'Cause baby you're a fiiiirewoork

Gick på stan en stund med Andriettiigiirl efter skolan, alltid kul att spendera lite pengar! ;) Ett linne från gina, ett par pieces och ett fint halsband som mamma "köpte" till mig i namnsdagspresent! Just det, jag har namnsdag idag ;) Ingen big deal men men.


Den här låten har jag gått och sjungit på boktavligt talat hela dagen (med ett mindre avbrott för "riverside m****r, tack Andi... ;) )


Price tag

Var ute på femöre med mamma idag :) Tog massa bilder, ska kolla igenom dem sen och kanske lägga upp några på bloggen! Åkte ofta på utflykter dit med familjen när jag var liten, kommer ihåg hur mysigt det var. Saknar de tiderna.

Här kommer en bra låt som inte har någonting med detta att göra, den är bara grym :)


Kurragömma


Vinterbilder

Lite bilder från en promenad i det fina vintervädret :) Togs med digitalkameran så de är inte lika fina men ändå!

Omegle

Har suttit och snackat med folk på omegle idag(har inte orkat göra nåt annat), verkligen kul när man hittar någon som inte är skum eller tråkig. Har lärt mig tamil av en indier, snackat med en trevlig amerikanare och just nu pratar jag med en tjej i taiwan :) Jag tycker det är jättehäftigt att snacka med folk från hela världen!

Jag och taiwan-tjejen kom in på utseende, hon berättar att de i hennes land gör allt för att bli mer vita, de försöker komma på massa sätt som masker osv! De har ett ordspråk, "a white cover three ugly" som betyder typ att det spelar ingen roll hur tjock du är eller nåt, om du är vit är du vacker. Det är ju helt sjukt! Jag tycker att det asiatiska utseendet är sjukt fint, förstår inte varför man ska skämmas över det eller hur man kan tycka illa om sådana personer på grund av utseende och hudfärg (rasister alltså)? Tänk om alla kunde vara glada och stolta över sitt utseende och sitt ursprung. Men såklart, man vill ju alltid ha det man inte har.

07.54

Fan vad trött jag är. Har inte dygnat än men orkar inte, har suttit och slumrat till i typ tre avsnitt nu, Henny petade på mig så jag vaknade men nu har hon gått hem och jag ska sova :)
Godnatt!

Dygnaaa!

Blev en oplanerad dygning med Henny inatt! Filippa kom hem från fjällen idag, förstår att hon är lite trött. Vi har iallafall haft en jättemysig filmkväll, har sett "i taket lyser stjärnorna" och "the unborn", bra filmer båda två faktiskt :) Gjorde fruktsallad också! :D
Men nu ska vi börja med att titta på "en ängels tålamod" säsong ett! Älskar det programmet :D
Får se om jag uppdaterar nån mer gång inatt!

Orkar inte blogga...

(Förlåt för dålig uppdatering)
Var i Norrköping med mamma igår , köpte två par jeans, ett par jeansleggins, en jeansskjorta, en halsduk och jättebilliga solglasögon :) Alltid trevligt med lite nytt!

Ska hoppa in i duschen nu, sen blir det stan med Henny en stund :) Ikväll kommer Henny, Filippa och kanske Sara hem till mig för lite tjejmys! Det ska bli kul :D Får nog skriva lite innan också...

Pussss

Sång & stan

Sitter nu och chillar med Natalie, vi gick på stan en stund efter min sånglektion och nu sitter vi och nördar vid datan. Köpte lite grejer på vero moda, en kortärmad vit skjorta och en randig kofta :) Så köpte jag äpple&vanilj- duschcreme på hm också, luktar sååååå gott! :)
Bara tanken på mitt samhällsarbete som ska påbörjas på lovet gör mig superstressad, orkar verkligen inte! Vill ha roligt på lovet inte sitta inne med skolarbete... Suck!
Tråkigare bilder får man leta efter, men jag har inte tagit så mycket bilder på senaste tiden... Får skärpa mig! ;)

Funderingar

Idag har jag städat mitt rum och rensat i vår kökslåda. Har inte ni också en sån låda där man lägger allt möjligt så blir den typ överfull efter ett tag? Tror att många har en sån. Iallafall så hittade jag typ hundra såna där vita grejer man har på brödpåsen ni vet? Och massa trasiga pennor och skit. Har iallafall varit duktig och rensat nu :)

Har funderat lite på mina individuella val till tvåan, vi ska ju välja dem snart. Så är det ju estetiskt val också, jag funderar faktiskt på att skippa musiken och ta teater istället! Tycker det skulle vara jättekul, hur många gånger i livet får man hålla på med sånt egentligen? Man ska ju passa på nu när man går i skolan.

