AHAHAHAH!

Hade helt glömt bort det här!


Man kan inte vara bäst på allt

Spökbollsturnering på NEG som avslutning innan höstlovet! :D Gick oerhört dåligt för vår klass men det beror endast och helt och hållet på att vi var det minsta laget. Vi var iallafall klart snyggast!
Eller?

HJÄLP!

Kolla 0.55, bland det läskigaste jag sett! :O (Okej det var väl lite dumt, han ka ju inte rå för att han ser ut så... Men ändå!)

Härlig torsdag

Herre min skapare vilken förmiddag. Först skriva på en diskussion i engelskan, sedan direkt till matteprov och pressa ur sig massa x och y, sedan direkt in på svenskalektion och skriva på en annan diskussion. Det är då man känner sig sådär härligt utpumpad. Det är också efter en sån skoldag det passar bra att gå och äta gräddbakelse med en vän. Har spenderat kvällen på gymnasiemässan bland förvirrade 96:or när jag egentligen verkligen behövde plugga. När jag kom hem var jag alldeles för trött. Jag får kötta i helgen istället.

Nu orkar jag inte skriva mer för jag har fått såndär apond hicka så det typ känns som att mina lungor ska sprängas. Får gå och dricka något upp och ner. Funkar alltid.

Godnatt!

Sådär ja...

...nu var det provet avklarat. Kunde gått bättre men jag är bara lättad att ha det ur vägen. Har knappt några läxor alls och det är så skönt. Och vet ni vad det bästa är?
PÅ LÖRDAG SKA JAG HIT!

Så kan det gå.

Blev ingen mer geografi för min del ikväll. Ja, jag fastnade vid datorn men inte av den vanliga anledningen. Hittade nämligen pappret "Att skriva labbrapporter" och upptäckte att jag behövde göra några få justeringar. Det blev lite fler än så. Nu, klockan tio på söndagkvällen, har jag äntligen skickat in labbrapporten jag trodde var klar igår och hoppas att min kemilärare inser hur mycket tid jag har lagt ner på den och ger mig en guldstjärna. Nej men seriöst, jag hatar när man verkligen jobbar ihjäl sig med något och sen så hade man ändå gjort massa fel.

Känner faktiskt att det var bra att äntligen bli lite stressad, har tagit det alldeles för lungt. Nu kommer jag iallafall inte skjuta inte upp att göra "klart" saker(och göra dem ordentligt) igen, för såna här kvällar är banne mig inte roliga(speciellt när man har ett geografiprov att plugga till)!

Godnatt!

ÅHNEJ

Okej, rubriken var väl lite väl dramatisk. Men jag kom precis på att provet är i övermorgon och inte på onsdag. Och jag har typ hälften kvar. STRESSSTRESSSTRESS

Var bara tvungen att få ur mig det, nu ska jag gräva ner mig i boken igen. Hej så länge.

Geografi, kill me

Kom nyss hem från stan, var där en stund med Natalie och kollade runt. Köpte en snyggsnygg t-shirt på gina, har ju inte tyckt så bra om gina tricot ett tag eftersom alla typ har dom kläderna och så är kvaliten inte den bästa. Men det finns ju alltid undantag ;) Hittade dessutom en jättefin tubsjal eller vad det heter, lite grå/lila typ. Jag är ju så liten så jag typ drunknar i sådana men jag tror jag ska köpa den ändå för jag älskade färgen!

Nu är det faktiskt dags att sätta igång och plugga inför onsdagens geografiprov, jag är världens sämsta när det gäller att sätta igång och plugga. Men måste man så måste man. En kopp kaffe innan så går det nog lättare!
Ha en fin söndag!
(Ursäkta den smutsiga spegeln)

Sköna screenprints del 7

Hittade det här precis nyss på tv4.se, snacka om missbruk av ordet rekord. Är det bara jag eller är det lite konstigt med tanke på att det är första gången man faktiskt kunde söka till The voice Sverige?

Sköna screenprints 6

Fattde verkligen inte först, VARFÖR har dom skrivit hårfärg-skit? Men när jag upptäckte hur det egentligen var var det ju inte så roligt längre...


