Lördag?

Synd att man inte kan njuta av loven och helgerna längre, man har alltid saker att göra. Men jaja.

Idag har jag och massa varit på gumsbacken ett tag. Gick in på elgiganten och kollat på systemkameror, oj vad sugen jag blev :) Det tråkiga är ju att alla köper sådana nu bara för att det har blivit en trend. Men jag älskar verkligen att fota, skulle vara grymt kul att ha en. Vi har ju massa av pappas gamla Canon-objektiv kvar som är riktigt bra. Jag får skriva upp det på önskelistan och hoppas! :)Hare gött, vi ses igen på måndag :) <3

Helloooo :) Här kommer en update!

Ååh vad jag älskar att ha lov! Man har tid att träffa sina vänner och bara megachilla. I fredags var jag ju med Klara, vi var på AK ett tag och sen hyrde vi film och stack hem till henne och fredagsmyste :) På lördagen kollade vi på en till film och tog en promenad vid hamnen, det var najs!

I söndags träffade jag amanda, vi skulle skriva stipendiegrejs. Det gick sådär, men vi kom en bit iaf så det var ju bra :)

I måndags var jag och mamma på spaaaaaa :D Love it! På vildmarkshotellet ofc, verkligen att rekommendera :) Så himla mysigt där, det är typ afrikainspirerat eller vad man säger. Åk dit! Iallafall, vi fick en jättegod lunchbuffe när vi kom dit, sen fick vi massage, badade och bara tog det lungt. Gud så skönt det var, och det var inte massa småbarn där heller.

Igår (tisdags) så hade jag en megachill dag, bara kollade på tv och gjorde ingenting typ. Det var längesen jag hade en sån dag :)

Idag har jag varit med Natta, sjungit singstar och gått på stan :) Kulkul!

Aah, det är vad jag har gjort i veckan. Har inget planerat förrutom bowling med tjejerna på fredag kväll, kul det ska bli :D Jag tror att vi ska klä ut oss men jag har ingen aning om hur jag ska klä ut mig! Några tips?

Puss på er <3

Det är nian

Att göra innan höstlovet vecka 44:
  • Engelskaprov
  • Kemiprov
  • Franskaprov
  • Hemkunskapsarbete
  • SO-arbete
  • Läsa bok i svenskan
Aa jag tror det var allt... Jobbigt <:/


Updatering:

Btw nu har vi fått franskaläxa, matteläxa och engelskaläxa till nästa vecka också.
JAG DÖÖÖÖÖÖR!

Slapp

Nu fick jag lust att blogga lite, det var typ månader sen hehe :)

Puh, äntligen har vi skrivit Afrika-provet, skönt att inte behöva tänka på det mer. Det gick i och för sig sådär, men strunt samma. Hade matteprov på uppställningar och prioriteringsregler igen igår också, men det gick iallafall jättebra :)

Känns som att jag inte träffat vänner på fritiden på evigheter! Det blir liksom inte av. Men snart är det ju faktiskt novemberlov, längtar!

Puss på er alla som läser det här (vilket nog inte är speciellt många skulle jag tro) <3


RSS 2.0