Beachvolley

Idag har jag och Klara varit på beachvolleybollsläger :) Det har varit roligt. Vi var de enda tjejerna, lite synd men det gjorde inte så mycket. Vad som däremot var jobbigt var att det var jättevarmt och vi fick springa runt på STEKHET sand nästan hela tiden! Så nu har jag typ brännsår på fötterna.
Har precis tagit en dusch och har just nu på mig en axelbandslös klänning och tofflor... Inte snyggaste kombinationen kanske, men det är väldigt skönt eftersom att jag typ har bränt mina fötter.

Har jag nämnt att jag har ont i fötterna?

Michael Jackson

Oj vad chockad jag blev när jag såg att Michael Jackson hade dött. Inte för att jag är ett riktigt Michael Jackson-fan men jag tycker att han har gjort mycket bra musik som många tycker om. Jag sitter just nu och kollar på musikvideon till "Thriller", jättebra låt! Han var verkligen en cool person.

R.I.P, MJ (King of Pop)


Back from the forest

Hemma igen! Ojojoj vad skönt vi har haft det på muskö. Vi har badat både i insjön som ligger en bit bort och vid våran brygga i östersjön, det var jättekallt där men jag kom i! Jättefina kvällar och så har det ju varit det bästa vädret man kan ha. Lägger upp lite bilder från mobilen här nedanför ;)

Imorgon är första dagen på beachvolleybolls-lägret för mig och Klara, ska bli jättekul!

Puss på er! <3

Vid insjön var det jättevackert!


Härligt att ligga och sola! :)


Vi hittade gamla cyklar så vi cyklade lite på landet :)




Solnedgång (synd att jag inte hade digitalkameran)

Muskö

Drar till landet, vet inte hur länge jag stannar. Ha det bra! Puss <3

24/6

Idag har jag och Klara chill-gått på stan. Inte mkt shopping blev det (en bikiniöverdel och en Frida-tidning som vi delade på), men ibland är det kul att bara kolla också.
Solen har skinit tre dagar i rad nu, och jag har- tro det eller ej- redan blivit solbränd! Fast jag har fått en jättekonstig bränna på fötterna, den slutar efter halva ungefär, eftersom jag har gått med mina toffel-sandaler eller vad man ska kalla det. Det ser lite roligt ut.
Vi stack hem till mig efter stan, och jag målade av Klara. Gud vad längesedan det var jag målade kände jag. När jag var runt 9 år så gick jag ju på konstskola, då målade jag jättemycket. Gick där i typ fyra år tror jag. Lite synd att jag har lagt av med det. Men lite finns nog kvar ändå, fick ju trots allt MVG i bild och jag tycker fortfarande att det är jättekul att måla.

Likt?

Wii

Jag har lyckats ladda över en "ljudbok" till min mobil, jag var tvungen att byta format eller någonting? Nu kan jag ligga och lyssna i solen ^^(bara Jonas slutar klippa gräset snart...)

Jag vet att jag skriver så väldigt betydelsefulla inlägg här men nu vilar jag mest för att bli riktigt frisk, vill inte vara halvsjuk hela sommaren. Orkar inte skriva om något annat nu heller, men det kommer nog. :)

Puss <3

Äntligen!

Nu har sommaren kommit! Varmt hela dagen, lite brun har man nog blivit. Så här har jag sett ut idag :)


Greease!

Vetnivetnivetni? Jag ska se på Grease i London! Gud vad roligt det ska bli att se en riktig musikal!


Chill i solen

Har varit med Klara idag, vi har solat och ätit glass och chokladpudding. Tjockt! Nu sitter vi vid datan och gör typ ingenting. Ikväll ska vi grilla, yummi!

Blomstertid

Visst är det tråkigt när en serie tar slut? Har följt en vad jag kallar "fejk-dokumentär" som också är lite av en komedi, "Blomstertid". Det är Peter Magnusson som är huvudperson och spelar tre olika karaktärer som är helt olika, och man får följa en bit av deras liv. Det är verkligen en av de bästa serierna jag sett! Den är verkligen sorglig ibland men också väldigt rolig. Den är fem avsnitt lång och den finns på tv4play.se. Se den! Jag lovar att ni kommer att gilla den!

Sommarglädje

Har precis duschat, ska lägga mig på studsmattan och sola lite :)
Första veckan av sommarlovet är slut, nio kvar. Jag dör så skönt! Det sista jag vill är att gå tillbaka till skolan nu. Njut nu av livet och ledigheten!

Ha det bäst, puss M

Midsommar

Mycket regn och rusk. Fast framåt eftermiddagen, när vi var gick till den vanliga midsommarängen, blev det riktigt fint efter ett tag. Lika mysigt som vanligt där. Jonas vann säckhoppningen och vann en klubba (woohoooo!), men jag stod över i år, haha.




Jordgubbar blev det såklart!


Men inte mkt till solnedgång, hehe


Innan vi åkte hem så plattade jag håret på Jonas, värsta skillnaden!

