Hemma!

Kom hem från Västkusten, har haft jätteroligt :) Kul att lära känna nya människor på ramsvik, se naturen och dessutom var kusinens bröllopsfest jättekul.
Sitter hemma hos Viktor, har facerapat honom haha :D Payback bitch!

Första skoldagen!

Kändes väldigt bra, klassen verkar rolig men har inte riktigt fattat att det är min nya klass tror jag, haha. Det här kan nog bli bra, gillar skolan och lärarna. Imorgon bär det av till Ramsvik efter lunch, spännande!

Nu måste jag fortsätta packa! Vi hörs om en vecka :)

Sista sommarlovsdagen dårå!

Japp så är det, imorgon börjar jag gymnasiet. Känns inte nervöst alls om jag ska var ärlig, det är lite det som oroar mig för jag har inte riktigt insett det än. Kommer komma som en bomb imorgon! Idag har jag träffat min fd classmate Amanda, väldigt trevligt eftersom vi inte setts på hela sommarlovet. Tog en glass i hamnen, och Amanda delade med sig av sin strut till ca tjugo fåglar haha :) De verkade väldigt tacksamma! Idag har jag också hunnit göra en hårinpackning(måste göra oftare!) och dammsuga mitt rum litegrann. Städade nämligen i fredags så det behövde inte göras så mycket mer :) Tänkte skriva lite i min kassabok nu, har missat det i två dagar. Måste få lite koll på min ekonomi innan skolstarten också! Har gjort det hela sommarlovet, och min lilla bok är snart slut så det passade ganska bra. Men jag har inte gjort någon större utvärdering än så länge, och det kanske är det som är hela meningen eller?

Igår var gryymt! Var med Viktor tills klockan fem, då jag mötte upp Henny och Filippa för att ta något att äta(blev donken) innan vi drog iväg till vallarna och typ en festival. För er som inte vet det så är det en musikfestival med massa andra aktiviteter i Nyköping, andra brukar inte förstå att själva festivalen faktiskt heter "Typ en festival" haha :) Mirris kom dit också, vi fyra gick runt och chillade, hände inte så mycket första två timmarna typ. Sen kom det lite mer folk och musiken vart mycket bättre. Det roligaste är nästan att man träffar så många eftersom typ hela nyköpings ungdomar är där! Framåt elva var nästan hela klassen där. Bäst var såklart Timo Räisänen vid tolv-tiden :) Har inte hört så mycket av honom innan men har är faktiskt riktigt bra. Gick tillbaka efteråt och fick ett foto med honom och Henny fick hans autograf på sin sko :) Riktigt nice kväll alltså och en perfekt avslutning på sommaren 2010!



01.54

Kom nyss hem från Typ en festival, det var niiiiiiiiiiiiiice! Skriver mer imorgon :) Godnatt <3

Lördag!

Chillar med Viktor, sitter och tjockar oss med godis från igår :) Sen blir det nog typ en festival, hoppas på att träffa några trevliga personer där :)


Bra dag!

Kom nyss hem från träff med mina framtida skolkamrater på enskilda, det var Klara som kom på iden att bjuda med de vi kände som skulle börja på enskilda och ses innan skolstarten. Hade lite pizza-picknick på vallarna och gick sedan och köpte godis och satte oss vid ån för att se "kom å se", de visade nio kortfilmer på en stor filmduk vid nyköpings hus :) Jättemysigt och kul att träffa några, de var väldigt trevliga :) Känner mig inte riktigt lika nervös nu faktiskt.

Var på stan lite innan också, kollade(lyssnade) på Reinfeldt och Anders Borg som pratade på torget och träffade Ellen en liten stund, jättekul att vi kunde träffas innan hon flyttar, hoppas hon får det jättebra i Sollefteå!


Om en vecka...

