Men gud...

Det är inte förrän idag som jag insett hur mycket IRRITERANDE kissie-härmare till fjortisar som har bloggar! Förlåt för mitt utbrott men jag stör mig på dem x) Den mest irriterande tycker jag är amandavardet.blogg.se och hennes videobloggar. Jag vet att det är såhär hon blir känd (personer som länkar till hennes blogg) men asså seriöst, kolla in den! Och kissies.se om ni inte varit inne där. Asså kissie är ibland lite kul men många är bara jobbiga.
Varför finns det så många såna bloggar?

Glest med inlägg

Nu har jag inte varit vid datorn på tre dagar eftersom jag går i skolan nu. Jag kommer nog inte att blogga så mycket mer, iallafall inte på ett tag, om någon tycker att jag ska fortsätta så får den fasen säga det :P

Pusshej :)

24/8

Första skoldagen var okej, det känns ganska bra att börja skolan. Fick schema och massa papper typ, och så var vi i aulan lite. Drog hem efter lunch, typ elva någonting. Vad ska man göra resten av dagen då? Ikväll ska jag och Klara gå och se "Sommaren med Göran", det ska bli kul :)

Söndag

Igår blev det "typ en festival" med Klara och Natalie, vi typ chillade runt mest, hälsade på några, såg några band, spelade gh och lite annat. Såg Promoe en liten stund, fast sen var jag tcungen att dra hem så jag missade svennebanan tyvärr x) Men annars var det kul igår.

Har nyss städat mitt rum så nu känner jag mig duktig. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra mer idag, antagligen så äter jag middag, duschar och går och lägger mig tidigt.

Imorgon börjar vi nian. Hejdå sommarlov, hej skolan!

Grillfest

Jättemysigt var det igårkväll! Vi grillade, spelade kubb och tittade på film :) Bilder finns på maarioh@bilddagboken




21/8

Fredag idag, ska snart iväg till frissan och ikväll blir det grillfest hos Henny, det ska bli superkul att träffa alla sötnosar igen! :D

Igår var typ den bästa dagen pån sommarlovet! Det var verkligen kul. Jag och Klara tog tåget halv elva till Norrköping, kom dit typ kvart över elva. Vi hade lite svårt att hitta till stan, men det gick rätt så bra ändå.
Sen blev det shopping, köpte ett par korta mjukisar, en tunika, en lång tjocktröja och en kofta. Allt från New Yorker, det är min nya favvoaffär! De har massor av fina kläder. Och så köpte jag en väska också till skolan.
Vid sju gick vi till Vasaparken, vi skippade förbandet. Rixfm-festival var jättebra, speciellt Måns, Andreas Johnsson och EMD! Det slutade vid tio typ, då fick vi skjuts hem. Oj vad trötta vi var!

Oj nu måste jag snart sticka. Vi får se om jag lägger in några bilder från igår, jag fick typ inga bra. Jag skulle behöva en ny kamera!

Puss och kram :)


Dagen

Idag kom Klara över ett tag :) Det var kul, annars har jag mest tittat på tv, VM i friidrott :) Jag har aldrig varit speciellt intresserad av sport på tv men nu tycker jag att det kan vara riktigt kul. Speciellt när Sverige är med såklart, hehe.
Jättepepp inför imorgon, jag och Klara drar till Norrköping och shoppar och går på rixfm-festival! Det har blivit lite av en tradition för mig, hehe. Men det ska iallafall bli kul!

Puss på er :)<3


Bild från förra årets Rix fm-festival i Vasaparken

Badhuset

Idag har jag varit på badet med Natalie och Axel, kul var det :) <3 Nu sitter jag och gör ingenting, har lite ont i huvudet. Kommer somna tidigt ikväll!

En vecka kvar, uuuh!

