Uppdatering!

Åkte iväg vid åttatiden igårkväll med Filippa och Henny och hyrde film och köpte godis :) Vi började med att se"The last song", den var lite överdriven kan man tycka men den var så himla fin! Blev faktiskt lite tårögd(blir aldrig det av filmer)! Sen tog vi en paus och spelade lite barnmonopol, Henny ägde ut oss haha! Jag förlorade typ fyra gånger... Sen kollade vi på skräckfilm, BTK tror jag den hette. Handlade om en störd man som typ binder folk, torterar dem och sedan dödar dem (därav namnet). Den var lite konstig, men helt okej. Vi blev jättetrötta så sen låg vi och bara och pratade om allt möjligt tills typ halv fem. Det är verkligen en av de bästa sakerna jag vet.
Jättemysig kväll med bästa tjejerna! <3
Drog in till stan vid ett eller något idag och mötte upp Andrietta, Bea och Mathilda :) Vi gick och fikade på Coffeehouse by George, satt där i över två timmar och snackade. Sedan skulle vi ta en promenad för att hämta Andriettas cykel, men stannade på McDonalds för att äta hamburgare, haha :) Promenerade typ till sunlight och tillbaka till stan :) Rolig eftermiddag med riktigt sköna tjejer! :)
Har haft en jätterolig helg med massa mys, skratt och tjejsnack. Som det ska vara!

Höstlov!

Nu ska jag komma igång med bloggandet för nu är det höstlov! :D Så himla härligt! Igår var det höstmys på skolan, vi som har musik som individuellt val spelade lite låtar och så var det lite olika aktiviteter på förmiddagen. Hade inga lektioner på eftermiddagen så jag åkte hem till Viktor typ kvart i ett :) Vi kollade på Harry Potter och fenixodern, jättelängesen jag såg de filmerna! De är rätt bra faktiskt :) Sen åkte jag hem och hade en lugn fredagskväll med mammi :) Åt lax och potatissallad och kollade på idol. Mys!
JAG HAR BESTÄLLT MIN SYSTEMKAMERA NU :D Får den på torsdag, längtar!!!
Ikväll ska blire sleepover med Henny och Filippa! <3 Det ska bli riktigt roligt :)
Så här ser jag ut just nu! Skillnad?;)

Hektisk torsdag!

Längesedan jag var så aktiv, hehe... Plattade håret direkt när jag kom från skolan, tog lite längre tid än väntat så plötsligt var klockan tio i sex (börjar ensemblen då) och jag hann inte äta middag. Skynda mig iväg och spela, fick gå tidigare för att åka hem och äta i fem minuter, sedan iväg till Tessin för att möta Henny, Filippa, Linnea och Lovisa :) Såg esteternas höstkonsert, den var riktigt bra! Kul att några gamla klasskompisar var med också!

IMORGON ÄR DET HÖSTLOV!!!

Hahahhaha!

Så jäkla skön kille :D

Höst...

Idag vaknade jag som vanligt klockan kvart i sju. Var sjukt trött, så utan att tänka tryckte jag på "off" istället för "snooze". Ni kan ju gissa vad som hände. En timme senare, en halvtimme innan jag skulle åka, kommer mamma in.
Hon: "Har du sovmorgon?" Jag: *Kollar på klockan* ÅHNEEEEEJ!
Hade matteprov sista lektionen. Lagom kul, var helt dödstrött innan och efter men jag tror det gick bra. När jag gick ut från skolan upptäckte jag att det regnade. Inte kul. Men då är det ju bra att man har en mamma som jobbar i stan och kan skjutsa hem en! Bille behövde också skjuts så i väntan på mamma så gick vi och fikade på hellmans, myys :D Deras blåbärscheesecake in my ♥!
Planer för imorgon dårå:
*Inte försova mig
*Skola (franskaprov och engelskaredovisning...)
*Platta håret ;)
*Ensemble&lektion
*Kolla på mina gamla klasskamrater i tessins höstkonsert :D
*Pepp för sista dagen innan lovet!!