...är jag på västkusten med min nya klass, känner i stort sett ingen. Visst är det en kul grej att åka iväg andra dagen och lära känna varandra, men jag hoppas verkligen att det blir kul och att man träffar många roliga personer. Men också att jag får träffa de jag faktiskt känner, annars blir det jobbigt! Om jag inte hade varit på konfirmationsläger på gotland hade jag varit dubbelt så nervös, men eftersom jag klarade av det så borde det här inte bli så läskigt :)

Jag börjar alltid tänka massa om kvällarna, på allt möjligt. Så antagligen kommer de flesta filosoferings-inläggen komma sent på dygnet hehe :)

Nej nu ska jag börja vända tillbaka dygnet! Godnatt :)

Gaah, jag har myggbett över hela benen!

Igår var jag, Henny, Lovisa och Linnea och grillade vid stendörren, jättemysigt var det, och jättemyggigt! Usch, de var verkligen överallt. Jag brukar faktiskt klara mig ganska bra från myggbett, men nu kliar det som tusan över hela benen. Men lite hydrokortison brukar hjälpa bra :)

Fult väder idag, ska nog bli det hela veckan tror jag. Synd! Hoppas att det inte regnar på rixfm-festival på torsdag, hade varit väldigt tråkigt! Fast det har det typ gjort varje år känns det som. Det här är faktiskt femte året i rad jag går på rixfm-festival i norrköping! Det är en kul avslutning på sommarlovet på något sätt. Och så kan man ju passa på att shoppa lite när man väl är där ;)

Puss <3

Sova...

Måste börja vänja mig nu. Börjar skolan snart, gymnasiet. HJÄLP. Hur ska detta gå? Hur ska jag orka tre år?

Jag har iallafall haft en jättetrevlig dag idag med Viktor, Henny och Filippa, mysig middag på Rhodos och sedan DaVinci-koden hemma hos Filippa :) Jag har allt fina vänner jag! <3

Sommar igen :)

Igår var jag med min vän Maria (kallas Bille) :) Vi gick på stan ett tag först, fikade och köpte lite grejor sen så åkte vi och spelade minigolf! Jättemysig sommaraktivitet tycker jag :) Sen åkte vi hem till mig och bakade muffins, som vi åt medans vi spelade singstar :) Kollade dessutom igenom alla mina bilder på bdb, tänk vad vi i klassen har gjort tillsammans på tre år! Iallafall jag tänker bara på nian när jag tänker på klassen men jag hade glömt allt som hände under sjuan och åttan också. Och hur mycket alla har förändrats!

Nu sitter jag vid datorn med nymålade blåa naglar, älskar verkligen att måla naglarna! Speciellt nu när de är så fina eftersom jag har slutat bita efter 15 år. Väldigt duktigt gjort av mig tycker jag :) Skulle ha en ordentlig städdag egentligen, rensa ur och dammsuga garderoben också, men jag pallade inte det när det är så soligt och fint ute :) Snart kommer Viktor hit också, yay :)

Imorgon ska jag först träffa Ellen, som ska ha tjejmiddag på eftermiddagen för att hon flyttar till Sollefteå snart, vilken jag tyvärr missar. Jag, mamma och Jonas+flickvän ska nämligen till min fasters landställe och sova över, ska bli jättemysigt :)

Nej, nu ska jag gå ut och schteka lite, får ta tillvar på de sista sommardagarna!

Hemma!

Gud vad läskigt, precis när jag skrev "hemma" så sa de det på tv:n! Visst är sånt läskigt när det händer? Har hänt mig massa såna konstiga saker på senaste tiden känns det som :P

Jaja, nu sitter jag i soffan framför tv:n med filt och laptop och dricker mjölk, det är en av de bästa sakerna jag vet måste jag säga :) Kom nyss hem från Henny, var där en liten stund efter jag kommit hem från Viktor och ätit. Vi bor fem minuter ifrån varandra så det är chill att bara kunna gå över en liten stund och sitta i hennes rum och snacka :)

Förresten så är det kul att många av mina kompisar har skaffat bloggar, kul att läsa om vad de har för sig! :)


Done!

Äntligen!


Sådärja!

Nu är den nya designen uppe :)


Måndag

Tjatjaaaa blogggeeeen!