Skådespelerska är nåt jag skulle kunna tänka mig att bli faktiskt. Fast då ska man ju vara bra på det också haha... Eller sångerska... Jag vill iallafall inte ha nåt svensson-jobb. Typ jobba på kontor. Tråååkigt!

@Nilssons residens

Ligger i Klaras säng med Elisabeth och Klara och myser framför datorn (nördar som vi är) ;) Gjorde varma mackor förut och nu har vi lagt ansiktsmask och slappat :) Har vart en himla mysig helg, hoppas att lovet fortsätter på samma sätt!
Ikväll blir det Solsidaan :D
Söta tjejor :)

Söndaag

Sitter ute på Mathildas altan just nu, solen lyser så vi passar på att steeka lite :) Melodifestivalen var ganska bra igår, fast jag fattar inte hur dansbandet kom vidare till final?! Så jääkla dåliga! Kollade på "love at first hickup" efter, så jäkla rolig haha :D

Ska kanske träffa Klara lite senare när jag kommer hem från Oxelösund, kul kul :) 
 Har sagt det förut men säger det igen: DET ÄR LOOOOV! :D

Schlaager!

Nu har vi fixat oss :D Snart kommer Bea, vi ska göra drinkar med frostade glas ;)




MARIA YOU GOTTA SEE HER

hihi maria loggade inte ut från datorn! mohahaha!!!!!!!!!!!!!!


Hos Mathilda!

Sitter på Mattis rum nu, lånar hennes dator en sekund ;) Ska fixa oss sen, schlagertema ikväll så det blir glitter och glamour :D

Hörs senare!


Sportlov!

Nu är jag leedig! :D Så underbart!
Drog till hemköp med Bea och Andrietta efter skolan, köpte lite grejer sen åkte vi hem till mig och gjorde tårta tillls imorgon! Jag och Bea ska hem till Mathilda då, hon ska laga kycklingkuddar med kroketter till oss, hennes specialite tydligen ;) Så ska vi kolla på melodifestivalen också, myyys!
Har precis kollat på hundtricket med Andi, den är så sööööööt! Man blir verkligen glad av den filmen :)
Nu blir det lets dance och fredagsmys! <3
Biten utan dekorering försvann spårlöst...

Snaaaaart!

Bara en dag kvar, sen är det LOOOOOV! Känns som att det var lov nyss men ändå, awesome!
Broder min ska på studentfest snart, jag har gjort en namnskylt till honom, lånat ut mina fula glasögon och ska hjälpa honom att knyta en fisk-slips. Snäll syster jag är! (För att undvika missförstånd: Ja, man ska klä ut sig!) Har lärt mig knyta en ny slipsknut förresten, den är riktigt snygg! Dock har jag aldrig slips så jag har inte direkt nån användning av den.
Snyggaste slipsen!

Fika

Var och fikade på coffeehouse med Henny och Filippa nyss, alltid lika mysigt! Om ni inte har testat deras citron- och marängpaj- GÖR DET! Den är grymt god!

Nu ska jag plugga franska till provet imorgon, vad underbart roligt! Men på den ljusa sidan är det det sista jag behöver göra innan lovet! :)

För övrigt så är det en väldigt fin måne just nu! Tog massa kort så upptäckte jag att det bara blev fokus på träden :( Lägger upp en bild på en lampa istället :)


Mariiiaa you gotta see her

Sitter just nu och skypear, ska egentligen plugga men ja, som vanligt gör jag inte det jag egentligen ska... Mathilda sjunger som jag sagt tidigare väldigt fint, jag blir alltid lika glad när jag möts av den här låten när jag kommer till skolan på morgonen :D


Pringles!