Höstmys!

Typ sjuk igen :( Inte okej! Och nu när det snart är lov och allt. Jaja. Sitter just nu och kollar nelly.com, inte för att jag brukar köpa något men det är ändå kul att kolla :)
Det känns som att det händer ganska mycket jobbigt för många nu. Det är väl höstdeprissionen. Själv känner jag mig bara väldigt trött. Då orkar man ofta inte göra någonting, utan vill mest ligga och dega framför tv:n. Men hur pigg och glad blir man av det egentligen? Gör istället saker, då känner man sig också piggare längre!
Så jag tänkte att jag kunde skriva ner lite grejer som man (iallafall jag) blir lite gladare av! :)
1. Musik hjälper alltid! Det är en sån sak som man verkligen kan anpassa efter humör :)
2. Gör saker du tycker om! Det kan vara sådant man gärna gör istället för att vara läxa(tidsfördriv) typ bara sitta och pyssla, men passa på när du är ledig och sitt en hel dag och måla, musicera eller vad du nu tycker om! :)
3. Det kanske låter konstigt men jag blir väldigt glad av saker som luktar gott! Typ doftljus, handkräm eller liknande. Omge dig med sådant så blir du lätt på bra humör!:)
4. Träna! Det gillar inte alla, men oftast känns det väldigt skönt efter att man har tränat, och så somnar man bättre!
5. Hemmaspa! Ta en lång dusch, gör ansiktsmask & inpackning mm, lyssna på lugn musik (här kommer punkt 1 och 3 in), måla naglarna i någon fin färg och, om du vill, sminka dig fint!
6. Träffa dina vänner och hitta på något roligt. Allt blir roligare om man är två, och ibland kan till och med diska vara en rolig aktivitet!
7. Baka! Det är en rolig sysselsättning, det blir väldigt gott och du gör också andra glada!
Puss på er mina vänner! :)<3

Söndag

Förlåt för kass uppdatering! Ligger just nu i sängen och lyssnar på Owl City :) Har haft en jättelugn och skön helg, bara chillat, läst, spelat gitarr och sånt mysigt. Det var riktigt längesedan. Man måste ju vänja sig inför lovet liksom!

Imorgon ska jag till skolan i vanlig tid, får ingen sovmorgon... Tänker inte säga varför, det är superhemligt! Moahaha... ;)
Nu ska jag äta flingor, sen ska jag sova! Pusspuss<3
Så himla söt! :)

Tja tjaa bloggen!

Sitter hemma hos Virre, vi ska kolla på Idol snart! Jag har typ inga läxor, bara franskaprov och matteprov tills nästa vecka. Men nån gång måste man ju få vila. Lämnade in min novell idag, så himla skönt. Älskar när man är klar med något man har jobbat med jättelänge och får lämna ifrån sig det!
Ska lära mig texten till "Say" med John Mayer över helgen, spelar den på musiken :) För er som har läst min blogg i typ över ett år(alltså typ ingen) så skrev jag faktiskt ett inlägg om den låten, haha. Hade hört den på radion när jag praoade på Kappahl och fått damp på den eftersom han sjunger "Say what you need to say" totalt 40 ggr(har räknat!) under hela låten, haha! Fast då visste jag inte att det var John Mayer :P Vi spelade den på musiken idag, det är faktiskt en väldigt mysig låt :)
Nu börjar Idol snart :) Puss<3

...

Känner att jag inte har något intressant att skriva tyvärr. Är klar med min novell tror jag. Den vart nog inte så bra. Men man kan ju inte vara bäst på allt ;)
Nu kom jag på något, jag har köpt biljett till Club Nordic! Ska dit med Henny, Filippa, Sara, Lovisa och Linnea(förhoppningsvis) och kanske några till som jag inte vet. Förfest hos Henny innan också, ska bli asroligt! :D Ser verkligen fram emot det.
Bloggar mer imorgon:) Puss <3

The yes day!

