Städdag

Idag fick jag ett infall och dammsög hela övervåningen i mitt hus och städade mitt rum! Vad jag är duktig. Stack ut och sprang en stund också, det är så skönt att vara ute och röra på sig och sen ta en kall dusch. Då blir man hungrig också!

28/7

Idag har jag varit på synundersökning, det visade sig att jag behöver nya glasögon. Jag har också testat kontaktlinser, det var jätteskumt! Jag blev nästan svimfärdig. Jag vet inte om det var för att han petade mig i ögat eller för att jag såg allt så skarpt, men konstigt kändes det iallafall. Ska på "linsträning" nästa vecka för att lära mig att sätta i och ta ut linserna.
Jippie!

Dagens outfit: Jeansleggins från Vero Moda/Only, linne från MQ
(Mitt hår är gräsligt)


Köpte en ny "define-a-lash" mascara från Maybelline New York, den kostar 98,50 kr på H&M :) Vattenlöslig den här gången, bra om man har linser.

Bilder från muskö

Det blir inte så många, lika bra det. Tog några fina sista kvällen. Jag har redan lagt in dom på bilddagboken men strunt samma!





Vår lilla eka ser lite spöklik ut!


Samma fast utan blixt, min kamera är lite konstig.

Mega-trend

Vad är det med den här tröjan? Alltså jag undrar bara :P Man ser den hela tiden!



(Bilden är från Gina Tricot såklart)

Hej blogg!

Väntar på att mamma ska laga mat, jag är så hungrig! Vi kom nyss hem från Muskö. Det var mysigt där, träffade några släktingar och så, bland annat min syssling och min brylling. Det är lite coolt att jag har kontakt med mina sysslingar och bryllingar, det är det väl inte så jättemånga som har?
Nu tror jag att maten är klar! Ciao på er <3

24/7

Nu sticker jag iväg till min kära sommarstuga igen. Jag finns som vanligt på mobilen, och sms:a nu för jag har gratis sms!

Vi hörs på måndag :)


Funderingar om sommarlovet

Oj vad jag är duktig. Jag somnade i soffan igår, vaknade när klockan var 03.43 (bra minne eller vad?) och gick och lade mig. Idag vaknade jag klockan kvart över tolv eller något och halvsov till typ halv ett. Det är bara på sommarlovet det kan bli så!
Nu har halva sommarlovet gått. Jag tänker alltid så (typ: nu har en fjärdedel av sommarlovet gått, en tredjedel...). Jag har lite svårt för att bara tänka på idag och njuta av sommarlovet. När jag börjar skolan kommer jag nog att ångra att jag inte njöt av sommaren, då jag inte hade några läxor överhuvud taget. För just nu är jag fri! Njut av ledigheten!
(Fast, det skulle inte skada med lite bättre väder.)


Nu är jag hemma!

Sex timmars bilresa, puh. Jag har typ sjungit hela vägen, haha, fattar inte att mamma står ut. Men har man tråkigt så har man. Det är lite konstigt faktiskt, jag blev inte åksjuk på hela resan, och jag glömde att ta åksjuketablett? Dom verkar inte fungera på mig så bra. Jag mår oftast illa ändå när jag har tagit dom :P Jag kanske mår bättre utan, hehe. Fast det kan ju bero på att vi åkte på kvällen också. Jaja, never mind!

Nu är jag iallafall hemma, jättenajs har vi haft det. De första två dagarna bodde jag och mamma själva i hennes kompis stuga, och träffade GPå måndagen så kom Klara och sov hos oss :) Det var jättedåligt väder. Vi satt typ i vår lekstuga och spelade kort hela tiden, och gjorde lite udda filmer med min kamera xD Får se om jag vågar lägga in några på bloggen.

På tisdagen gick vi på stan i Mora en stund, sedan åkte jag över till henne på Sollerön och sov där, det var jättemysigt :) Vi har gjort en massa konstiga saker, åkt linbana, spelat alla kortspel vi kan med hennes kusiner, varit uppe på taket och massa annat.

Finast väder var det idag såklart, när vi skulle åka hem. På hemvägen gick jag och mamma i Kupolen(ett stort köpcenter) en liten stund. Köpte ett par jeansleggins och en kofta :)

Här kommer det bilder!












Bonjour!

Sitter hemma hos mammas kompis Gisèle just nu, hon har ett franskt tangentbord sa det tar lang tid att skriva, hehe. Vi har inte gjort sa mycket idag, vi har varit och tittat pa Gisèles ateljé och malat litegrann, kanske lagger in en bild nar jag kommer hem. :)
Imorgon kommer Klara till stugan :D Hon ar i sin sommarstuga pa solleron sa hon ska sova hos mig imorgon :) Om det inte regnar for mycket kanske vi aker till Orsa bjornpark, den storsta i Europa! Det verkar jattehaftigt.

