Sture P, Sture P, Sture P

Sitter och lyssnar på kissies brors låt sture p. Det är sällan man kan en hel låt efter att man lyssnat på den en gång. Halva till och med. Har inget mer direkt att säga om låten, så dålig att den säkert blir årets sommarplåga... jaja, kul för honom att få bli lite känd. Det är ju antagligen sådana här inlägg på bloggar osv han blir känd av dessutom. Kul att hjälpa till! :)

Haha nej nu ska jag sluta tjura, ikväll är det valborg som gäller :D Har inte varit så taggad under veckan faktiskt men det blir säkert kul. Drar iväg med Henny och Filippa vid halv sju nånting, sen blir det kanske vallarna lite senare. Ska läsa ca 30 sidor i boken innan jag drar också. Och bestämma vad man ska ha på sig... Men först ska jag äta lunch!

Ha en awesome valborg och ta't lungt ;) <3

Bild från valborg förra året, galningarna som badade!


Nattbloggning

Ledsen för dålig uppdatering, ibland blir det så! Ganska chill dag idag, gjorde typ färdigt vår inspelning på musiken! Lät faktiskt helt okej :) Annars har jag försökt plåga mig igenom Trägudars land, har nu läst hälften så jag ska läsa 97 sidor över nyårshelgen i världens segaste bok. Och det är faktiskt sant, jag brukar aldrig kunna sova på eftermiddagen men jag har somnat två gånger medans jag läst den boken...

Klara kom och hämtade mig runt åtta, fick en mindre chock när jag såg hennes nya frisyr! Hon har klippt jättekort och så har hon nya glasögon, skitsnyggt blev det :) Iallafall, drog hem till Sandra och Erika och sedan vidare ut med lite annat folk. Oväntad, kall men trevlig fredagkväll.

Imorgon är det walpurgis (valborg på franska)! :)

...TBX!

Nu är internet äntligen fixat :D Känns som att det varit borta jättelänge! Har hunnit med en solig och varm dag i björnlunda med släkten + fotbollsspelande (kusiner vs random p12:or), övernattning med Andi och Bea hemma hos Andi, mysig dag på stan med Mirris och Amanda och första dagen i skolan efter påsklovet. Känns riktigt surt att komma tillbaka till skolan efter en vecka som kändes som sommarlov. Inte mindre än tre dagar har jag vandrat runt i jeansshorts och linne/bikini, hoppas att detta underbara väder fortsätter!

Nu ska jag fortsätta läsa i Trägudars land, som faktiskt inte är så hemsk som jag trodde :) Puss! <3

Grattis brorsaaaaan på 19-årsdagen! :D <3

Inget internet

Har inget internet just nu, därför jag inte uppdaterar. Fixas förhoppningsvis idag eller imorgon :)

Påskafton!

Vaknade nyss, måste verkligen börja vända tillbaka dygnet nu annars kommer det här sluta illa!

Igår kom mormor hit, blev som vanligt finmiddag följt av tv tittande på svt1. Skippade dock skavlan, inget för mig (no offence norrmän!)

Jag hänger inte riktigt med i själva påskgrejen känner jag. Kan vara för att det är i slutet av lovet och det brukar vara i början...? Iallafall idag är det påskafton och enligt mig är alla påskdagar likadana, bara lite påskiga sådär. Så kom jag på att idag är det ju påskens julafton? Grymt ju! Så nu ska jag ta en dusch, äta lite och sen blir det påsklunch och påskäggsletning om jag känner min kära mamma rätt.

GLAD PÅSK PÅ ER! <3

Påskmusik

Långfredag idag, då ska man göra nada. Brukar inte följa det riktigt men har man ändå inget för sig kan man ju alltid sitta i sitt rum med papper och pensel framför sig, titta ut genom och lyssna på musik.