Söndag

Kom precis hem från kyrkogården, var vid graven en stund. Det är så fint på kyrkogården, så mycket blommor och natur. Men jag tycker alltid att det är så kallt och blåsigt där, undrar varför?
Ska till Natalie snart, ska bara äta lite först. Ha en fortsatt trevlig söndag allihopa ;)<3

Hertig Karls Marknad

Cyklade dit vid ett, träffade Klara och Natalie där. De stog och bakade tunnbröd, så jag fick vara med och baka. Det var jättemysigt, vi fick hjälpa små barn som fick baka sitt eget bröd för en tia. Vi gick och kollade runt lite också, och så gick vi lite på styltor. Jag tog de lägsta, men jag tycker att jag var ganska duktig för att aldrig ha stått på ett par förut, hehe.
Det var roligt där, folk var så trevliga. Idag kommer jag att vara glad :)

Puss <3



Snygga Klara


Snygga? jag


Wohoo, ett ben!

tjabbatjenahallåeller?

Sitter och väntar på att Klara ska komma hem från stan, så att jag kan åka hem till henne. Det är ju inte så kul hos henne när hon inte är där :P Förresten måste jag skryta med att jag klarade ett jättejobbigt escape-spel igår! Sök på "escape pear room" på google om ni har tråkigt någon gång, ta den fjärde länken. Det är beroendeframkallande!

Skolstarten närmar sig

Jaa, jag börjar nian om en och en halv vecka. Läx-delen kanske jag inte är så glad för, men det jag längtar efter är att få träffa alla kompisar såklart, och att ha något att göra varje dag och att få träffa de man vill träffa, som man inte träffar på sommarlovet...
Nian kommer nog att bli roligare än åttan, eller det är jag ganska säker på. Till exempel så kommer ju min klass få göra en musikal som vi ska visa för hela skolan i slutet av skolåret. Det ska bli jättekul tycker jag.
Även om det är ett helt år så känns det lite som slutspurten. På ett halvår ska jag nu försöka få så bra betyg man kan, för att jag ska komma in på det gymnasium jag vill. Men jag har bestämt att jag ska bli bättre på att plugga det här året, och ta mer tid till skolan. Det känns lättare i år för nu har jag ju faktiskt något att jobba för.

Snart blir vi 9f, bättre än någonsin ;)

Chill

Sitter hemma hos Klara nu :) Sover där inatt, får se vad vi hittar på imorgon ;) Ciao!

Duh...

Jag har haft skitont i magen hela dagen typ, jag vet inte vad det är med mig? Men iallafall så hängde jag med Klara och hennes familj och badade på förmiddagen, det var jätteskönt. :) Jag har inte solat och badat så mycket i sommar faktiskt, jag undrar varför?

Lördag

Idag har jag varit lite på stan med Klara, kollat lite på karnevalen och så. Imorgon ska jag nog hänga med hennes familj och bada :) Kulkul!

Redo för ett långt inlägg?

Jag är hemma från London! Jag vet att jag bara varit borta tre dagar, men det känns som en vecka för mig. Sorry att jag inte har skrivit sen senaste blogg-inlägget. Det har inte direkt varit en avslappnande semesterresa, tvärtom har det varit mycket stress. Men riktigt kul har det varit iallafall, vi har hunnit med det mesta!

Jag måste bara berätta om i onsdags för er. Jag skrev ju från flygplatsen, ryan air-flyget till London det var försenat en hel dag. Plötsligt förstår jag Joakim! Jaja, så vi tänkte att vi skulle ju lika gärna kunna ta ett flyg från arlanda och komma i tid till musikalen. Så helt spontant avbokade vi biljetten dit, åkte hem och bokade biljetter på british airways(dyrt, men 100 gånger bättre!) och åkte iväg till stockholm vid ett någonting. Vi fick stressa för att komma iväg i tid, för att komma med flyg-bussen och för att hinna checka in. Vi visste inte om vi skulle hinna, men det gjorde vi tillslut. Puh, vad jobbigt det var!
Sedan kom vi fram till London, tog pendeltåg och "tuben" för att komma till hotellet och snabbt lämna bagaget och sen tog vi en taxi direkt till piccadilly theatre. Vi hämtade ut biljetterna precis i tid och hann till och med ta en cheeseburgare på MacDonalds innan föreställningen började. Mission Accomplished!
Musikalen (Grease) var superbra! Allting var jättesnyggt gjort och det var jätterolig. Tog en promenad runt Piccadilly circus innan vi åkte hem.