Bbye!

Hälsningar från dalarna

Idag har vi varit i stugan och på orsa camping där vi spelade minigolf :) Nu har vi varit i mora och ätit middag hos mammas kompis. Det är så fint här uppe. Jaa, för mig är det här typ "norra sverige". Men dalarna ligger väl typ i mitten egentligen? Oj, vad stort norra sverige måste vara! Ha det bra hörrni :) <3

Mobilbloggar i bilen

På väg till dalarna, testar att blogga från mobilen nu när min åksjuka har lugnat sig efter ca två timmar. Bara mina pengar inte tar slut så kan jag blogga varje dag ju! Ingen dator behövs här inte. I alla fall, jag har funderat lite. Läste på britney spears twitter att hon tyckte att sverige var väldigt vackert. Men vi som är uppväxta här kan ju inte uppskatta det på samma sätt eftersom att vi är så vana vid det. Vi borde uppskatta vår fina natur mer! Tänk på det när ni åker ut på landet nästa gång :) Puss

Toppen...

Nu har jag typ blivit magsjuk av hamburgaren jag åt igår på resturangen. Inte så allvarligt, men jag har haft ont i magen hela dagen och svårt att äta. Just nu känner jag inte för att gå upp klockan nio imorgon och åka bil i typ sex timmar.

(Går)dagens outfit

Glömde lägga upp den igår :)
Hoppas att sanna (sannaedman.blogg.se) tycker att det är okej att jag snor "dagens outfit" från henne? :)

Home alone

Ja nu har mamma och Jonas åkt till Norrköping för att shoppa. Själv sitter jag nere i källaren och har tråkigt, fast egentligen borde jag packa eftersom att vi åker till Dalarna imorgon. Men jag funderar på att spela the sims istället x)

Bebisskratt

HAHHAHA omg jag har aldrig skrattat så mycket åt nåt sånt här xD


Alltså det här med rubrik x)

Nu har jag hört "Axiom" spela för första gången, hehe :) Det var lite lågt ljud men annars var det bra :) Det var ganska mycket folk i hamnen faktiskt, bland annat en massa sjösafolk :P I och för sig var det "veteranbilsutställning" eller nåt, då brukar det var ganska mycket folk.
Jag vet inte om jag vågar lägga in någon video, det är lite läskigt när det är andra med som kanske inte vill synas på internet. Brukar vara försiktig med sånt. Fast de blev ändå inte så bra x)

Gokväll! Hm, förresten, gokväll säger man ju i början av något? Men det är för tidigt för att säga gonatt... Aja hejdå!


Hamnen

Ska snart dra till hamnen, vi ska äta på Cafe Krogen ikväll. :)
Ha en bra kväll hörni!


Dagens låt

Mitchel Musso - The in crowd
Älskar den! Fett söt är han också ^^


Dans

Ikväll blir det en sen blogg :) Idag var jag på stan och fixade lite grejer, och sedan drog jag och Natalie till parken med de gula klumparna (den har ett namn men det minns jag inte så ni får nöja er med min fina beskrivning) där det är dans/träning varje tisdagkväll :) Det var mysigt, haha vi stog längst fram så det var lite läskigt. Men annars var det kul!
Planer för imorgon: Stan vid lunchtid (för mig, det är nog eftermiddag egentligen) för att göra en synundersökning. På kvällen har jag inte riktigt bestämt men jag är ganska säker på att jag ska till hamnen och kolla in bruchans band som spelar då, moahaha! Hoppas att de är bra.

C u later äligejter


Ps. Tänkte bara säga att så om ni vill läsa mode/sminktips och sånt är det bäst att ni läser en annan blogg hehe, för jag följer inte mode överdrivet mycket. Det kan däremot bli lite "dagens outfit" eller liknande då och då :)
(Så är det nu iallafall, jag kanske ändrar mig vem vet?)

13/7

Nu är jag hemma från Muskö igen. Den här gången var det sämre väder, men lite sol var det. Har fått två fästingbett som kliar som fasen, usch vad jag hatar fästingar, dom är så onödiga eller hur? På muskö finns det massor, måste kolla efter dem varje kväll.

Imorgon ska jag och mamma in till stan och fixa ett bankkonto och ID-kort till mig, och så ska vi gå till synoptik för att jag ska äntligen få linser hoppas jag! Jag är riktigt trött på att ha glasögon nu. Jag ville ju egentligen inte att folk skulle vänja sig vid att jag har glasögon, fast det är ju försent nu hehe. Men jag hoppas iallafall på att kunna skaffa linser nu!

Pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss M :)

-rubrik?-

Klockan är tjugo(jag är så seg i huvudet att jag inte ens vet om det stavas tjugo, konstigt ord?) över elva och jag känner verkligen inte för att gå och lägga mig. Jag ska nog kolla lite på LA Ink och sedan tvinga mig själv i säng för att imorgon ska vi till sommarstugan igen, hoppas vädret blir bättre bara.

Lägger in en bild på muffins bara för att de ser så goda ut.


Update

Igår var jag med Natalie :) Vi var på stan ett tag, köpte ett läppglans och lite annat. Sen gick vi hem till mig och gjorde citronmuffins, yummi! Sedan cyklade vi hem till henne ett tag också och lekte med hennes lillebror axel, han är såå söt!

Idag hade vi tänkt åka till sommarstugan, men på morgonen så ösregnade det och det regnar fortfarande. Så vi väntar tills det blir bättre väder, kanske åker vi senare eller imorgon.






Svar på kommentarer

Bara så ni vet så svarar jag på era kommentarer i era bloggar, eller i samma inlägg om ni inte har någon egen blogg.

:)

Snabbisblogg

Jonas har fem minuter över i sitt wow-spelande, så jag får sitta vid datorn en liten stund ^^ Så snällt!

Just nu känner jag mig så sjukt tråkig, jag har gjort ingenting flera dagar. Måste verkligen komma igång med att njuta av sommarlovet! Jag vill träffa mina klasskompisar, jag saknar dem. Jag har bara INGEN energi! Men när man väl kommer igång så orkar man det mesta.

Ring mig någon dag! Puss M<3


Minnen

Hittade gamla bilder igår kväll, från när vi var små. Jag vet inte varför, men jag bara älskar att se på gamla foton och filmer. Man påminns om hur det var då. Vi har flera gamla vhs-filmer, med mig och Jonas, mamma och pappa. Fast pappa stod mest bakom kameran, vilket är tråkigt nu. Men han finns med på en del bilder också. Det känns så längesen när man tittar på alla bilder, jag var mycket mindre då än jag trodde. Men det är bra med foton, så man inte glömmer allt.
Man känner att man skulle kunna dissa dagens teknik, för den är egentligen väldigt onödig. Själv föredrar jag nästan gamla sprakiga vhs-filmer. Fast det beror ju på vad man ser.

Step Up

Har precis sett filmen "Step Up", den var jättebra! Dom var dansade grymt bra också. Jag tycker att ni ska se den!

Sen kollade jag på "Paris Hilton's My New BFF", någon som har sett det? Riktigt konstigt program faktiskt, dom bara tävlar om vem som ska bli Paris nya bästis. Bara för att hon är känd liksom? Undrar hur många som sökte in till det programmet!

Bio

Nu är jag hemma, sitter och äter godis och dricker BonAqua. Ice Age 3 var jätterolig, man får verkligen ett gott skratt! Fast jag tyckte jättesynd om nöten i slutet, hihi!

Ice Age 3!

Ikväll blire bio med Klara, vi ska se "Ice Age 3"! Det ska bli roligt :D
(Dålig bild jag vet, mobilkameran som ni kanske fattar)

Klänningen är från GinaTricot :)

Sista dagen

Sista dagen på beachskolan idag. Vi har spelat lite match och gjort lite övningar, och så körde vi golf med tennisbollar i skogen, hålen var träd med orange band runt, hehe. Kanske låter lite konstigt men det var rätt kul. Avslutade med fika, glass och jordgubbar :D Lite tråkigt att det är slut, men vem vet jag kanske fortsätter litegrann med volleyboll, det är faktiskt roligt :)


Hej blogg :)

Idag har det varit roligt! Fast lite jobbigt och varmt också, men det ska det vara (fast kanske inte så varmt).
Jag ändrar designen lite hela tiden som ni kanske märker, men jag har lite svårt att bestämma mig, hehe.

1/7

Orkade inte blogga igår. Men nu orkar jag! :)

Idag var vi med gruppen på strandstugeviken och spelade beachvolleyboll på beachen! Det var jättekul och så badade vi också, jättevarmt var det i vattnet.
Jag hade ingen nyckel hem och ingen var hemma så jag och Klara var utelåsta i typ två timmar! Vi drog till ICA och köpte lite mellanmål och sedan hem igen och väntade. Tillslut kom mamma hem. Blev lite gladare när jag såg att jag hade fått en film med posten, "Step up". Jaay! :D





RSS 2.0