29/6-03

Halva mitt liv. Imorgon, pappa, har jag levt lika länge utan dig i mitt liv som med dig. Jag kan inte förstå att det är åtta år sedan du försvann. Samtidigt känns det gamla livet så långt borta att jag inte kan förstå att det en gång varit mitt, att du någonsin funnits här. Jag har inte så många minnen men det viktigaste vet jag och det är det enda som betyder något. Du kommer alltid vara en del av mig, en del jag är glad och stolt över.
Jag älskar dig, då, nu och föralltid.

Haha!

SÅ SANT!
Förresten, på tal om tangentbordsknappar, visst borde det finnas en knapp som gör stora bokstäver till små? Hatar när man råkar komma åt Caps lock och så måste man skriva om allt! Väldigt konstigt att den inte finns tycker jag.

Söndag

Orkade inte blogga igår var sjukt trött efter midsommar. Åkte ut till morbrors sommarstuga i björnlunda på dagen, åt midsommarlunch där innan vi åkte iväg till själva midsommarfirandet i björnlunda. Kan säga så mycket som att det är mysigare på muskö. På kvällen åkte jag ut till tjuvholmen för att träffa henny, filippa, sanna med flera, mycket trevlig kväll :) Kom hem runt fyra, det var sjukt ljust ute då så det kändes som att det var dag! Förutom att det inte var några människor ute då.

Idag har jag varit och små-shoppat lite inför frankrike, köpte två par skor och en superfin väska från lindex :) Kanske inte ska köpa på sig för mycket innan man åker dock eftersom man kanske får för sig att shoppa lite när man är där också ;) Ååååh vad jag längtar nu!

Nu ska jag börja packa lite smått, hörs lite senare!

Beyoncé

Den här kvinnan kan sjunga. Och låten är sjukt bra.


LYCKLIG TJEEJ!

Klara länkade precis en sida från CSN:s hemsida på facebook, klickade mig in där och där det stog att om man fyller sexton mellan april och juni 2011 får man sitt första studiebidrag i september! Alltså- jag kommer få barnbidrag hela sommaren!! Har aldrig varit så glad över att vara så liten förut! :D

Kvällshumor

Den här är bara för rolig!

Dagen idag

Stan idag igen med Henny, blev inga stora inköp men mascara och deo är ju alltid bra att ha. Bytte klänningen också som det var ett hål i, typiskt alltså när man för en gångs skull inte tittar om kläderna är trasiga innan man köper dom hittar man såklart något fel när man kommer hem! Tog en fika på NK-villan där klara jobbar, för er som inte vet vad det är för ställe ser det ut som ett pippi långstrump-hus, stort och gult och ligger vid ån, jättefint!

Börjar bli riktigt taggad för frankrike nu! Som den nörd jag är tog jag faktiskt hem franskaboken över sommarlovet, den enda i klassen antagligen haha. Alltid bra att hålla grammatiken igång(som om jag kommer prata någonting i frankrike ändå...)!.

Nu ska jag åka med i Jonas nya bil. Just det, Jonas har köpt en BIL! :O


Ett av gårdagens inköp! :)

Mobilbilder

Hittade lite fina bilder när jag kollade igenom mobilen, har hunnit ta en del sen jag fick den(med lite hjälp från mina snygga klasskompisar som gillar egopic-kameran...)!
Alltid lika söta!
Coola Bea i partyhatt, så gör man på enskilda :)
Jonas gör frukost. "Hårt ägg"
Taget i går faktiskt, närgångna änder är vi nyköpingsbor vana vid vid det här laget! Jag tror dock fortfarande att de ska bli aggressiva och attackera...

Shoppingtur

Idag blev det stan med Henny och Filippa, went lite crazy bananas inne på gina och köpte två toppar och en klänning fast jag egentligen inte hade råd. Eller, råd hade jag ju men man kanske ska tänka lite på vad man lägger sina pengar på när man har typ trehundra kvar att leva på i över en månad (konstigt uttryck egentligen, "ha råd"?). Varför är det när man har som minst pengar som man verkligen blir shoppingsugen och hittar massa fint man vill köpa? Ett av de stora mysterierna i livet (typ som "hönan eller ägget?").  Iallafall, nu hoppas jag verkligen att jag får sommarjobbet. Har ringt min handledare flera gånger men hon svarar inte. Jaja, det löser sig förhoppningsvis.

För övrigt var det någon där uppe som hällde en sjukt stor hink vatten på oss precis när vi cyklade till stan, mysigt värre! Fick gå in på toaletten och torka av oss, använde "blåstorken" som hårfön och att torka skorna med. Hjälpte inte speciellt mycket men som tur kom solen fram lika snabbt igen. Kunde dock känna att vi kunde ha väntat en kvart med att åka till stan....

