. Tog med lite matsäck, potatissallad och kassler och lite tomat och gurka, jättegott var det!
Lite överexalterad kanske jag låter men jag är bara så glad att somamren äntligen har börjat!


Söndag

Lika varmt som igår, niiiiiiiiiiiiiice! Precis ätit frukost, ska sticka till badhuset med Klara snart. :D Utebadet öppnade igår, timing eller vad?

Lördag

Idag cyklade jag och Josefin till hamnen och vallarna och solade i det fina vädret, jättehärligt var det! Köpte glass också, muums. Sedan träffade jag Klara och Natalie på stan och hängde med dem en stund. Lite solbränd har man nog blivit allt!
Kollade nyss på finalen av Robinson, spännande var det. Men sämsta slutet, Anna eller Jarmo skulle ha vunnit!


Hamnen <3


Glass <3


Sminkfri hela dagen :)

Sommarsool!

Gud, vilket härligt väder det är ute! Solen skiner och det är typ 23 grader. Hoppas att det håller i sig!

Trött

Jag är jättetrött men jag har verkligen ingen lust att sova! Jag bara kollar runt på internet för att hitta något roligt att göra och lyssnar på musik. Skulle kunna vara uppe hela natten och göra ingenting!

Konfirmering...

Kom just och tänka på det här med konfirmering...
Alla i min klass som ska konfirmera sig håller ju på med det nu, men jag tyckte att det skulle vara bättre att göra det nästa år. Det kändes så onödigt att göra det bara för att de andra gjorde det. Men nu vet jag inte hur det blir. Ska jag gå ensam? Det är ju alltid roligare om man har någon kompis med sig. Jag får fråga runt lite helt enkelt. För att jag är hyfsat säker på att jag vill konfirmera mig. Hm, hur ska jag göra?

Chillidill

Helt läxfri över helgen! Alla säger att det är mest i slutet, det brukar det va. Men nu har vi typ ingenting alls i skolan!
Jaha, vad ska man göra i helgen då? Öppen för förslag! :)
Nu ska jag gå och spela singstar, ciaoo

Singstar!

Singstar är verkligen roligt! Brukar köra med kompisar eller med brorsan. :) Eller själv om man har lust med det!


28/5

Nu märker man att skolan snart är slut. Bara en hel skolvecka kvar nu! Idag har ju vart en dag som alla andra. Hehe, vi kollade på en film på sexualkunskapen (tecknad). Den var lite udda! xD Men det var typ den enda "roliga" lektionen idag. Spelade fotboll på gympan, shit vad längesen det var! Undra hur det går på fotbollsturneringen nästa måndag.
Jag har inte hittat avslutningskläder än, buhuu. Hoppas att det blir Stockholm någon dag innan vi slutar så man kan shoppa lite! :)

(Ps. I love you) <3


Jag är fjortis nu!

Sorry, jag är sämst på att uppdatera min blogg. Det händer ju inte så mycket just nu, men på sommarlovet blire skriva av!

Jag fyller år idag! :D Eller rättare sagt halv åtta ikväll. ;) Frukost på sängen imorse med presenter, myys. Sen skola och hänga med mina söta vänner. Det var nära att de började sjunga i matsalen, fast jag stack innan dom hann det! xD Efter skolan hängde Natalie och Klara med hem till mig. :) <3 Jag fick lite paket och sedan åt vi tårta!

Lägger ut lite fina bilder!

Fina paket!




Tårtaa!



Dagens presenter:
Mamma: Blåa leggins, armbandsur, halsband, Singstar till PS3, blomma
Jonas: Puma Eau de toilette
Annika: Vita leggins, ask från Indiska
Klara: Fotlänk, film
Natalie: Halsband, fotoram
:D

Städa!

Har städat och rensat mitt rum (inklusive garderob) igår och idag, det är jättefint nu! :) Jag städar inte mitt rum så ofta men när jag väl gör det ska det bli riktigt rent!

Sunday

Sov hos Klara inatt. Igår drog vi ner på stan, jag köpte ett linne och så köpte vi godis och hyrde film, Bröllopsduellen. :) Träffade Natalie sen drog vi till AK, fast där var det stängt så vi drog hem till Klara och myste med film och godis.
Idag hade vi lite tråkigt så vi bara lallade runt lite. Det var Cheerleader-SM på Rosvalla men det kostade 125 spänn så vi drog ner till stan lite, sen började det regna så då fick jag skjuts hem :) Nu låter det från grannhuset, tror att dom har börjat riva nu...
Förresten så var jag oense med Klara och Natalie om en grej, visst heter det Bitchslap och inte Bitchclap? x)
Jaja, puss på er! :)<3

Den här låten har jag haft på hjärnan hela dagen!