Foo Fighters – Best Of You
Tove Styrke – Chaos
Veronica Maggio – Jag kommer
Mohombi – Coconut Tree

Peace&Love

OMG
  • Bob Dylan
  • Kings of Leon
  • M.I.A
  • Håkan Hellström
  • Journey
  • The Ark
  • Mando Diao
  • Oskar Linnros
  • Lykke Li
  • Veronica Maggio
  • Daniel Adams-Ray
  • Jessie J
  • Miss Li
  • Petter
  • Those Dancing Days
Inte okej! :(

Marsmallowgrillning!

Igår blev det som sagt grillning i hamnen, äkta vårtecken! Väldans trevlig och mysig kväll, vi satt i ett litet "lusthus" och grillade marsmallows, pratade och hade allmänt chill :) En del kom och gick men vi blev ändå ganska många vilket var jättekul! Måste göras om i sommar!

Efteråt drog jag, Frida och Danne (+Klara såklart) hem till Klara, blev en oplanerad sleepover hemma hos henne! Varma mackor mitt i natten= <3

Blev inte så mycket bilder från grillningen men tog några i början av kvällen :)


Shopping

Idag åkte jag med mammi till norrköping för att köpa jacka och skor. Sagt och gjort- en vårjacka och ett par blommiga tygskor blev inhandlade! Äntligen säger jag, behövdes verkligen!

Ikväll blir det marsmallowgrillning med lite skönt folk, ska bli supermysigt! Om inte någon tjuv snor vår grillplats...

Puss <3

Till the world ends

Har haft en slapp-dag idag, inte orkat göra någonting verkligen! Igår åkte jag till oxelösund för grillning på jogersö med Mathilda, Bea och Catrin. Jättemysigt men jäklar vad kallt det var! Fick inte igång nån eld först heller haha men det gick till slut! Årets första grillning utomhus, check :)

Britney Spears – Till The World Ends
Ashärlig låt med Britneeey!
Bild från i förrgår hos Klara :)

Vårstädning

Har äntligen städat mitt rum, så himla skönt att ha det gjort! För övrigt kom Klara hit en stund förut, hann inte göra så mkt dock för hon skulle också hem och städa. Suger att det inte är lika varmt om det var igår, värmen kan ju inte försvinna nu den kom ju nyss? Får hoppas att man kan gå runt i bikini snart igen :)

Hörs senare!

22 grader!!

Går runt och är lycklig över att det är så himla fint väder, 22 grader och sol! Sååååå underbart! Har precis klarat av årets första joggingrunda, sprang strandpromenaden, hela piren och tillbaka. Känns väldigt bra, och jag börjar bli lite brunare också!

Nu ska jag äta lite gröt och sen ska jag traska iväg till Klara :) Nu får ni sluta läsa, stänga av datorn och gå ut i det vackra vädret istället!

<3

Söndag- nu är det sommar!

Idag har jag legat på terassen i bikini och SOLAT för första gången i år, är det inte sommar vet jag inte vad som är det! Började läsa lite i svenskaboken när jag kom på att jag fortfarande är skyldig mamma putsning av fönstrena ut mot trädgården, så jag satte igång och putsade fönster istället! Det är inte lite heller, hela väggen är typ fönster. Putsade till och med fönstrena i mitt rum! Dessutom, sol+fönsterputsning= jämn solbränna ;D


Sommarlåtar 2010

Sitter i mitt rum och lyssnar på musik. Plötsligt sattes "Hey soul sister" igång och jag fick verkligen en flashback från förra sommaren!

Så jag letade igenom hela min spotifylista efter fler låtar som för mig känns sommaren 2010. Blev några stycken!
Joshua Radin – I'd Rather Be With You [Radio Edit]
OneRepublic – All The Right Moves
Sean Banan – Skaka Rumpa
Akon – Oh Africa
Oskar Linnros – Från och med Du
K'NAAN – Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration Mix
Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song)
Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio Edit
Lovestoned – Rising Girl - Radio Version
Erik Hassle – Standing Where You Left Me
Ke$ha – TiK ToK
Katy Perry – California Gurls (feat. Snoop Dogg)
Jason Derulo – Ridin' Solo
Flo Rida – Club Can't Handle Me - Feat. David Guetta
Bruno Mars – Just The Way You Are
Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan
Travie McCoy – Billionaire - Feat. Bruno Mars
Vilken kommer bli årets sommarplåga tror ni?