Nej, jag ska inte försöka mig på några såna där fjortisgrejer. Idag vaknade jag kvat över tolv, jag måste börja vända tillbaka dygnet! Bara två veckor kvar nu, jag tänker inte bli lika dålig på att gå och lägga mig/gå upp som jag var förra året. Nu får jag skärpa mig!

Ikväll ska jag på bio med vänner, ska bli jätteroligt :) Ska träffa Viktor innan, men först ska mamma hjälpa mig att sätta upp rullgardinerna som jag haft i mitt rum i hundra år fast aldrig gjort något åt. Gud vad skönt det ska bli! Och lagom till de mörka månaderna, braa timing där.

Men först ska jag äta frukost :)

Ska byta design!

Snart blir det en ny design här på bloggen! :)

Vill haaa!


Ska få ett bidrag av mamma, ska nog köpa den snart :D

(http://www.elgiganten.se)

Karnevalen!

Igår var jag och Klara på sista dagen av nyköpings festdagar, kollade på ett band som heter Gold, de var riktigt bra tycker jag! Det småregnade typ hela dagen vilket inte var så roligt. Det var mycket folk med paraplyer man fick trängas med! Så efter bandet gick vi hem till Klaras farmor och farfar där det bjöds på bullar och mjölk, mysigt det låter va? ^^ Gick ut lite och gick runt på stan men det hände inte så mycket där så vi gick tillbaka och chillade framför tv:n ett tag. Senare på kvällen drog vi ut på stan i väntan på Martin Stenmarck som skulle spela klockan 22. Vi mötte upp Erika, och lite senare Lovisa och Linnea. Martin Stenmarck var grym, har inte varit hans största fan direkt men han är väldigt bra måste jag säga. Efteråt drog vi runt ett tag med en lite småkonstigt gäng, sen kom Viktor ner till stan och hängde ett tag, innan vi åkte hem till mig. Gissa vem som somnade framför tv:n?

Vill bara säga att jag är så glad för mina vänner som finns för att lysa upp min vardag. Ni vet vilka ni är! <3

Vaknade för, ja, en halvtimme ungefär. Tidigt imorse (för en halvtimme sen) bestämde jag att denna dag ska bli en slappdag. Har inte haft det sen andra veckan av sommarlovet det är sjukt ovanligt! Alla andra sommarlov har halva sommarlovet bestått av chill-dagar. Jag föredrar ju såklart att vara med mina vänner men ibland behöver man bara vara. Det kanske är därför sommarlovet har gått så snabbt, för att jag har haft så roligt? Så måste det vara :)

Puss på er <3


Dn galan!

Det händer en del i mitt liv nu, tyvärr vill jag inte dela med mig av allt på bloggen. Men strunt i det, jag hoppas att det löser sig även om det känns jobbigt nu.

Igår var jag och Viktor på Dn galan! Vi åkte till stockholm på förmiddagen och gick runt lite i sthlm innan, det blev inhaldlat en sportbh och en mysig stickad tröja från Monki. Vi såg Kalle Moreus på stan, men han var långt ifrån den coolaste kändisen vi fick syn på! Det var jättefint väder hela dagen och det var väldigt varmt. Vi satt på den soliga sidan på stockholms stadion, det var jättevarmt men det var jättebra platser, tredje raden nedifrån och precis där de sprang förbi när de hade sprungit ett lopp, alltså efter mål-svängen. Det började med att vi såg hon Marie tror jag hon heter, hon var typ programledare för sportspegeln kommer jag ihåg haha. Sedan såg vi, långt bort, Usain Bolt komma gående i sin gråa munktröja med luvan uppdragen. Sedan såg vi ingen mindre än Alice Cooper! som hälsade på innan det drog igång och som sedan åkte ett varv i stadon i sin vita limousin innan han stack. Vi fick såklart de Christian Ohlsson, Carolina Klüft, Emma Gren mm. Men de coolaste var nog ändå Tyson Gay och Usain Bolt. Vi satt ju typ 5 meter ifrån dem när Tyson Gay precis vunnit loppet. Det var riktigt coolt! Hela dagen var jätterolig och det var en häftig upplevelse att vara där.






Filmade loppet, min kamera är dålig men men :)

RSS 2.0