21/5

Vaknade tidigt idag, typ halv åtta... Jag har inga rullgardiner, bara persienner och jag har två fönster på solsidan av huset så det blir ljust jättetidigt. Så nu känner jag mig ganska trött, men jag får ta igen det inatt.
Beställde klänningen igår förresten, längtar tills jag får den!


Bakade kladdkaka igår, tror att jag ska gå och ta mig en bit ;) Ses <3

Villhavillhavillha

Tittar på Sex and the city just nu, i pausen gick jag in på internet och hittade finaste klänningen! Perfekt för skolavslutningen, hoppas på att få den i födelsedagspresent. :) Jag bara måste ha den!

Friluftsdag!

Nu sitter jag och är smutsig, blöt och trött i fötterna och äter överbliven baguette. Tänkte berätta lite om friluftsdagen som var väldigt rolig!
Samlades i skolan vid 9 och gick (cyklade) tsm till marieberg elr vad det var? En del fick skjuts på cykeln, men jag gick med Henny och Mirris och det var bara Mirris som hade cykel. Sen kom vi på att både jag och Henny fick plats på pakethålllaren! Det gick bra ett tag, men när vi kom till en å så gick det lite sämre. Vi ville såklart cykla snabbt så alla andra fick åka före. Det var en bred stig i skogen med ån på ena sidan som vi skulle cykla på, men vi vinglade väldans mycket så helt plötsligt så ramlade vi! xD Vi bara började asgarva som apor, cykelns hjul och sadel var snett och korgen var mos också, haha det var bara så kul! Som tur var hade Filippa sett oss så Therese kom och mötte upp oss lite längre fram. Henny och Mirris började blöda på knäna och vi blev väldigt smutsiga, men kul var det.
Vi var i skogen tillsammans med 8e. Vi delades vi in i grupper, jag var med Sara, Erik och Daniel. Först tipspromenad, Sara kom på vad ordet var, duktigt! Sedan gjorde vi en "skattkarta" och killarna skulle hitta skatten vi gömt i vår "zon" (ett sugrör), det gick också ganska bra. När vi sedan skulle tända eld med två metallgrejer så gick det lite sämre, vi höll på i ca en kvart och försökte tända en brasa. Tillslut lyckades jaag, jippiiie!
Sen började det såklart regna när vi skulle gå hem. Fick låna ett paraply av Therese, så jag och Mirris blev inte så blöta. Stackars Henny däremot blev dyngsur. x)

Bilder kommer senare hoppas jag, om jag får tag på några! Puss <3

Vanlig tråkig skoldag

Hade mkt inställt idag, najs. Vi såg på nån konstig teater fast den var rolig! Sedan stack Jag, Sara, Mille och Bille hem till mig en liten stund eftersom vi slutade tidigt och vi skulle spela sen. Cornettlektion och sedan cyklade jag hem igen.

Imorron blir det friluftsdag och sen blir det långhelg! Antagligen drar vi till Muskö torsdag/fredag och kanske kanske hänger Klara med. :) Skönt ska det bli att komma ut dit igen!


Stoppa utvisningen av den enda släktingen till den mördade mammans barn!

Det här är helt sjukt tycker jag! Alla barn har ju rätt till trygghet. Man borde ju kanske inte blanda sig i för mycket, men man kan ju inte låta bli. Gå in på länken och skriv ditt namn!

(Texten nedan är kopierad från http://www.namninsamling.se/index.php?nid=3377)

Var finns mänskligheten? I mars månad i år förlorade 5 barn i Nyköping sin mamma, den yngsta är 6 år och den äldsta är 17 år. Mamman blev mördad av barnens far. Barnens enda släkting i Sverige, en morbror, tog hand om alla 5 barnen och nu blir Ahmad Sharafi utvisad ur landet. Gäller inte barnkonventionen alla barn i Sverige? Skriv under! Samlade underskrifter tänker vi skicka till Migrationsverket och försöka påverka dem i rätt riktning.


http://www.sn.se/nyheter/nykoping/1.359051

Klara

Idag har jag och Klara tjänat ihop 125 kr var genom att rensa ogräs. Om någon vill anställa oss är det bara att säga till! ;)
Drog till NK-villan sedan och kollade lite, det är så himla fint där! Sen drog vi hem till mig och sooolade på studsmattan (i min nya bikini ^^) och dampade lite grann... Lite Guitar Hero blev det också innan hon drog hem. :) <3

Esc!

Dags för Eurovision Song Contest ikväll! :) Heja Sverige, hoppas att det går bra för Malena!