Påskmys!

Riktigt bra dag idag. Bästa på länge faktiskt! Vaknade helt utvilad eftersom jag gick och lade mig vid tio igår, var sjukt trött! Hade sovmorgon så jag kunde ta det lungt på morgonen för en gångs skull. Fick ändå stressa iväg till skolan men är man tidsomtimist så är det inte mycket att göra åt saken. Svenska på förmiddagen, satt mest och chillade i en soffa. Fick veta att det hade gått bra på svenskaprovet så det var ju också nice! Supergod mat fick vi, kycklingfilé med klyftpotatis och bearneisesås <3 Kunde tyvärr inte äta så mycket pga mina nerver som bosatt sig i min mage av någon anledning, men gott var det!

Sen var det dags för påskmys! Det var olika stationer med typ samarbetsövningar, och det var en tävling mellan klasserna vilka som hade bäst samarbete och sammanhållning. På första stationen fick alla papperstallrikar att sätta på ryggen, så skulle alla skriva något positivt om personen. Mer eller mindre seriöst blev det kanske men ändå en riktig egoboost! Sen skulle vi bygga torn med klossar med hjälp av rep, lite svårt att förklara. Satt och sjöng lite olika barnvisor också för att fördriva tiden, alltid mysigt :) Sen körde vi också kropps-twister, ni vet med lappar där det står typ "armbåge mot mage" och såna grejer, där var vi grymma! Hade nån sorts tomtejakt sen, bara på enskilda man ska leta efter tomtar vid påsk...?

Efter det var det dags för spelning, jag och Axel var först! Vi körde "born this way" med Lady Gaga. Var jättenervös men det gick ändå hyfsat. Fick en smärre black-out men jag tror att de flesta tyckte det var bra så jag var jätteglad ändå :) Dom andra som spelade var grymma, man blir så glad av att lyssna på alla! :)

Och nu är det äntligen looooov! :D Gjorde dessutom klart psykologin och lämnade in så nu har jag endast en bok att läsa över lovet!

GLATT PÅSKLOV PÅ ER!

UngdomMotRasism

Rätt så seg skoldag idag måste jag säga. Som tur är behöver vi bara hålla ut i en dag till! Gick på UMR-möte med Bea efter skolan, passade på att fika på coffee house innan också :) När vi kom dit var redan massa enskilda-människor där, med flera. Riktigt värt, satt och fikade och snackade rasism och anti-rasism. Jag värvade faktiskt två medlemmar också! :) Känns bra att engegera sig, det behövs verkligen.

Taggar inför fredag, påskmys med tävlingar och skoj och sen påskloov <3

Snaart är det lov!

Så himla skönt, svenskaprovet avklarat och nu är jag i stort sett ledig fram till lovet! :D Dessutom är det varmt och soligt ute och då blir man ju extra glad :)
Ska snart ut på promenad med Henny och Filippis, hörs sen! Pusssss

The psychic twins

Det här är verkligen jätteläskigt! "The psychic twins" har förutspått massa stora händelser, bland annat 9/11. Såg dem först på Tyra Banks show men det finns massa klipp på youtube från program där de varit med.
Det här är verkligen helt sjukt, men jag tror stenhårt på det!
Vad tror ni?

Deras hemsida:


Här förutspår de vilka som vinner golden globe-priser, och ser man på... de hade rätt!

Fy fan

http://blogg.svt.se/anagina/2011/04/javla-maktmissbrukare/

Ni måste läsa. Och ni måste kolla på videon (varning känsliga tittare).

Antikens grekland, here i come!