Hemma

Nu har vi kommit hem från sommarstugan! Det har varit jätteskönt.
Nu säger Jonas att det är mat, får se om jag kommer in senare och lägger in lite bilder. ;) Puss! <3

Somarstugan here I come

Drar till sommarstugan i stockholms skärgård idag. (Det är där alla mina fina solnedgångsbilder kommer ifrån!)

Ha en bra midsommar allihopa!

Bbye <3





Snart är det midsommar!

Imorgon kväll åker jag, mamma och Jonas till vår sommarstuga på Muskö om det blir någorlunda fint väder, ska fira midsommar där med släkten. Och nu har jag blivit sjuk... Inte jättesjuk, jag har bara ont i halsen. Men det är ändå tråkigt att vara sjuk på midsommar. Typiskt mig! Jaja, inget att göra åt.

Just det! Bokade flygbiljetter igårkväll, för att jag, mamma och Jonas ska åka till London i augusti! Har aldrig varit där, det ska bli jätteroligt. Har faktiskt aldrig varit i ett helt engelsktalande land, så då får man öva språket lite också!

<3

Tråkigt...

Börjar känna mig lite sjuk, har lite ont i halsen... hoppas det inte blir värre bara. Imorron ska det bli fint väder igen, sköönt!

Sanna <3

Igår kom Sanna hem till mig, jättelänge sen sist! Vi flummade i min soffa typ hela tiden och delade gamla minnen från sjösa, jättekul var det. Och så gjorde i en kladdkaka som vi smaskade på också! ;D Älskar dej Sanna <3


Sommarlov!

Jag har inte fattat att vi har sommarlov nu! Det kan ha något med vädret att göra... Men jag är jätteglad och jag längtar verkligen tills man kan åka och bada och allt sånt!

Skolavslutning!

Jag är så dåålig jag glömde kameran både till studentmottagningen och discot, och det var superdåligt väder. Men förutom det så var det en lyckad skolavslutning!
Blev rätt så nöjd med mina betyg, fick 265 poäng. Slutade vid kvart i elva, då hade vi tjejer värsta kramkalaset innan vi skiljdes åt <3.
Sedan gick jag hem ösregnet (tur att jag hade paraply så att håret inte blev förstört), hängde in mina blöta nylonstrumpor i torkskåpet och väntade på att jonas skulle vakna (han slutade i torsdags) och att mamma skulle komma hem.
Vi kom till Linköping vid två ungefär. Träffade Natalie, farmor, farbrors och fasters familjer med flera, vi fick buffé och tårta  och så skålade vi för Natalie. Det var väldigt trevligt. :)
När vi kom hem vid sju så SOMNADE jag, jättekonstigt men jag var verkligen trött. Mamma väckte mig när vi skulle äta och sedan kom Klara, Carro och Natalie och vi drog till rosvalla. Tog ingen bild på hur jag såg ut och jag var inte lika fin när jag kom hem, men jag hade på mig min klänning från GinaTricot och vita leggins till det.
Discot var kul, det var beach-tema så man kunde köpa somriga drinkar, sitta i solstolar och så var det badbollar överallt. Vi dansade massa och så spelade vi bowling för 10 kr. Gick hem igen vid tolv. Rolig kväll!


Klänning från Cubus (lite suddig bild)


Vi ritade lite fint på tavlan!


Och så fick vi chips!


Mirris <3


Henny <3

Sugväder!

Fan det spöregnar och jag skulle gå till skolan och hem, jag blev dyngsur.
Kameran hänger med idag, lägger in bilder senare!

Klassens dag

Idag har vi vart på utebadet med klassen, spelat bl a vattenbrännboll och en del badade också. Vädret var lite sådär men efter ett tag blev det riktigt skönt. Rolig dag blev det! :)

Idag ska jag förbereda mig inför imorgon, städa rummet och fixa med kläder, och så kanske jag ska platta håret också. :)

Header

Ja, nu har jag fixat någon ny sorts header... Det tar lite tid att få den att passa men det blev rätt så bra till slut. Vad tycks, sämre eller bättre? Är den för stor? För enkel? Jag vill ha tips!

(Det kan ta lite tid för den att komma upp)

Två dagar kvar

Gud alltså, jag har fortfarande inte fattat att vi slutar om två dagar och att vi inte kommer att gå i skolan på tio veckor efter det! Jag kommer typ att gråta på fredag, även fast jag vet att jag kommer att få se alla igen.
Dåligt väder ska det ju bli, trist. Men jag kommer nog ändå ha en jättebra fredag. Först lite avslutning, sjunga i aulan och få betyg (shit!) och så. Sedan blir det linköping och träffa släkten och min kusin Natalie som tar studenten! Och på kvällen blir det disco med tjejerna <3. Längtar verkligen!

Nu är nog ugnen varm, ska käka värmpizza ikväll för mamma är på fest och Jonas är typ inte hemma. Ensam hemma alltså, vad ska man då hitta på?

Hade ;D

Stan snart

Kom nyss hem, idag har vi städat och sett på sommarshow och sett färdigt Twilight, den var jättebra. :) Nu väntar jag på att Natalie ska komma, vi ska ut i ruskvädret och gå på stan. ;) Måste hitta ett par skor och nylonstrumpbyxor. Juste, jag har inte köpt biljetter til beachpartyt på Rosvalla ännu heller! Måste fixas.

