Skoltidning

Idag har vi jobbat med skoltidning hela dagen, skönt att slippa vanliga lektioner! Förutom det är det ju internationella kvinnodagen idag, och det allra viktigaste...
FET-TISDAGEN! (Alternativt fettis-dagen)
Jäkligt starkt argument för att gå på NEG- hela skolan bjuds på semlor :D Goda sådana dessutom!

Justja, var ju i stockholm igår. Det var lite ovärt men ändå kul att komma iväg nånstans även om det bara var en dag, lite trött på den här stan faktiskt. Bussen gick som redan nämnt kvart i åtta och vi fick när vi kom fram veta att vi hade över en timmes ledig tid att spendera i ett cafe i DN-huset... Sen kom snorungarna som åkt med bussen tre kvart senare, de skulle gå på samma runtvisning som oss! Så det kändes ju lite segt. Iallafall, gjorde inte så mycket där, fick designa en egen tidningssida vilket var lite kul :) Sen bar det iväg till riksdan så hastigt att vi knappt hann äta lunch, bra planering där. Men man ska ju inte klaga. Det var iallafall kul att vandra runt i samma korridorer som självaste reinfeldt. Politikerna har en hyfsat flashig arbetsplats!

Nu har jag precis hjälpt brorsan att fota han och hans kompisar till deras UF, de ska göra en skiva med några av nyköpings band. Bra ide tycker jag! Har funderat över vad jag ska göra för projektarbete men det känns som att det är ett tag kvar. Kommer nog på nåt :)

Bbye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0