Little house

Jag och Andrietta var hemma hos mig och spelade lite häromdagen, hon är så himla duktig på piano den tjejen.

fortfarande sjuk

Har varit sjuk och inte gått utanför dörren i en vecka nu. Måste. Bli. Frisk. Innan. Jag. Börjar. Klättra. På. Väggarna.
Såg förövrigt Kronjuvelerna igår, den gick som serie på tv och går att titta på på internet. Gör det! Bästa svenska filmen jag sett. Bortsett från Astrid Lindgren då, dom kommer alltid vara bäst. Hursomhelst, Alicia Vikander (var med i Andra Avenyn) är en sjuukt bra skådespelerska, min f.d. älskling är med och den är bara helt fantastisk!
Klicka här!

Paris!

Sitter framför tv:n och har jättetråkigt, hatar att vara sjuk när man är ledig... Blev plötsligt jättesugen på att resa någonstans och kom på att vi snart ska åka till Paris med franskaklassen! Dock är det inte förrän vecka tolv, alltså är det typ ett sommarlov kvar men jag är ändå jättetaggad! Jag älskar verkligen Frankrike och det ska bli så kul att åka dit med mina vänner eftersom jag bara varit där med familjen innan. Då måste vi ju faktiskt prata också vilket är lite läskigt men det är ju egentligen det bästa sättet att lära sig ett språk. Förhoppningsvis får vi mycket tid för shopping och annat trevligt!
Tror att jag ska åka upp i Eiffeltornet för första gången också... Höjdskräck!!

RSS 2.0