Never mind I'll find someone like you

Idag:
  • Upptäckt att jag pluggar alldeles för lite jämfört med antalet prov. Hjälp.
  • Känner mig kluven till att jag tillslut tog tag i något jag tänkt på länge. Ska hursomhelst ge det en chans.
  • Köpte ett par snyggoklackskor till i höst/vinter. Dock är jag osäker på att jag ska bortse från att dom egentligen är lite små, just eftersom att dom är så snygga.
  • Därefter franskaplugg, makaroner och lite obligatoriskt snack hos Klara. Och Adele.

Det är Robin Hood jag vill ha!

Nä inte riktigt så. Kollar på den nya Robin Hood(den med Russel Crow) på svenskan. Utan text. Och det ska vi använda till en analys?! Jag som inte orkade anstränga mig för att lyssna på halvflummig brittiska och knappt fattade nåt av handlingen har nu hyrt filmen och sitter och tjurar över att NEG inte kan lägga pengar på en ordentlig version med svensk text. Har för övrigt varit en hyfsat tråkig dag, slutade iallafall tidigt vilket var chill.

Nu ska jag kolla på filmen, med text! Puss
(farlig)

Varför är det så här?

Var inne och kollade på kläder, kom in på den här sidan och lade plötsligt märke till något.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/kl%C3%A4nningar/vero-moda-631/sweden-short-dress-631361-59/

Visst, hon är jättesöt. Men alldeles för smal. (Syns verkligen på catwalkfunktionen)

Såna ben och armar är inte vad som borde vara "normalt", vackert och det som unga tjejer ska sträva efter. Jag har känt innan att folk överdrivit. Typ "vadå, så smala är inte modellerna" och "man kan faktiskt vara smal naturligt, ska man behöva känna sig onormal för det?", kanske för att jag står mer på den sidan eller vad man ska säga. Men jag förstår mer och mer vilket problem det faktiskt är. Inte konstigt att många tjejer i tonåren börjar banta och får ätstörningar när de får den här definitionen av vacker upptryckt i ansiktet dagligen?

Här är ett klipp med Demi Lovato när hon var med i Ellen DeGeneres show. Hon är känd från disney channel, där alla tjejer ska vara perfekta, oskyldiga och lyckliga även om de är i tonåren. Men man ska inte låta sig luras. Jag kan inte förstå att en sån vacker och talangfull tjej har skurit sig och svält sig för att hon i princip blev kallad ful och tjock i skolan. Med tanke på det och att hon hade trådsmala förebilder är det ju faktiskt inte så konstigt.

Le 2 octobre

Tänkte imorse att det här kommer bli en sån tråkig och oeffektiv dag, där jag hela tiden tänker att jag borde plugga men i slutet av dagen har det fortfarande inte blivit av. Som tur var föreslog Elisabeth att vi skulle dra till badhuset, har inte varit där på superlänge och det var så himla mysigt! Mest för att man alltid var där typ i mellanstadiet och tyckte det var jätteroligt att leka i vågorna och på plattor och båtar. Blev dock inget sånt idag utan istället simmade vi några längder och bubblade. Sånt borde man verkligen göra oftare, sitta i en varm pool tills man domnar bort. Hatar att vi inte har något badkar här hemma...

Nej, nu måste jag faksikt sätta igång med plugget. Tio i sju på söndagskvällen, duktig chey!
Mobbad bild från i somras(okej, det är jag som är mobbad)

Bästa tv-kvällen på länge!

...tack vare alla härliga personer man fick se! Dödade först lite tid med att se på "Helt magiskt", visst var det coolt men det bästa var att bolibompa-sara var med! Bästa barnprogramledaren någonsin, blir alltid lika glad när jag ser henne!

Sen var det sägongstart av Robins där förutom Robin Paulsson två andra kära återseenden visade sig:
Filippa Bark och Beeeenjamin! OCH DOM SKA FÅ BARN TILLSAMMANS!

Och sist men inte minst, säsongsstart av "Extra extra" med vår älskade JEPPE som programledare!!
http://www.tv3play.se/program/extraextra

RSS 2.0