Dags att ta tag i saker och ting

Jag har blivit alldeles för lat. Det har säkert med skolan att göra, när man är ledig orkar man inte göra saker. Men jag gör typ aldrig något roligt! Dagarna kommer och går, alla är likadana. Måste börja leva någon gång och göra saker. Jag har sagt i flera år att jag vill börja på dans, men det har aldrig blivit av. Hoppas det kan bli en ändring. Sommaren är snart här och jag ska försöka ha så roligt som möjligt varje dag. Så klart ska jag ju vila också, men jag ska inte kasta bort hela sommarlovet som jag ofta brukar. Jag vill träffa mina vänner, det har jag gjort alldeles för lite. Vem vet, de kanske försvinner annars. Jag vill gå på konserter, åka till olika ställen osv. Har varit rädd för att resa men det känns som att det är dags att det är dags att börja pröva nya saker. :)

Sommaren 09


Friday I'm in love...

Puh, fredag. Känns alltid lika skönt! Nu ska det chillas järnet i helgen.

I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wendesday too
Thursday I don't care 'bout you
It's Friday I'm in love! <3



Idol

Min nya idol är Tyra Banks! Hon är verkligen en förebild, hon ger alla tjejer bättre självförtroende och dessutom är hon en av världens bästa modeller. Har ni inte sett "The Tyra Banks show" så måste ni göra det, det är verkligen ett tips!

.

Musikal

Tillbaka i skolan igen... skönt. Såg 9e:s musikal idag (för er som inte vet det så gör båda musikklasserna i nian varje år en "musikteater" typ). Den var bra, med tanke på att de skriver manuset och sätter ihop musiken helt själva. Oftast så tar de en känd film/musikal och gör om den. Och nästa år är det vår tur! Sjukt det känns att jag ska börja nian nästa år, känner mig typ som en sjua fortfarande, hehe. Men det ska bli riktigt roligt, att jobba med hela klassen som ett team med något som alla gillar och sedan visa upp det för hela skolan. Fast det kommer bli fight om huvudrollerna ;)

Dagsverke Guatemala

Idag har jag och Klara varit hemma hos hennes farmor och farfar och dammat golvlister(!) i deras trevåningshus. Pust! Vi har också rensat ogräs, fick 150 spänn var totalt för alltihop. :) Nu har vi gjort en god gärning! Sedan drog vi ner på stan en stund, köpte sminkborttagning som alltid är bra att ha. Nu ska jag iväg till ortopedtekniska och prova ut inlägg. :)

12/5

Har precis duschat och nu sitter jag faktiskt och kollar på kläder på nelly.com och ellos.se. Köper aldrig kläder på internet men det finns ju mycket fina kläder till sommaren, man blir verkligen shoppingsugen! Nu känner jag mig iallafall bättre, fast man blir ju typ aldrig riktigt frisk känns det som. Inget mer hemma från skolan innan skolavslutningen nu har jag bestämt mig för iallafall! Imorron är det dagsverke, vi ska samla ihop pengar till en by i Guatemala har jag för mig. Ska jobba ihop med Klara, typ hos hennes farmor & farfar mm. Skönt att inte behöva gå upp klockan 7 med tanke på att jag vaknade 10 imorse. ;) Nu ska jag gå och sova, natti natti! ^^

Söt klänning jag hittade på ellos.com


Tristess

Ja, jag har ju inte speciellt mkt att blogga om när man är sjuk och hemma från skolan.. det tråkigaste är ju att det inte är helg längre så att alla vännerna är ju i skolan.
Kom nyss på att det är 2 veckor och 2 dagar tills min födelsedag nu, haha, jag räknar ner! Men det är så skönt när jag har fyllt år och är lika gammal som några i klassen, då behöver man liksom inte förklara sig för dom som inte vet vrf jag bara är tretton än så länge. Då kan jag låtsas att jag också är 94:a. ;) Inte för att jag skäms för något men ändå.
Nu ska jag snart gå och äta lunch. Krya på mig! Puss <3

Tips?

Någon som har tips på något roligt att göra när man är hemma och inte orkar göra något speciellt?

Lördag

Nu mår jag riktigt dåligt, tror att jag har feber också. Just nu snaskar jag godis och sitter vid datorn. Kollar på "Hjälp! jag är med i en japansk tv-show" och spelar Bubble shooter på hamsterpaj samtidigt, rooligt!

Sjuk!

Fan vaknade med huvudvärk och jag känner mig helt äcklig i halsen och näsan och allt, finns det någon som inte varit förkyld de senaste veckorna? Jaja, ingen oxelömarknad för mig...

Hellre bakom kameran

Har kollat igenom datan och märkte hur mycket bilder jag har tagit med kameran! Jag älskar verkligen att fota, att se ett motiv som typ en blomma eller vy som man bara måste ta kort på. Det är verkligen något jag skulle kunna tänka mig att jobba som, eller iallafall ha som hobby i framtiden! Naturfotograf. Vad sägs om det?


