Valborg!

Var hemma idag också, missade förhoppningsvis inte så mkt eftersom hela skolan slutade vid lunch. Men nu mår jag bättre och är jättepepp inför valborg! Blir fest hos Linnea och Lovisa med vännerna ikväll. Det ska bli jättekul! <3

Bild från valborg förra året :)

Sjuk...

Idag är jag hemma från skolan, har ont i halsen och känner mig allmänt seg. Har precis spenderat två timmar med att ligga och läsa "Med förintelsen i bagaget", eller iallafall ett udrag av boken som vi har fått som förberedelse inför Polen och Auschwitz. Den var väldigt bra, man kan verkligen inte förstå hur hemskt det måste ha varit i koncentrationslägren. Det känns bra att ha läst det, känner mig lite mer förberedd nu. I övermorgon är det en vecka kvar!

Nu ska jag äta lunch. :) Take care

Svar på kommentarer

Bara så ni vet så svarar jag på kommentarer i samma inlägg, om ni inte har en blogg för då svarar jag där!Jag vill ha sommaaar

Plugg...

Kom precis hem från Natalie, vi chillade lite hos henne efter skolan. :) Nu ska jag, som man säger, dyka ner i läxböckerna. Usch.

Man borde vara ute och gå oftare

Kom nyss hem från stan, varit med Klara idag och fikat och gått runt. Blev inget köpt för mig, vilket kanske är bra eftersom jag har spenderat en del pengar på senaste tiden. Iallafall, Klara bor i stan nuförtiden så jag fick gå hem by my self. Men det gjorde ingenting för att det var fint väder och jag hade ingen tid att passa.

Varje gång jag är ute och går i Nyköping kommer jag och tänka på saker man oftast inte tänker på. Idag när jag promenerade så kom jag och tänka på hur ofta, när man möter personer på gatan, som man får intrycket att de är hur sura som helst. Tänk vad mycket roligare det är att möta en person som är glad och ler mot en! Det händer ju typ aldrig. Men egentligen gör det nog mer än man tror. När man ler mot folk så ler de oftast tillbaka, och både du och den andra personen blir glad. Och ett intryck som bara ett leende kan sitta kvar och göra en person glad hela dagen. Vad öOftast när man går någonstans kanske man inte orkar ödsla energi på att gå och se glad ut. Men jag lovar, vägen känns mycket längre om man bara går och hänger och surar. Istället, sträck på dig! Le! Då blir vägen mycket mindre jobbig och för varje leende du får tillbaka får du mer energi.

Var den där personen som man blir glad av att möta på gatan! Det är mitt tips for the day :) Ha det bra allihopa!
Stan snart!

Helt okej skoldag, lite seg mot slutet bara. Mvg på franskanationella hörförståelsen, yay! Gjorde skriftliga idag, gick nog bra tror jag. Nu väntar jag på att Klara ska sluta för sen ska vi gå på stan. :) puss

Helloo :)

Imorse hade jag egentligen sovmorgon, men så blev det inte för mig för brorsan fyller 18, hipp hipp hurraa! Så det vart lite presenter och sånt på morgonen men sen fick jag pallra mig iväg till skolan. Vi hade faktiskt test på kemin, jag var en av få som hade pluggat vilket jag var glad för! Nu har jag ätit tårta och snart blir det nog dejt med so-boken... Gaah jag vill ha lov igen.

Bara två veckor till Polen med bästaste 9f!<3 Always look at the briight side of life...


Sunday :)

Idag har jag varit på konfaträff. Det var roligt, vi hade gudstjänst, lekte lite lekar och gjorde gipsmasker.

Jag går på gotlandskonfirmation så vi har träffar en söndag i månaden och i juli åker hela gruppen till Gotland i ca två veckor. Det ser jag verkligen fram emot, har aldrig varit på läger förut. Det kommer nog bli jätteroligt, att lära känna nya personer och så! Fast vi kommer varken få ha med oss mobil eller dator, och ingen tv blir det heller, hjälp hur ska det gå?

Nej nu måste jag verkligen plugga kemi, 13 sidor är i och för sig inte så mycket men jag har inte läst mycket alls. Det känns dock lite jobbigt att det är typ 50% chans att vi har förhör... Så har vi nationella prov i fysik snart också. Gosh!

Ha det bra <3


Häärligt väder idag!


Hemma igen

Nu har jag kommit hem från konserten, vi fick gå in gratis eftersom vi spelade. ;) Det var riktigt coolt faktiskt! Alla var verkligen jätteduktiga på sina instrument. Kanske skulle satsa på en karriär som kornettist? ;)

För er som inte visste det så spelar jag kornett, en lite mindre version av en trumpet men i stort sett samma sak. Fast jag säger ibland att jag spelar trumpet för att undvika frågor, hehe. :)


Spelning

Sitter och äter frukost vid datorn, ska dra till Culturum om ett tag. Det är en grupp som spelar baltisk musik som spelar där idag, jättehäftigt har jag hört och min ensemble ska spela "mingelmusik" i foaljén. Kul kul!

Sen måste jag egentligen plugga, har inte så mkt tid i helgen eftersom jag har konfaträff imorgon också. Men jag är så hilma dålig på att sätta mig ner och läsa eftersom det är så trååkigt. Fastnar oftast vid datorn. ;)

Sweet dreams!

Blev inte mycket skrivet idag men det får bli imorgon istället för ni är jag supertrött.

Den här låten har jag gått och sjungit på idag!


Hej igen!

Tänkte börja blogga lite smått igen, det var ett tag sen jag skrev senast men nu skulle det vara kul att börja igen! Får se vad jag kommer skriva om, men det blir nog ungefär samma ämnen som förut, dvs om min vardag och lite tankar och sådant skoj. Kul om ni kollar in nån gång ibland!

Förresten, om du råkar gå in på min blogg så lämna gärna en kommentar! :)


RSS 2.0