Tjoooo

Sitter hemma hos Viktor, egentligen har jag läxor men jag pallar inte bry mig. Jag hinner ingenting längre känns det som...
Rolig dag i skolan iallafall, sjukt flummig mattelektion! Söt tjej, hahahaha!
På fredag ska jag till Sthlm med mamma, ska gå på min morbrors 50-årsfest. På lördag ska vi nog kolla lite kläder, typ vinterjacka. Så ska vi faktiskt gå och se baletten "svansjön"! Ska bli riktigt intressant. Har bara varit på opera, en gång, det var jättetråkigt haha så jag hoppas att det här blir roligare!
Puss <3
Hittade en bild på mig och henny på viktors data, haha :)

Tjejkväll!

Sov riktigt länge inatt, känner fortfarande en enorm glädje av att vara hemma. Även fast jag bara var borta i två dagar och en natt så känns det som myyycket längre. Typ en vecka.
Skulle egentligen gjort läxa idag, läst i min bok och skriva färdigt en dialog, men det blev inte mycket av det... Tittade istället ikapp resten av avsnitten av idol jag missat. Sedan så chillade jag typ tills klockan sex, då det bar av till Rhodos för att möta mina älskade tjejer från gamla 9f! Vi passade på ikväll för att Ellen är hemma i Nyköping över helgen :) Åt jättegod mat och satt och snackade i två timmar, mycket att ta igen efter bara en månad! Vid åtta gick vi iväg till bion som började klockan nio, vi såg "wall street 2". Den var bra antar jag, dock slumrade jag till en stund haha! Somnar aldrig på bio annars. Jag var bara sjukt trött, och sen vart det svårt att hålla ögonen öppna, hehe. Åkte hem när bion slutade, runt halv tolv. Det var så hiimla roligt att träffa gänget igen, jag har saknat alla så mycket! <3
Här hemma har brorsan lan med ett tiotal kompisar, och nu drog de upp volymen och basen så mycket de kunde i rummet under mig. Sweet! Nu säger jag godnatt :)

Hemma från två dagar med friluftsliv!

Har varit iväg med alla ettor på skolan och levt friluftsliv i två dagar. Igår paddlade vi kanot, jättehärligt var det! På kvällen satt vi vid en lägereld, spelade gitarr och sjöng, så som det ska vara. Sjukt mysigt. Sov i tält inatt, ca fyra timmar på grund av de jäkla spanjorerna i tältet bredvid som inte kunde hålla tyst förrän klockan halv fyra på natten. Idag gjorde vi det jobbigaste jag har gjort på RIKTIGT länge. Vi vandrade i skogen, tolv kilometer. Med en ryggsäck på tolv kilo som var så stor att man bara såg mina ben, haha! Kändes lite komiskt faktiskt. Det var sååå himla jobbigt och jag har så sjukt ont i axlar, rygg och ben. Man blev skapligt svettig också.

Efter att ha kommit hem, tagit en låång dusch och ätit mat efter ett dygn som detta så uppskattar man verkligen det man har. Nu ligger jag i soffan inomhus och tittar på tv, långt ifrån äckliga utedass och allt annat som det här dygnet innehöll.

Nu ska jag sova. Godnatt <3

I dont care if monday's blue...

Sitter och käkar köttbullsmacka i min ensamhet. Sverigedemokraterna är inne i riksdagen. Fan! De gör ingenting bättre, de kommer bara skapa massa problem. Kolla, nu har vi inte ens en majoritetsregering på grund av den där jäkla Jimmie Åkesson. De enda som kan vara glada över valet är sveriges rasister. Inte okej! Jaja, jag antar att man inte kan göra nåt åt saken ändå. Får se hur det går med Sverige nu.
Idag hälsade vi på på vår gamla skola, känns som att det var flera år sen man gick där! Vilka minnen man får. Kul att träffa några av lärarna igen också :)
Nu är kladdkakan klar, mums! See ya <3

Valdags!

Idag är det val, och jag känner att jag inte riktigt orkar välja sida. Det är ju ändå fyra år kvar för min del. Men det ska ändå bli spännande! Har kollat på en del debatter och sånt, faktiskt ganska intressant. Vad ska/skulle ni rösta på?

Blir en väldigt lugn söndag för mig. Måste läsa massa. Skulle egentligen vilja träffa mina vänner, men har inte riktigt tid. Hoppas att det blir lite lugnare med skolan nästa helg :)

Imorgon på morgonen ska jag, Lovisa Linnea och Bille till Borgis och hälsa på, ska bli jätteroligt! Får se vilka man träffar :)



7f i gamla skolan :)

I rymden finns inga känslor!

