Så jävla stark tjej

Det här har jag typ skrivit om förut men det här är en av de sakerna som upprör mig på riktigt. Jag är inget stort fan till Rebecca Black men hon är en riktigt stark person. Alla vet hur hatad hon är, folk säger att hon är ful, tondöv+massa skit bara folk inte har bättre för sig. Tänk er att lägga upp sin nya låt på youtube, spänningen och nervositeten. Att sedan se hur de negativa kommentarerna så fort den har lagts upp börjar rulla in i massor och det fortsätter sekund efter sekund. Det krävs mod av den här tjejen att efter hennes förra låt Friday lägga upp en ny singel. Det bästa är att den faktiskt har ett budskap, som jag gillar starkt. Många tycker nog att det är fånigt, det där med att inte ge upp sina drömmar och inte låta någon stoppa en men det är så jävla sant, synd att folk är så upptagna med att hitta på nya sätt att klanka ner på 14-åringen(ja, hon är 97:a!) att de inte ens försöker tänka på att det kanske har en mening även om det låter klyschigt.

Okej, hon kanske inte är världens bästa sångerska(även om hon är verkligen inte är tondöv). Men vem bryr sig? Gillar man henne inte, nej, då behöver man inte lyssna på henne. Det vansinniga är att istället försöker alla få henne att må så dåligt som möjligt. För vad? Att hon får göra det hon älskar att göra? Fattar ni hur fel det låter? Nästa gång är det kanske din tur, skulle du vilja att miljoner människor, så fort du fick en chans att leva din dröm, skulle vilja ta det ifrån dig?

Det här tycker jag faktiskt är beundransvärt. Här visar hon att hon inte bryr sig om alla som försöker trycka ner henne. Tänk så mycket skit hon har fått, men ändå kan hon se ljusglimten och njuta av att leva sin dröm trots allt hat. Spelar ingen roll om folk sågar låten, det här är hennes revanch.
Don't miss out on your chance, your life is in your hands. So take it just as far as you can.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0