Valboorg!

Riktigt pepp inför ikväll! Grill, film, leka lekar, spela spel och massa chill. Bilder kommer nog imorron :)

HA EN RIKTIGT BRA VALBORG ALLIHOPA!<3


Feelgood

Vad skönt det känns när man har varit ute och sprungit i trekvart! Ska verkligen försöka fortsätta med det!

ute

Förslag?

Hur ska jag ha min design? Hjälp mig! :)

29/4

Kom nyss hem från ortopednåntingen, har kollat mina fötter och ska få inlägg för jag trampar snett... Lite jobbigt, vet inte hur det känns. Men det är nog bra så man inte skadar sig. Sedan åkte jag och mamma och köpte glass och åt i solen, måste testa dom nya ;) Jag tog en sandwich stracciatella, den var helt okej :) Ska spela sedan med ensemblen, sedan bli det nog ut och springa. Måste träna inför borgis maraton, och kanske bli lite solbränd också ;) Det är nog inte alltför svårt i det här vädret!

Trött...

Orkar inte läxorna just nu. Vill bara chilla och lyssna på bra musik :) Nu längtar jag SJUKT mkt till skolavslutningen! Tänk, inga mer läxor, typ 10 lediga veckor framför sig, det är det skönaste som finns!

Hej hej alla glada :D

Najsig dag idag. Gick till fågelbokiosken som vanligt, henny och jag gick i strumpor sköönt :D Det är såå varmt ute, älskar't! Jag köpte en festis, men bästföre-datumet hade gått ut så jag fick en till, haha. Säg alltid till om sådant, dagens tips!
Hade kornettlektion efter skolan men hade glömt munstycket så jag kunde inte spela, så dum jag är x)

Jaja till det kanske lite mer intressanta så blir det grill hemma hos Henny på valborg, med massa tjejer i klassen riktigt mysigt ska det bli! Lite udda diskussion vi hade om det i matsalen, haha xD Och så på fredag är vi ju LEDIGA så då ska jag och mamma till Linköping och hälsa på farmor som fyller år, så längesen jag träffade henne.

Nu ska jag titta på Andra Avenyn, puss!Haha, henny hade inget huvud?


Lite för jobbigt...

... det där med headern just nu. Jag får fixa den mer när jag har lust :)

Imorse kändes det inte alls kul att gå till skolan. Men det blev bättre så fort jag träffade alla i klassen! Jag är så glad, för jag går typ i världens bästa klass. Alla är kompis med alla och det finns inga gäng, man kan hänga med vem som helst utan att det är konstigt :) Vi är bäst helt enkelt!

Men nu måste jag faktiskt göra musikläxan. Det ska bli kul att se vilka som läser min blogg, det kanske inte blir någon alls haha. Sitter och skriver för mig själv. Men jag ska försöka skriva så mycket som möjligt iallafall. Och kommentarer är alltid kul!

Ciao <3

Ny bloggare!

Nu har jag då skaffat blogg, får se hur det går! :)

RSS 2.0