Eurovision song contest

Grattis Azerbajdzjan... eller nåt. Var riktigt taggad när Sverige låg etta men sen blev det ju bara larvigt, det handlar ju inte ens om bästa låten. Dom vann ju bara för att dom har massa grannländer där nere som röstar på dem? Låten var inte ens bra. Och ligger ens Azerbnjenwgj i Europa? Eric skulle ha vunnit :(

Kommentarer
Postat av: Natalie

Hmm, jag funderade också på om Azerbaijan ligger i Europa. Likaså typ Georgien och Armenien, det är gränsfall. Verkar som att alla de tillhör Europa men de ligger typ i Asien. Fattar inte varför... Azerbaijan ligger liksom precis ovanför Iran, om jag minns rätt. Så de borde väl vara med i Asian song contest istället.Ja men i vilket fall som helst så har jag hört att det landet är ganska fattigt så då undrar jag hur de ska ha råd att köra eurovision där nästa år.Usch, det här är anledningen till varför jag inte tittar på Eurovision längre. Jag blir så förbannad! Det har ju blivit typ "Den med flest grannländer vinner" Har inte hört Azerbaijans låt men eftersom du säger att den var dålig så tror jag dig!

2011-05-17 @ 14:02:19
URL: http://nataliebrynolfsson.devote.se
Postat av: Tomellinor

Thank you for all your emails and help. I have solved my problems with your help and my life is now worth living. I cannot thank you enough for what you have done for me and want the whole world to know how grateful I am for you. Thank you thank you thank you.

2011-12-09 @ 07:39:34
URL: http://tomellinor.blogmentions.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0