Sitter hemma hos Virre nu, vi har gått på "i rymden finns inga känslor". Den var jättebra! Så himla rolig och söt :)

Lördag yao

Vaknade klokan tolv idag! Märkligt. Iallafall, fick börja med att städa kylskåpet eftersom en öppen tranbärsjuice-förpackning på översta hyllan hade ramlat över allt, fatta vad rädd jag blev! Det såg ut som blod, haha. Så det var ju inte så roligt. Har läst lite, och så har jag faktiskt kollat igenom vår gamla dator. Bilder, filmer och sånt. Sjukt roligt! Jag är väldigt mycket för nostalgi har jag kommit på. Kanske känns det som att det var bättre förr? En del saker var det, helt klart.

Speciellt roligt att kolla på bilder med mina vänner, allt vi gjort genom åren. Alla minnen från sjösa och mina vänner där. Alla minnen med gamla klassen, 9f. Jag kan rekommendera det till alla, man får ett nytt perspektiv på saker och ting. Hur glad man ska vara över de personer man har i ens liv. Riktiga vänner, människor man bryr sig om ska man aldrig ta för givet. Det glömmer man lätt bort. Ibland måste man påminna sig själv om hur mycket de betyder för en.



Hoppas alla vet vilka ni är <3


I feel good, dododododo...

Kom nyss hem från kornettlektion+ensemble, riktigt kul :) Läste i svenskaboken hela eftermiddagen, ska snart ta en dusch och sedan blir det Idol :D Gillar vardagen just nu i mitt liv, jag tror det är väldigt viktigt! Att känna att man har en bra balans och så. Imorgon är det fredag, åh jag blir så lycklig när jag kommer på det, speciellt med tanke på mina superchill-fredagar!

Har bara en känsla av att det kommer bli ett bra år! :)

Den här låten sitter jag och lyssnar på på min pojkväns Spotify(snyltar på hans premium, moahaha). Blir så sjukt glad när jag hör den här låten! Det är nog bara av ren nostalgi. Visst är det sjukt kul att lyssna på låtar eller se klipp från när man var barn?


Känner mig duktig!

Blivit mycket bättre på att plugga, känns riktigt skönt. Ibland hinner jag inte blogga, men jag skriver så ofta jag kan :) Skrev klart svenskan när jag kom hem. Franskaglosorna sitter hyfsat. Känner mig inte lika stressad som igår. Skönt!

Vi håller på med valet på samhällskunskapen, varje grupp har fått ett parti, och ni kan ju gissa vilket parti vi fick... Extra kul när Sverigedemokraterna inte vill prata med oss på telefon, och vi hittade inte så mycket fakta på internet heller. Kommer gå riktigt dåligt imorgon! Men så kan det vara. Hittat lite info iallafall, ska plugga på det ikväll.

Brände mig på tungan när jag drack varmt choklad igår, svider fortfarande :( Lite intressant information bara.

Puss <3

Plugg!

Sitter med matten, men datorn låter mig inte vara ifred... Blir distraherad hela tiden! Eller så sätter jag på Spotify och sjunger med högt som tusan(ensam hemma, haha). Det är mycket roligare än att göra läxa :) Nu måste jag iallafall sätta igång.

Köpte en miniräknare idag, behövdes verkligen! Så fikade jag med mamma på princess, tog princessbakelse dagen till ära(?). Supermysigt :)

<3

Dessa lockar...

Om man har rakt hår vill man ha lockigt hår, om man har rakt hår vill man ha lockigt hår. Så är det bara! Jag har självlockigt hår och ibland önskar jag verkligen att jag hade sånt fint, långt, rakt hår som man bara kan borsta och vips så är det fint! Med lockigt hår blir det genast svårare att få det fint (nu håller säkert ingen med rakt hår med mig, men enligt mig är det så!). Hur som helst, här är några tips till alla som har självlockigt hår, vad man kan göra för att få fina lockar! :)

- Lockigt hår är alltid torrare än rakt hår, så det är viktigt att alltid använda balsam när du tvättar håret, och att använda inpackning en gång i veckan! Jag brukar använda en hårinpackning från Just Glow, håret blir mjukt och luktar jättegott :)

- Borsta bara håret i duschen när du fortfarande har balsam i (det sliter nämligen på håret när du borstar det när det är blött). Borsta inte håret när det är torrt, då förstörs lockarna!