Nej, nu ska jag äta kola! PUSS <3

Promenad och kola

Gick en kvällspromenad med Filippa och Henny till hamnen för några timmar sen, skönt att komma ut och röra på sig lite. Träffade på systrarna Bernhardsson, mycket trevligt! Var någon sorts kristen församling där som sjöng sånger på en båt och när vi stog och pratade kom någon gubbe fram till oss och började snacka om sig själv, båten som åker runt överallt och om vi har "hittat gud än" eller någonting. Det var inte det han pratade om som var roligt, jag är ju själv kristen eller vad man ska säga men jag fick verkligen kämpa för att inte börja skratta. Hela situationen var så komisk, han stog typ och snackade i tio minuter om att vi skulle följa med på båten och massa om bibeln typ och vi sa knappt någonting haha! Var tvungen att dra iväg Filippa för att gå och köpa glass. Ursäktade oss tillslut med att vi var tvugna att hinna med bussen.

Gick hem till mig sen, fick för oss att vi skulle göra kola så vi cyklade iväg till ica för att köpa två deciliter grädde. Kolan blev god, förutom att vi inte orkade vänta på att den skulle stelna. Avnjöt vår megakletiga kola tillsammans med några avsnitt "centralskolan". För er som inte sett det SE DET! Älskar Filippa Bark <3
Det viktigaste på jorden, kärlek! <3

Love the way you lie


Eminem – Love The Way You Lie

Spotify premium

Gjorde ju några "dagens tummen upp" för länge sedan men det blev inte mycket av det. Så jag tänkte nu, klockan ett på natten, varför inte fortsätta med det?


Dagens (nattens) tummen upp: SPOTIFY PREMIUM!

Nu när spotify free eller vad det heter blivit mycket sämre är Spotify premium guld värt! Nackdelen är ju såklart att 100 kr för en månad inte känns speciellt värt. Desto värdare är det då att få det i födelsedagspresent (tack morbror!) ;) Älskar att man kan lyssna på hur mycket musik som helst, och på mobilen också! ÅSM!
(Låter som smygreklam, inte meningen haha)

Snälla bli min (igen)

Veronica Maggio- Snälla bli min
Jag är inget proffs på piano men men :) (Man kan behöva sänka volymen...)


Direkt från källaren

Senaste tillskottet i mitt rum! <3

Musköbilder

Skulle kunna göra ett helt fotoalbum med bara solnedgångar framför världens bästa sommarställe. Har för mig att jag tog ca 600 bilder under helgen så det var svårt att välja ut de bästa, men här är iallafall några!








Roooolig söndag

Inte gjort någonting idag. Om man inte räknar dator, piano eller mat. Dagens bedrift var väl att byta sida på benan, vilket i och för sig är en extrem omställning! Känns som att tyngden ligger på fel sida, dessutom är jag så van att fixa håret med andra handen så det känns jättekonstigt att behöva byta hand! Helt fel liksom!

Jaa, efter den mycket intressanta uppdateringen hade jag inte mycket mer att säga. Försöker att blogga på eftersom en vän nån gång sa att det är så tråkigt att gå in på bloggen och se att det inte kommit upp något nytt... Och det kan jag ju hålla med om!

Just det, ska lägga upp lite bilder från muskö, det är väl på tiden. Efter att ha lagt upp bilder på facebook orkade jag inte riktigt. Fixar det nu!

Puss så länge <3

Snälla bli min

Ibland händer det. Jag hör en låt som bara är så fin. Vill lyssna på den om och om igen men istället för att trötta ut den försöker jag spela den själv. Jag kan sitta vid pianot i timmar och jag spelar den  om och om igen så att alla i min familj blir så trötta på låten att de vill spy på den. Men det struntar jag i, för den låten är så himla fin.

Veronica Maggio – Snälla bli min är mitt nya offer, en sån låt som jag tycker mer om att spela själv än att lyssna på. Det blir liksom en helt annan känsla. Vem vet, kanske hamnar ett litet videoklipp här på bloggen någon gång?

Hos Fridaa

Har precis kollat på Forrest Gump med Frida, Hanne och Andrietta. Älskar den filmen, så himla gullig! Nu kom Klara hit så nu ska vi baka kladdkaka och käka godis. Perfekt ledig fredag :)

Här har ni en mysig låt att lyssna på som tröst för bildbristen.

Bon Iver – Skinny Love

Fula ord

Jag har en så sjukt tråkig blogg. Beundrar er som fortfarande läser!