Köpte pringles igår, SÅ JÄKLA GOTT! Dom är nästan slut nu :(

Ny design?

Håller på att fixa en ny design till bloggen, men jag känner inte riktigt att jag har tid... Fixar den nog på lovet :)
Lovet ja, en vecka kvar ny! Yeees! Brukar nästan alltid åka på skidsemester men det blir nog inget i år. Är ändå så himla trött på snön så det gör inte speciellt mycket. Skönt att bara vara hemma också och hitta på roliga grejer!
Bilder från duved förrförra året :)

Just det, glömde nästan!

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG PÅ ER SÖTNOSAR! <3


Titta vad någon ambitiös och snäll person hade gjort idag, satt upp lappar på alla skåp på hela skolan haha! Skålar med gelehjärtan stod utspridda över skolan också, mums <3

Love the way you lie (part 2)

Sitter och spelar gitarr och sjunger, verkligen perfekta sättet att slappna av på. Eller aa, inte för alla kanske men för mig är det det. Man har ju olika sätt att slappna av på, som att var ute och springa eller bara ligga på en soffa och filosofera. Inget av dem är något för mig faktiskt... Kanske skulle ha haft med det här i mitt stressarbete. Aja.


Argumenterande text...

Har precis skrivit en arg text om alkohol, haha. Ni kan ju fundera över om jag är mot eller för? ;) Nu ska jag iallafall sova snart, så underbart skönt med sovmorgon på måndagar. Hade nog inte överlevt annars. Eller kanske, men livet hade varit bra jobbigt.

Imorgon är det alla hjärtans dag! Då ska jag gå runt och kramas hela dagen :) Hittade en gammal bild, såhär fint firade Henny alla hjärtans dag i sjuan (en laserpekare om det inte syns)!

Ååh vad trött jag blir!

Håller på att skriva min argumenterande text i svenskan, det går verkligen inte bra! Dessutom gör jag bara massa annat! Varför kan jag inte bara göra den så är jag fri sen?

Blir så trött på mig själv...

Trevlig kväll igår!

Var ute och gick i en timma igår, så himla fint väder! Dock blir det inga bilder eftersom minneskortet till min digitalkamera inte går att ladda över...

Bea och Mathilda kom hem till mig igår, de hade laddat upp med kexchoklad och sprungit från bussen för att inte missa melodifestivalen, haha! Jag tycker att flera låtar var bra, de flesta faktiskt. Eller ja, bra och bra men man får ha låga förväntningar. Efter förra veckan dessutom så kunde det ju bara bli bättre! Sen chillade vi på mitt rum till typ halv tolv då de åkte hem. Vi funderade på att våldgästa någon men vi orkade inte, haha. Får bli en annan gång, då går ingen säker! ;)

Neeeej!

Älsklings-Weise åkte ur Let's dance! Kommer sakna honom :'(

J***a bussj***l!

F**n vad sur jag blev imorse! Skulle ta den tidiga bussen och så fick jag skynda mig massa för att hinna med den. När bussen väl kom så släppte den av två personer och jag undrade varför dörren inte öppnades. Jag kollade på busschauffören för att se om den var trasig eller något, och gissa vad som händer? Den jäkla busschauffören tittar på mig, skakar på huvudet med ett "tyvärr"-flin och kör iväg! Jag fattade ingenting, bara stog kvar där i snöstormen. Fatta hur blåst jag kände mig! Den ska stanna där och den gör alltid det, och den var ju inte full eller något? Cp-chaufför säger jag bara, jag lovar att han bara ville jävlas med mig! Kanske låter larvigt att bli så sur men det blev jag verkligen, så gör man inte! Utan att ens ge en anledning. Hoppas han får sparken.