8/5

Härligt det är nu! :) Bara ynka 26 dagar tills SOMMAR 09! Ohyeeeah.
Hänt idag? Inte mycket alls. Bara chillat runt med vännerna i skolan, och med "vännerna" menar jag Klara! ;D Haha nej men alla andra också såklart! <3
Händer imorron då allihopa? Ja just'e grattis Henny som fyller 15 år då :D Oj nu känner jag mig ju inte mer mobbad... ;)

<333333

Usch för skolmat...

Måste bara säga att våran skolmat är USEL! Huvudrätten som i och för sig såg rätt så god ut (köttfärslimpa typ), luktade spya! Gårdagens skinksås med pasta fanns också och någon vegitarisk kålgryta, jag tog kålgrytan. Asså det var typ ingen som åt av "huvudrätten", det är så dåligt att vi får sådan mat! Jag hoppas att någon läser det här för det är ju inte bra att vi får sådan mat, hur ska vi då orka skolan liksom? Jag, Amanda och Mirris drog och köpte varsin risifrutti och åt ist. Tur att vi har ICA! <3

Tillbaka till vintergatan!

Just nu är jag med Klara, sitter och kollar på Tillbaka till vintergatan!! Haha kommer ni ihåg det eller? Nostalgitripp x100! x'D Har ni tips på andra barndomsminnen?

Åh skoldagar...

Alltså nu har vi inte alls mycket läxor men ändå känner jag mig såå trött skolan, eller bara vardagen överhuvud taget. Varje dag är det likadant, varför händer det aldrig något roligt? Man längtar ju bara till helgen och loven då man kan göra roliga saker. Nu känns det inte som att det är någon mening med skolan, vi lär oss typ inte ens något viktigt längre bara en massa onödiga saker. Jag vill ha sommarlov nuuuu. Men så kan det ju kännas regniga dagar. :)

4/5

Ska snart ut och springa med Klara, borgis mataron :) Ska bli najs. Hade inställd syslöjd idag så vi hade långt hål, drog hem till Henny och sen till ica och köpte fika :) Btw, nån trevlig person hade spottat typ överallt på skolan, bland annat på dörren till musiksalen... Fräscht! Asså hur tänker man då egentligen? Det är ju bara korkat.

Jonas är hemma

Nu har Jonas kommit hem från Göteborg med sin lilla väska :)


Klarahelg

Sitter hos Klara just nu hon sitter och kollar på desperate housewifes tror jag.
Var på stan förut, köpte äntligen en bikini som jag har velat köpa länge. Köpte också foundation, svampgrej till den och en liten hårspray :) Hade inte råd med alla sakerna egentligen, har typ inga pengar... Men jag fick lite extra av mamma, tack :)
Och nu är min cykel trasig! x) Drog hem till mig och bestämde oss för att vi skulle ut och springa , och så skulle vi hem till Klara för hon hade inga skor. Och så fick hon för sig att hon skulle cykla till andra sidan vägen när jag var precis bakom och fick in sin fot i mitt hjul, ajaj. Aja, så nu ska den lagas. Men det gör inget :) <3 (Vad jobbigt det är att skriva <3 här, hennes < sitter inte där mitt gör :P)

Jaja, hoppas alla har haft en bra helg. Imorron är det såklart skola igen, väldigt tråkigt tycker jag. Men så känns det ju alltid på söndagen, det blir roligare när man kommer dit och dessutom så går veckorna snabbt. Snart slutar vi!

Bye z3 (Gaah!) <3

(Tycks om min header förresten? Inte så jättefin kanske, någon som är bra på sådant?)


Ööh...

Vrfr uppdateras inte min design? Nån som vet?

Andra avenyn

Gud vad tråkigt att andra avenyn har slutat för säsongen. Lite nörd kanske jag är men jag tycker att det är lite onödigt att det slutar så tidigt. Nån mer eller är det bara jag som tycker det?

1 maij

Igår åkte vi till kusinens sommarstuga typ vid norrköping någonstans. Träffade farmor som fyllde 88 år! och resten av släkten. Jättekul att träffa alla! Bilder på bilddagboken som vanligt :) Vi kom hem typ halv tio, då var jag så trött så jag skippade middagen och gick raka vägen till sängen och somnade. Har sovit typ tolv timmar, sköönt. Idag ska jag nog vara med Klara, när hon är klar vid rosvalla. Puss på er som läser min blogg :) <3


Fotboll på hög nivå!

Lite sen uppdatering

Hade inte tid att blogga igår så jag gör det nu :)
Först valborg:
Ojoj vad kul det var! Vi grillade massa, spelade galenpanna, kollade på film och massa mer. Jättemysigt och vääldigt flummigt när det blev sent. Åkte hem vid tolv någon gång :) Tack för bästa kvällen tjejer <3
Bilder finns på bilddagboken (maarioh).


Jag låter jättekonstig men jag måste lägga in den!


RSS 2.0