Idag måste jag läsa på som sjutton eftersom jag skjutit allt framför mig... Typiskt mig verkligen.
Gårdagen var trevlig, Mathilda och Bea kom hem till mig och sen kom även Andi och Mille. Vi sjöng singstar i min källare :D Det var riktigt längesen! Sen tog vi en kort promenad till rosvalla och tillbaka, landade sedan hemma hos mig igen och kollade på mamma mia. Mys!
Singstar-dags!
Soewtnosar!

Friday, friday

Sitter och chillar lite på rummet, orkar verkligen inte plugga ikväll. Får bli i helgen ist :) Om ett tag kommer några skolkamratisar hem till mig, vet inte vad vi ska hitta på men det är ju så otroligt roligt hemma hos mig så vi kommer väl på nåt!
Nu blir det lax :D <3

Escape from this afterlife

Kom nyss hem från musikskolan, ska snart sätta igång och plugga. Måste bara ladda med lite musik känner jag!
Den här låten lyssnade jag sjukt mycket på typ förra sommaren, så kul när man återupptäcker såna låtar!
Den är riktigt bra dessutom! :)

Avenged Sevenfold – Afterlife

Pluggaplugga

Att det ska vara så svårt att komma igång med plugget! Franskaprov på fredag och svenskaprov på måndag, måste verkligen sätta igång men jag orkar inte. Har ingen energi alls! :( Åkte hem till Andi efter skolan idag, vi bakade kladdkaka :D Den vart supergod! Alla älskar mitt recept ;)

Btw Matti har köpt en ny mobil så hon har lovat att jag ska få ta över hennes gamla tills jag skaffar en ny :D:D Lite trött på den jag har nu måste jag säga!

Nu SKA jag börja plugga. puss!

Slänger in ett inlägg såhär på kvällskvisten

Idag har jag vart så trött så jag vet inte vad. Höll bokstavligen på att somna i maten = inget plugg gjort idag. Men men, blir väl desto mer imorgon!
Nu har det tillkommit massa bra artister till Peace&Love. Hade ju bestämt mig för att inte åka men sen blev jag lite tveksam. Dock upptäckte Maria-med-kollen idag att det var 28 juni, och jag som trodde att det var 28 juli. Malhereusement sitter jag på planet till Frankrike den 29, då det blev ju inget vidare svårt beslut.
Men som jag längtar <3

...undrande vad du oss kräver av soning genast eller som återkommande vedergällning i framtida år...

Läser en pjäs eller nånting i svenskan, har med antiken att göra. Kung oidipus heter den och är sjukt dryg. Ett litet smakprov i rubriken på vad vi ska läsa oss igenom, fattar inte hälften men men...
Trött tjej, godnatt!

4/4

Ganska chillig dag idag, fick veta mina betyg på både matteprovet och biologin, wiiihooooo säger jag bara, det går bra nu! :) Shoppade lite efter skolan med Matti och Andi, eller shoppa är väl lite att ta i men gick runt på stan en stund och fick inte mindre än en bh inhandlat :)
Det är faktiskt en speciell dag idag, det är Mathildas födelsedaag :D Grattis hjääääääääärtaat, jag svär på gud! <3
Ful ------------- fin :)

To light the night, to help us grow

Idag har det varit mest chillin at home. Pluggat lite idrott och matte, sen sa Klara att idrotten bara var g-prov så då bestämde jag mig för att det var slutpluggat :) Gick en liten kvällspromenad med Henny och Robin, alltid mysigt!
Snart blir det sängen, ny vecka väntar. Puss <3

Plugglördag

Gick upp runt halv ett, nu är klockan fem och det känns som att dagen nyss började. Sitter pch pluggar till idrottsprovet med Mathilda i skype. Är typ sjuk igen. Alltså, inte speciellt rolig lördag. Gårdagen var däremot rolig, Andrietta, Mathilda och Bea kom hem till mig :) Bea tog med sig champagne (alkoholfri) och tårta så vi satt och festade lite i mitt kök ;) Sen satt vi på mitt rum och chillade ett tag, Bea lånade min kornett och Andrietta fick en blockflöjt att spela på, blev en riktig orkester här hemma!

RSS 2.0