I torsdags så hade vi en heldag i London och vi gick runt och tittade på Big Ben, Buckimham Palace mm. Det var kul att se allt! Sen åkte vi dubbeldäckare genom London och sen gick vi och shoppade på Oxford street, det var riktigt kul. Jag köpte ett par svarta leggins, vanliga svarta skor och en svart handväska. Vad goth det låter, hehe. Jaa och så köpte Jonas en massa filmer så vi fick Wall-e på Blu-ray på köpet, wii! Så köpte jag ett Abba-singstar också. Det var en rolig dag, jag fotade massa!

På fredagen tog vi en tur till Madame Tussauds. Det var en timmas kö inomhus, tur att vi var där så tidigt så vi inte behövde stå i kö i en timme utanför också. När man väl kom in var det jättemycket folk. Vi fotade oss med Barack Obama, Brad Pitt, Shrek mm. Det var jätteroligt!
Efteråt åt vi lunch på Pizza Hut, sen bar det iväg till flygplatsen igen. När vi väl kom fram hade vi mycket tid på oss, och det var bra för att Ryan Air hade gjort bort sig igen. De hade råkat ta bort oss från hemflyget också, fast de sa att det inte gick, och planet var fullt. Men sen gjorde de något konstigt och vi var kvar på datorn igen. Så det var ju bra. Så flög vi hem till Nyköping! Sen fick vi ta bussen hem eftersom att bilen är i Stockholm, haha.
Det blev inte riktigt som vi tänkt oss, men roligt var det!

Aaaaaaaaaaaah!!

Jag är så förbannad! Asså vi skulle åka till london klockan halv tio, för en timme sen. När vi hade väntat i en timme fick vi veta att planet var försenat. Gissa när det går? 20.45!!!! Vi har grease-biljetter klockan sju! Fan, allt är förstört mm vi inte kan hitta något flyg men sas eller nåt. Jag flyger inte med ryan air nästa gång iallafall.

Dan före resedan

Har kommit hem från stan, fått mina linser äntligen! :) Har i dom just nu, det känns konstigt men bra. Ska snart packa mina väskor, ska gå upp klockan sju imorgon, pust. Men nu ska jag äta lunch. Jaja, ha det så bra här hemma i Sverige!

Puss :) <3

Helgö

Idag åkte jag och mamma till Helgö med Mirris och hennes mamma. Det var skönt, jag och Mirris låg mest och solade på klippan medans mammorna plockade svamp, hehe. Men det var mysigt :)


Lördag

Nu har jag inte bloggat på ett tag.
Igår var jag med Henny och Mirris. :)<3 Det var najs! Vi fikade på hellmans och så gick vi runt lite. Köpte skor och lite småsaker som ansiktsvatten, deo mm. Efteråt åkte Henny till Oxelösund så jag och Mirris hyrde några filmer, köpte massa godis och gick hem till mig. Först såg vi "Yes Man" (med Jim Carrey), den var jätterolig! Sen på kvällen tittade vi på "Benjamin Buttons otroliga liv", den var jättebra faktiskt. Efter det var klockan tolv så då cyklade Mirris hem.

Tack för dagen tjejer! <3

Btw, vi hittade exakt tio tjejer (inklusive Henny) som hade samma tröja som hon, hehe.


Skor från Din Sko.


Ansiktsvatten, köpt på Åhlens.


RSS 2.0