- När du ska fixa håret: Blöt håret och låt det självtorka. Gnugga inte håret torrt utan krama ur det, helst med en kökshandduk eller liknande. Föna aldrig håret, men om du måste så använd en "tratt", den ger volym till håret och förstör inte lockarna lika mycket. Använd en stylingprodukt om du vill ha ännu finare lockar, det finns många att välja mellan. Jag brukar använda hårprodukter från L'anza, Design Cream för att få fina lockar och Total Recall istället för hårspray, om jag vill att håret ska hålla sig en hel kväll (blir dock ganska stelt).



- Låt håret vara, alltså försök att låta bli att hålla på med håret så mycket. Lockigt hår lever sitt eget liv, men det blir bara värre av att man försöker tvinga det till att bli som man vill. Var istället glad över ditt lockiga hår, det gör dig till den du är!


Fler tips finns på sidan lockig.se, där står det också om "balsammetoden". Låter intressant tycker jag, gå in och läs! Vad tycker ni?


Igår

Jättekul kväll igår! God mat och tårta, "jag har aldrig" mm. Kul att lära känna några fler från skolan, de flesta gick i Klaras klass. Tog inga bilder igår tyvärr, kanske kan sno nån av Klara ;)

Det går sådär med boken, jag känner mig så himla dålig och ovan, haha. Jag vet att det låter hemskt men jag läser verkligen aldrig böcker. Det kan väl vara ganska kul om man hittar en bra bok, men när jag har läst några meningar så börjar jag alltid tänka på annat så det går väldigt långsamt. Och det funkar inte så bra ihop med mitt tålamod ibland.

Tar en paus i plugget och sitter vid datorn lite, ska städa mitt rum, göra matte, plugga franska och försöka hinna läsa lite till innan Viktor kommer hit ikväll, han ska sova här för jag är så lyckligt lottad att ha sovmorgon imorgon :) Haha jag har säkert sagt det tusen gånger men om han har gått i skolan i 8 år och aldrig haft sovmorgon så känns det ganska bra när man får det!

Lördag

Men idag är inte bara en sorglig dag för idag fyller allas vår Klara år! :D Ikväll blir det fest, ska hjälpa till lite innan också. Ska bli jätteroligt!
Grattis min vän :)



För två år sedan i hennes gamla hus, haha kommer du ihåg?

9/11

Kom precis på att idag är det nio år sedan World Trade Center blev attackerat och ca 3000 människor dog. Det var verkligen en hemsk dag. Mitt minne av det hela var att jag satt i ett klassrum dagen efter (gick i förskolan då så antagligen förstod jag inte ett skvatt) och vi pratade om det i klassen. När jag kom hem förstod jag att något verkligen var fel eftersom hela familjen var helt chockade och vi pratade om det hela efermiddagen. Nu när jag är äldre förstår jag hur hemskt det faktiskt var.

Den här videon hittade jag för kanske tre-fyra år sedan. Den handlar om en liten flicka som förlorade sin pappa den här dagen. När jag hittade den för flera år sedan tittade jag på den om och om igen, för även om flickan i videon är mycket mindre är vad jag var då kände jag att jag kunde relatera till den.



Usch, jag börjar nästan gråta när jag ser den...

Fredagsmys!

Sitter hemma hos Klara nu. Vi har ätit thaimat, gjort ansiktsmask, målat naglarna och snackat, snart ska vi kolla på Idol :) Riktig tjejkväll alltså! Var väldigt längesen vi hade det, för något år sedan hade vi ofta lite mini-spa hemma hos henne, så himla mysigt!

Imorgon fyller hon år! Hon ska ha lite sweet sixteen-fest, ska bli jättekul :)

Hade första individuella val-lektionen idag, jag har valt ensemble(musik). Ska bli jätteroligt! Saknar musiklektionerna vi hade när jag gick i musikklass. Saknar klassen också! Skulle vara superkul med en filmkväll med gänget, var så längesen!
Puss <3

Längtar!

Satte mig i soffan och läste i min bok direkt när jag kom hem, trettio sidor sen orkade jag inte mer. Nu är skolan igång, och då måste man plugga typ varje dag. Så är det, bara att gilla läget...

Jag vill köpa min systemkamera nuu! Vill ut i naturen och ta massa bilder! Älskar att vara ute och fota, skulle vilja göra det oftare, med den kameran jag har nu blir det ändå inga fina bilder. Snart har jag en riktig systemkamera, det kommer att bli awesome!