Glöm inte att det är The yes day imorgon (facebook), säg ja till allt! :D (Eller jaa inte allt, men, ni fattar)
Nu har jag skrivit på min novell, usch jag har skrämt upp mig själv haha! Den är lite scary, men jag hoppas att den blir bra. Sitter och kollar på parlamentet och pluggar franskaglosor samtidigt. Går sådär...
Imorgon ska jag träffa det här roliga gänget!

Me and my guitar...

Sitter och spelar gitarr när jag egentligen borde plugga, som vanligt... gud vad jag längtar till lördag! Inte för att jag ska göra något speciellt, men ska bara blir så himla skönt att vara ledig.
Vi tejpade fast Ida vid bordet och stolen idag på matten, hahaha. Sen så gjorde vi en makeover också. Det var roligt!
Kanske skriver mer sen. Om jag orkar.
Ps. Viktor är söt <3

God damn you're beautiful

Har sjungit och spelat gitarr till den här låten hela kvällen, den är så underbar! Tänkte att jag lägger upp det här på bloggen :)
HAHA, eller inte. Men här är orginalet iallafall :)

Trööööött

Viktor åkte precis hem, han skulle plugga den tönten. Haha, fast jag ska ju inte säga något. Hade väldans svårt att hålla ögonen öppna på matten, var så himla trött... Tisdagar är alltid sjukt långa.
Nu ska jag skriva på min ägiga svenskanovell (eller inte...)! Har inget mer intressant att skriva just nu.
Pöss :)<3

Skolfoto!

Johanna ville att jag skulle lägga upp skolfotot här så då gör jag det ;)
S1b måste vara den snyggaste klassen i Nyköping!

Aerobics

Hade aerobics på gympan idag, herregud vad jobbigt det var! x) Känner mig jätteslö, borde plugga men sitter istället vid facebook som vanligt :) Duktigt!
Fick hem skolfotona idag, jag drog en lättnadens suck när jag såg att jag faktiskt inte blev totalt fail! Mitt hår ser till och med normalt ut :D Puh...
Nu ska jag faktiskt köra på lite med franskan eller svenskan! Wish me luck :)
Mysig skärm x)

The feast of love!

Väldans trevlig kväll med Klara! Chokladansiktsmasker, film och glass (Y) Vi såg The feast of love, den var jättebra! Fast jättesorglig också... Helt klart sevärd :)
Tack för idag Klara! <3
Nu ska jag snart sova, åååh älskar sovmorgon. Imorgon är det skola igen, yay! Bara två veckor kvar nu, sen är det dags för det alla har väntat på...
HÖSTLOV!
Puss på dig :)

Aj :(

Stackars mig som har ont i armen. Nu orkar jag inte med söndagsplugget längre. Sitter och väntar på Klara, vi ska kolla på mysig tjejfilm och käka ben&jerrys :D Det är höstmys på hög nivå!
Fasen, vad svårt det är att ta kort på sin egen axel!

Pluggsöndag...

Jag är så himla tråkig. Men men.
Idag ska jag ta andra sprutan Gardacil eller hur det nu stavas, jag hatar sprutor :( Har ingen fobi eller så men det gör så jäkla ont. Bara för att mina klena armar typ är lika breda som nålen, haha.
Nu ska jag skriva på min novell. Men först frukost. Puss <3

Plugglördag...

Har legat och läst engelskabok i ca en timme, skönt att ha det gjort! Ska plugga franska och samhäll, och så måste jag skriva på min svenskanovell som jag knappt har börjat med och flera redan har lämnat in (Y) Men man måste faktiskt prioritera här i livet.
Nu ska jag inte tjata mer om mina läxor. Ska träffa Natalie lite senare, får se vad vi hittar på förnågot skojigt.
Nu ska jag äta frukost ;) Bbye!