Bbye :)

9/6

Igår åkte jag, mamma och Jonas till Norrköping och shoppade lite (mest Jonas). Jag köpte min efterlängtade klänning på Cubus och en till tröja därifrån, samt ett linne från H&M. Synd att Cubus inte finns i Nyköping, det finns så mycket fint där.
Idag så har vi haft utvärdering hela dagen typ, och så har vi börjar se Twilight, ska se ut den imorgon. :) Den verkar ganska bra faktiskt, fast inte så bra som alla säger att den är.

SNAAAAAAAAAAAART ÄR DET SOMMAR! Jag längtar så himla mycket, men börjar inse hur mycket jag kommer att sakna klassen. Tur att det är ett år kvar efter sommaren!

<3

Klänning

Jag vill köpa en skolavslutningklänning!! Jag har inte hittat någon fin. Någon som kan tipsa om bra sidor, förutom bubbleroom och nelly? Har hittat massa fina från Vila men de finns inte i min storlek. Kanske blir det Norrköping imorgon, kanske hittar något då. :)

Aktiv

Klara kom till mig på förmiddagen och vi stack ut och sprang. Sedan tjänade vi 100 kr, städade huset. :) Och tillsist bakade vi en MAFFIG chokladrulltårta. Det var vi värda!

Nationaldagen!

Idag är det Sveriges nationaldag! Jag har firat dagen på ett lite udda sätt...
Jag låste nämligen ute mig själv x) Hade en jacka ett linne, sandaler och shorts på mig och hade inte fixat håret eller någonting, men jag skulle ut och kolla vad som hände i min trädgård, det visade sig vara en katt som gav sig på något, hårtussar överallt. Iallafall, jag hade bara kameran med mig, ingen mobil. Fick hoppa studsmatta för att hålla värmen, mamma kom hem efter en timme typ. xD Men jag överlevde!

Rent & shopping

Dålig start på dagen. Först så fick jag veta att jag bara fick g i hemkunskap, lite besviken över det. Sen skulle vi göra smoothie fast vi hann typ inte det för vi skulle till Culturum och se musikalen Rent som musikesteterna sätter upp. Sedan när jag skulle skjutsa Felicia till Culturum så ramlade vi och jag skrapade upp armbågen, nu har jag ett äckligt sår där. x) Och dessutom kom jag på att jag glömt dricka. Alltså, en dålig förmiddag.
Musikalen var bra, de var väldigt duktiga. Efter musikalen drog jag ner på stan (vi var ju redan i stan men ändå) med Henny och Mirris. Sedan kom Filippa och Bille och joinade oss en stund också. Blev lite inhandlat, var verkligen på shoppinghumör! Myyyyycket flumm vart det också! xD Love you <3

Topp/tunika från GinaTricot
Shorts från JC
Sandaler från DinSko

Mina egna shorts

Stolt över att ha sytt något som jag faktiskt kan ha på mig! Även om de inte sitter perfekt. ;)


HUUUNGRIG!

Jag är så hemskt hungrig just nu! Tro det eller ej, men jag har suttit kvar och haft extra syslöjd fram till HALV SJU och vi slutade kvart över tre. Har inte ätit någonting sedan typ klockan tolv! :O Fast nu har jag tagit en macka och en tomat, väntar på soppa och pannkaka. <3<3 Och det första man möts av när man går in på blogg.se är en JORDGUBBSTÅRTA, jag dör vad gott!

Jag hann iallafall bli klar med mina limegröna shorts innan sommaren! Får se om jag lägger in en bild på dem snart. ;)
Bbye <3333333

Onsdag

Såååå sötsugen när jag kom hem, och så hade mamma köpt en magnum temptation till mig, taaack! :D love it.

Idag spelade vi upp med ensemblen i aulan, det gick jättebra! spelade inte fel en enda gång typ. ;)


Klassresa

Vi har snackat lite om klassresa i klassen, och de flesta verkar tycka att vi har för lite pengar för att åka någonstans (ca 15 000 just nu) och vill inte jobba för att samla in mer. Och nu har det snackats om att vi ska åka till Auchwitz (vet inte hur det stavas riktigt) i Polen, eftersom vi då skulle få ett bidrag för att åka dit. De flesta verkar vilja åka dit, men jag känner inte för det. Andra klasser som varit där har tydligen varit superdeppiga flera veckor efteråt, och det förstår jag, det var ju verkligen hemskt allt som hände där och att få se allt på riktigt, foton, gamla kläder, gaskamrarna osv, måste vara superjobbigt. Jag förstår ju att det verkligen skulle vara intressant att åka dit och att man skulle lära sig något. Men jag har alltid varit känslig för sådana saker, jag kan knappt se bilder därifrån utan att bli helt deppig. Så jag är inte säker på att jag vill. Dessutom, det blir ju mer som en studieresa än en klassresa. Fast det verkar bara vara jag som inte vill åka dit, jag tycker att det är lite konstigt. Tänk hur många som dog där, och vi ska stå på exakt samma plats! Men men, jag får se om jag ångrar mig. Just nu är jag tveksam.



RSS 2.0