Onsdag

Var på femöre med klassen idag, väldigt roligt att håva räkor och sånt. Eller nej förresten. Men det var fint väder så det var nice att vara ute i friskluften :) Efter skolan drog jag ner på stan, mötte Axel som jag hängde med en liten stund i väntan på Henny. Vi gick fikade på Coffeehouse by George, åt meeegagod citron- och marängpaj :) Satt där ett bra tag och snackade, riktigt mysigt när man inte har träffats på länge!
Precis ätit middag, plötsligt har jag massa läxor! I förrgår hade jag typ ingenting...? Vet inte hur det gick till riktigt. Om en halvtimme börjar Idol så Tyvärr kommer jag inte hinna med så mycket läxor just nu! Även fast jag verkligen skulle behöva börja på min fyrahundrasidorsbok i svenskan som ska vara utläst vecka 39...



Någon som har läst den?

Tisdag...

Sitter och kollar på Miami ink och äter köttbullemacka. Riktigt chill förutom att jag egentligen borde plugga franska, matte, spela kornett och läsa i min bok i svenskan. Men what the heck ;) Har varit på Culturum idag med skolan, det var en partidebatt som faktiskt var väldigt intressant och rolig att lyssna på, en del pajkastning var det också! Har faktiskt en liten aning om vad jag kommer att rösta på om fyra år... Fast det kan ju ändras tills dess såklart.

Idol börjar ikväll! :D Ska bli riktigt roligt, tycker ni inte? :)


Ska sova snart...

Vanglig skoldag, dock väldigt trött och förkyld. Drog hem till Viktor efter skolan. Åkte hem vid åtta, då kom Klara hem till mig för att planera hennes födelsedagsfest som äger rum på lördag! Ska bli jättekul :) Sen satt vi och snackade om allt möjligt. Vi har inte träffats på jättelänge så det var väldigt roligt, snart kommer hon flytta jättenära mig, happyface!

Har fått lite mer läxor nu, bland annat ska jag läsa en bok i svenskan. Jättebra för mig som aldrig läser böcker. Jag skäms nästan, haha!

Nu ska jag läsa lite, sen ska jag sova :) Puss <3


Guuud vad tråkigt det är att vara sjuk!

Måste verkligen bli frisk tills imorgon, orkar inte ligga i soffan och göra ingenting i en dag till! Härligt med sovmorgon iallafall, börjar 10.05 på måndagar. Älska gymnasiet! Än så länge iallafall, har knappt fått några läxor än. Har hört att det blir ett helvete i tvåan haha... Längtar redan!


Sverigedemokraterna

Sverigedemokraterna är rasister, de har inget att göra i sveriges riksdag. Det här är ett jäkligt bra klipp, Soran är verkligen bra!


Språkresa!

Tänk vad kul att åka på språkresa, typ några veckor på sommarlovet. Man skulle kunna åka till Frankrike, typ rivieran, bo hos en värdfamilj familj och snacka franska hela tiden, jättebra träning ju! Eller nåt Engelsktalande land, typ nånstans i Storbritannien. Eller USA! Shit vad coolt det skulle vara, typ Kalifornien! 

Är verkligen sugen på att dra ut och resa.


London kanske?

Fortfarande sjuk...

Ligger i soffan framför tv:n med datorn i knät, ser oftast ut så när jag är sjuk. Dock går det inget bra på tv just nu. Vill verkligen bli frisk tills på måndag! Det här suger verkligen... Vill ut och träffa mina vänner, speciellt de som jag inte går på samma skola som längre! Saknar våra filmkvällar med förra klassen... Hittade gamla bilder från sjuan igår när jag kollade igenom datorn, gud vad roligt det är att se att alla har förändrats så mycket!



Ps. Grattis till mina favorittvillingar Lovisa och Linnea som fyller 16 idag! :)<3

Update

Skriver inte särskilt ofta som ni märker... Vill bättra mig men energin går minst sagt upp och ner. Just nu har jag i och för sig ingen energi alls, är nämligen hemma och helt sjukt förkyld. Huvudet är tungt, hela ansiktet +halsen gör ont och jag mår illa. Men sånt får man stå ut med ibland.

Nu har jag iallafall kommit igång med gymnasiet! Eller njaa, vi har inte hunnit börja så mycket men har gått en vecka nu. Det känns skitbra med skolan och allt. Klassen känns också rätt så bra, det kommer nog att funka. Fredagarna är aaasnice, börjar 10.05 med svenska, sen lunch och sen ind.val(kommer välja musik) tills halv tre. Längtar tills jag får börja med musiken, saknar den! Har förövrigt försökt mig på att skriva en låt! Jag har aldrig skrivit en hel låt, lägger alltid av efter halva men det skulle vara lite kul att kunna. Kanske hade musikestet varit något ändå...

Nu ska jag kolla på kristallengalan eller vad det heter. Au revoir ;)




RSS 2.0