Lördagkväll

Hm, ja som ni märker så går det sådär med bloggandet. Men iallafall, idag har jag varit hos Klara, vi har jobbat lite med att rensa ogräs, tvätta väggar och bära bokhyllor eftersom att dom ska flytta. Fick lite betalt också så det var ju bra ^^ När jag kom hem gjorde jag lasagne och så gjorde mamma en creme caramel, jättegott vart det! :)

Hare bra hörrni <3

Nian alltså...

Nu känner jag redan att det är mycket i skolan, Jag kommer inte att orka hela året om det alltid är såhär! Tills imorgon har vi massa franskauppgifter, svenskaprov i övermorgon och matteläxa, framskaläxa och fysikprov tills på fredag. Och så ett typ mega-afrikaprov nästa vecka. Jaa, så kan det vara.

Jaja, tänkte börja blogga igen så smått men vi får se hur det går. Idag åkte jag och Henny ner på stan efter skolan, vi kollade runt lite och fikade, mysigt :) Sen åkte jag hem och pluggade och åt, och nu sitter jag här och spelar farmville. Det är ju fan jätteroligt :D Älskar't, fattar nu varför alla snackar om det.

Jaja, vi hörs hörrni. Puss på er <3

Ps. Lämna gärna en kommentar, så vet jag att du läser bloggen :))

Fortfarande sjuk

Asså jag har så tråkigt, tänk att jag längtar till skolan? Allt är roligare än att vara ensam hemma och göra ingenting. Får se hur det blir med friluftsdagen imorgon, men jag får nog ta och skippa ensemble och kornett-lektion idag :(

Sjuk...

Hade sjukt ont i halsen imorse, så jag har varit hemma idag. Nu är det lite bättre men jag känner mig fortfarande dålig. Andra veckan liksom, jag är så bra! Hoppas jag inte missar för mycket bara.

RSS 2.0