Har på senaste tiden skrivit upp några fula ord på min dator bara för att. Vi är så vana vid svenska språket att vi ibland inte tänker på hur extremt fula en del ord är. De måste låta jättekonstigt i andras öron(som inte pratar svenska alltså)! Iallafall, här är några:
  • Tröskel
  • Skull
  • Böcker
  • Bättra
  • Bröllop
  • Burk
Kommer ni på några fler?

Sommarjobb!

Då har man fixat sommarjobb då! Blir antagligen någonting med nyköpings gästabud, vet inte så mycket än. Börjar direkt när jag kommer hem från Frankrike och håller på i tre veckor. Ska jobba tillsammans med Henny så det blir nog kul!

Mysig kväll igår, ingen orkade dygna dock så vi sov väl några timmar. Kollade först på Hide and seek, tycker verkligen att den är bra för att vara en skräckfilm! Inte så jätteläskig heller, passar mig! :) Sen såg vi Epic movie som inte är så speciellt rolig utan mest konstig.

Två veckor tills jag åker till Frankrike nu, ååh vad jag längtar!

Hej på er!

Dröjer ett tag mellan uppdateringarna som ni märkt. Har väl tappat gnistan lite. Det är ju ommar för tusan, då ska man inte sitta inne framför datorn ;)

Henny kom hem till mig förut, vi ringde till kommunen för att kolla lite om sommarjobb. Det är faktiskt lite tråkigt att inte ha sommarjobb. Visst, det är skönt men har man inga pengar kan man ändå inte göra så mycket ;) De ska iallafall höra av sig lite senare! Ikväll blir det middag på chili nam nam och möjligtvis filmkväll/dygning efteråt!

Nu ska jag ringa efter min mobil för den har gått och gömt sig. Hörs!

(Går inte att ladda upp några bilder, blir lite tråkigt jag vet...)

Studentfirande!

Oj, nu var det längesen jag uppdaterade bloggen!
Snabb uppdatering: Tisdag-förkyld Maria pallrade sig iväg till skolan för en sjukt ovärd skoldag. Visserligen fransk frukost och brännbollsmatch(som såklart S1B vann!) men med tanke på hur jag mådde dagen efter kändes det väldigt onödigt. Var nämligen hemma hela onsdagen, var av någon konstig anledning helt inställd på att gå till skolan hela veckan hur dåligt jag än mådde men fick tillslut inse att jag verkligen var sjuk. Blev honungsvatten, strepsils och alvedon för hela slanten för att bli frisk till skolavslutningen.

Skolavslutningsdagen var awesome, mådde mycket bättre som tur var. Avslutning med uppträdanden, tal och stipendieutdelning och efter att ha gått runt och kramats som en tok bar det iväg hem till Frida för knytis med skönt enskildafolk, jättemysig eftermiddag verkligen! Kvällen var lite av en besvikelse men den blev kort eftersom jag ändå skulle hem tidigt för att fixa inför fredagen.

Idag var det dags för studentfirande för brorsan! Gick upp ganska tidigt för att baka kladdkaka, städa och lite allt möjligt. Mormor, Natalie, mamma och jag åkte iväg till hamnen för att se när enskilda-studenterna sprang av båten, såg kortegen lite senare också och efter det var det dags för studentskiva hemma hos oss. Jättekul att se alla glada studenter! Två år kvar, sen är det vår tur ;)

GRATTTIIIIIIIS TILL STUDENTEN STOREBROR! :D <3

Härligt!

Har blivit sjuk igen, precis lagom till min sista kornettkonsert om några timmar och skolavslutning+student om ett par dagar... Lägligt som vanligt. Förra året blev jag också sjuk precis innan skolavslutningen, vad är det för fel på mig? Fotbollsturnering idag och jag var inte med, tur det nästan för vi spelade bara två jättekorta matcher sen var det slut, ovärt.

Skulle kanske gå och lägga sig en stund, hoppas detta går över snart...

Hemma!

Om ni undrar vart jag har varit de senaste dagarna har jag haft en sjukt härlig helg med Klara och mamma ute i stockholms skärgård! Har badat, gått på loppis, spelat spel och annat mysigt som hör till att vara ute vid sommarstugan. Bilder kommer senare!

Långhelg <3

Idag är det torsdag och vi är lediga, hallelulja! Jag är dessutom klar med skolan vilket känns förjävla skönt. Tre dar kvar i skolan sen är det sommarlooooov!

Om ca två timmar kommer mina tjejer hit, jag ska ha lite försenad sweet sixteen-tjejkväll! Nu måste jag gå och fixa mig lite så jag hinner förbereda maten innan de kommer, vi ska grilla :D

Ha en fin kväll!

RSS 2.0