Hahahahha

Ibland har jag för dålig humor alltså xD


Meeh...

Mitt internet funkar inte... Så jag lånar Jonas dator. Blir så sur när saker inte funkar x)

Nu har jag och Klara anmält oss till culturums julutställning ungt foto 2010 :) Spännande! Får se vad det blir för bilder ;)

Härliga fredag!

Äntligen fredag :) Mötte Henny och Filippa på stan efter skolan och fikade på hellmans, myys! Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli åtta, Idool! (Okej, kanske får göra lite läxa tills dess...)
Puss :)

Farmor

Vila i frid världens bästa farmor <3

Lycka!

Visst blir man glad när man efter en lång skoldag upptäcker att man har godis hemma? En av de där små sakerna man verkligen blir glad för i vardagen!
Bea säger att jag uppdaterar för sällan, så jag ska hädanefter skriva minst en gång om dagen!
Men nu ska jag plugga ;) puss

Hatar att vara sjuk...

Det har man nog hört förut, men inte bara på grund av det fysiska och tristessen, utan hur man blir i skallen när man ligger i soffan tre dagar i rad och gör absolut ingenting. Man blir helt konstig, det går inte att tänka! Eller så är det bara jag, hehe. Jag försöker desperat komma på en handling till svenskanovellen som de flesta redan har börjat skriva, men det går verkligen inte. Gick en promenad med mamma förut, blev lite bättre efter det. Dessutom har jag naturkunskapsprovet att plugga till. Men jaja, värre kunde det vara!
Skönt att vara frisk iallafall :)
Dagens tips: Ta en promenad i skogen! :)

Jon&Kate+8

Ligger och kollar på tv, skönt att vara sjuk och ha en anledning att bara ligga och dega dagen lång :P Kollar på "Jon&Kate+8", jättemysigt program :) För er som inte har sett det handlar det om en familj som har tvillingar och sexlingar, yao! Fatta vad jobbigt, haha. Nu ska det skiljas, jättesorgligt tycker jag för de var en så gullig familj.
Det går på Discovery Travel&Living :) En av mina favoritkanaler, massa mysiga program som "Say yes to the dress" och "Cake boss" :)

Some friends

Jag har hittat en rolig funktion på mitt redigeringsprogram Picasa, man kan "tagga" bilderna så att man har alla bilder på en person i ett album. Då kan jag kolla på de gamla bilderna och jämföra med de nya, jättekul att se hur folk har förändrats! Lägger upp några här ^^

Jag själv
Viktor, haha :)
Klara :)
Filippa :)

Sjuk

Sitter med laptopen i knät och tittar på gårdagens Robinson. Kul program tycker jag! Fast jag skulle aldrig palla vara med själv, haha. Men skadegläjde är ju den bästa glädjen.
Skönt att jag bara missar två lektioner iallafall, fast tråkigt att inte få träffa mina roliga klassisar!
Men ikväll äre fredagsmys :D

Heej mina kära bloggläsare!

Haha jag skojar, jag vet att det är typ två personer som läser min blogg regelbundet, puss på er :) Men nu har jag ju mina nya klassisar, de har också bloggar som är länkade längst ner i menyn :) Det är nog ingen som orka läsa min blogg, jag uppdaterar typ aldrig. Ska försöka skriva lite mer (säger det hela tiden haha)men det är mycket plugg och så, glömmer bort helt enkelt :P
Hade tre prov och ett läxförhör idag, första gick sådär, andra gick kanske bra, tredje gick nog inte lika bra, fjärde gick som det andra. Men jaja, jag orkar inte bry mig. Har varit halvsjjuk i två dagar nu, men nu känner jag mig riktigt dålig. Blev inte bättre att det regnade hela dagen så jag har gått runt med blöta kläder. Får se om jag drar iväg och spelar kornett sen!
Bild från min fotopromenad med Klara i söndags :)
puss <3

RSS 2.0