Nog om det, ibland är det bara skönt att skriva av sig haha! Iallafall, träffade Henyn efter skolan och gick på stan lite. Jag känner verkligen att jag vill köpa nya kläder, men man hittar aldrig något när man faktiskt har pengar och ska köpa något! När man inte har pengar däremot så hittar man av nån anledning alltid massa snygga kläder. Blev ett vitt hm-linne, basic men alltid bra att ha :)

NU ÄR DET HELG! :D

Maria filosoferar

Jag har ingen riktig förebild/idol, alla människor har bra och dåliga sidor och eftersom en förebild är någon man vill vara som fokuserar jag mer på egenskaper än enskilda personer. Ibland kan jag verkligen uppskatta en egenskap hos en person jag inte ens känner och känna att "sån vill jag också vara".
En av de egenskaper jag beundrar mest är att alltid, oavsett vad, kunna bjuda på ett leende. Det spelar ingen roll vem, ung eller gammal, tjej eller kille, svensk eller utlänsk, främling eller vän. Alla mår bra av ett äkta leende och alla förtjänar att få det riktat mot sig. Idag fokuserar folk allt för mycket på vilka som är värda ens uppmärksamhet eller vems uppmärksamhet man själv är värd. Att bryta det mönstret genom att vara öppen och inte döma människor är något jag försöker påminna mig om varje dag. Och jag tror att genom att kunna vara genuint trevlig så kan man göra just det, bryta mönster alltså. Nu menar jag inte att man ska gå runt och tokle och bara vara snäll och trevlig hela tiden, sådana personer kan ju vara ganska jobbiga. Men samtidigt så är det ju så att alla är olika och jag lovar att man kan hitta något riktigt beundransvärt hos precis alla. Det gäller bara att man orkar öppna sina ögon för att kunna se det från ett annat perspektiv.

Jeg er ein hummer!

Såg ut som ett snömonster när jag kom hem, på riktigt. Jag som trodde det skulle bli vår nu :( Vill inte ha mer snö!
Är så jääkla trött just nu, funderar på att sova innan jag ska iväg och spela kornett.
Idag tittade vi på kiwi-DNA på biologin, jättehäftigt! :D Såg ut som värsta kladdet, haha!
Gud vad jag är trött på snön...

Skolarbete...

Sitter och skriver en argumenterande text om alkohol, det går verkligen inte bra. Jag tror att jag är för trött, ska gå och lägga mig istället så är jag pigg imorgon och kan förhoppningsvis skriva färdigt den då... Så kommer jag på att jag har franskaglosor tills imorgon jag inte ens har kollat på. Det är såna här stunder som gör mig stressad. Man hinner verkligen inte med att göra något roligt när man går på gymnasiet. Det känns som att skolan är efter mig som en elak styvmor eller nåt i den stilen.
"Oj, förlåt läxor, jag ville bara träffa mina vänner en stund, ha ett liv du vet... oj, får jag inte det? Nähä, okej."

Nej, nu ska jag sluta babbla och sova istället. Godnatt!

Fika

Gick och fikade på Hellmans efter skolan med Henny och Lovisa! <3 Jättemysigt, gick och kollade runt lite på stan sen, köpte mitt korallfärgade nagellack :D Nu sitter jag och skypear med Mathilda, hon sjunger higher. Hon är så duktig <3 Hon hälsar!

Matteprov avklarat

Känner mig plötsligt mycket mindre stressad. Matteprovet gick bra tror jag. Imorse på mentorstiden hade bästa Ida bakat kladdkaka till hela klassen, så himla snällt :D  Annars har det väl varit en helt vanlig skoldag. Kom nyss hem rån sånglektionen och är sjukt trött. Ska nog lägga mig framför tv:n en stund.

Förresten, har ni läst de här "Dear, Sincerely" dikterna? De är riktigt roliga! http://dearsincerely.net/
Har gjort en egen faktiskt:

Dear ice all over Nyköping,
Could you please leave?
Sincerely, the bruise on Maria's knee

Haha!



Ja... för där är man ju fortfarande inne!

Jag är ett måndagsbaaaarn...

Spelade fotboll idag på idrotten, fasen vad jobbigt det var! Jag borde verkligen börja träna. När jag får börja gymma blir det andra bullar!
Har precis duschat, tagit bort sminket och linserna, så skönt att göra det så fort man kommer hem! Snart ska jag sätta mig och läsa matte. Har prov imorgon, linjära grafer och sånt. Wiiiiiiiiiiiii.
Sånglektion imorgon, hon sa att jag skulle ta med fem låtar men jag kommer ta med asmånga haha, så svårt att välja. Det ska bli kul iallfall!
Nu ska jag sluta småprata :) Pusssssss

SUNday

Det är söndag och solen lyser :) Too bad att jag sitter inne framför datorn. Ska kolla på let's dance och parlamentet som jag missade i fredags ;)

Förresten, är det fler än jag som tyckte melodifestivalen sög? Tråkigare programledare och sämre låtar får man leta efter. Så himla tråkigt! Det som är så mycket att titta på och så är det bara är plåga att ta sig igenom.

puss

Hemma

Kom nyss hem, tack snälla mamma som hämtade oss klockan halv ett i Harg... Hade inte varit så kul att gå hem x) Har kollat på tv, spelat biljard och lite poker. Mysigt :)
Nu ska jag nog sova, vaknade klockan åtta i morse av någon anledning... Kommer sakna mina sötingar Bea och Andrietta!
Så snygg var jag när jag tonade håret!

Toning

Har tonat håret! Inte så mkt skillnad dock men lite varmare ton :) Har aldrig färgat/slingat/tonat håret innan så det kändes som att det var dags ;)
Nu håller vi på att fixa oss, ska till Beas kompis sen och titta på melodifestivalen :D
Pusss

Hos Andiiii

Har varit på bio, vi såg The fockers någonting. Den var väldigt underlig haha, inte den bästa filmen kanske. Nu är vi hemma hos Andrietta, vi ska sova här :D Myyys!

Bioo!

Åt ingen lunch i skolan idag, istället kollade jag runt på stan lite och åkte sedan hem. Var sjukt hungrig när jag kom hem men trots det så ställde jag mig(efter att ha målat naglarna lila med hjärtan på...) och plattade håret! Eller aa inte hela håret och inte helt platt, det orkade jag inte haha. Typiskt mig att göra såna onödiga saker istället för viktiga saker, som att äta vid tre-tiden när man inte har ätit sen frukost, bortsett från kladdkaka som nån vänlig själ sålde på skolan. Lysande ide för att tjäna pengar!
Iallfall. Jag förstår verkligen inte varför jag föddes med lockigt hår. Jag känner mig såå mycket snyggare (missuppfatta inte) i rakt hår. Eller okej, vågigt.



En del säger att det är fint, en del säger att jag passar bättre i lockigt. Jag har alltid tyckt att sånt här hår är mycket finare, antaligen bara för att jag är avundsjuk eftersom jag inte har det själv.

Snart ska jag iväg till bion med Bea och Andi :D Borde nog platta resten av håret innan!
Bye :)

Snart helg

Jag är läxfri! Eller aa, franskaglosor och matteprov nästa vecka, men det räknas typ som inget på gymnasiet. Såååå skönt. Har en lektion imorgon. Sen ska jag chilla gärnet, även fast jag egentligen har lust att hitta på något roligt... Blir kanske bio i helgen med Bea och Andrietta, kul :D
Idag åkte vi till lilla(hehe, typ dubbla antalet elever...) Borgis för att informera niorna om vår braiga skola. De fick dock inte så mycket information, skyller på att de var så blyga och inte vill komma fram till oss!
Imorgon har jag sovmorgon men jag ska ändå sova nu. Godnatt världen!

Sommar

Vill ha ljus, värme och all tid i världen att leva livet

Elevsoaré

Har varit en väldigt underlig dag i skolan idag. Vet inte om det var för att alla var jättenervösa inför engelskan och so:n, men alla har varit superspeedade och dödströtta på samma gång hela dagen. Fick iallafall mvg på min engelskauppsats, gud så skönt! Var verkligen nervös för det.
Nu måste jag skynda mig att äta upp min macka för jag ska iväg på musikesteternas elevsoaré? Typ konsert antar jag :) Möter Filippa, Mickan och Henny där. Blir nog kul!
puss <3

Stockholm i mitt hjärta

Grym låt!

1 fevriér

Nej, jag har verkligen ingenting att skriva om! Förutom att jag verkligen måste göra klart samhällsgrejen. Har suttit och fixat bilder på datorn hela eftermiddagen, man kan verkligen fastna om man har otur haha! Alla blev inte superbra men det är ändå roligt :)

RSS 2.0